Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kupaa Trip Deep Squeeze Hell

"Pardon? Deep squeeze hell? Wat een rare naam voor een onahole …"

Als je op zoek bent naar een intense en stimulerende kunstvagina, lees dan verder...

Intense textuur zonder overstimulatie

Bij veel van de meer stimulerende onaholes zijn dikke, goed begrensde texturen te onderscheiden: grote, grove ribbels, grote hobbels, harde randen en meer van dat soort dingen. Hoewel dat heerlijk kan aanvoelen kan het ook irritatie of wrijving veroorzaken, waarbij sommige punten overgestimuleerd worden terwijl andere nog wel wat meer zouden kunnen verdragen. Soms kan dat ene puntje, dat net iets te veel duwt of op een verkeerde manier over een plekje wrijft, je ervan weerhouden dat geweldige hoogtepunt te bereiken.

Als dat herkenbaar klinkt, of als je denkt dat je liever een constantere vorm van stimulatie hebt, is het ontwerp van de Kupaa Trip Deep Squeeze Hell misschien de moeite waard om te bekijken.

Hoewel de textuur op het eerste gezicht lijkt op de "micro ribbels" die we kennen van andere onaholes, zijn deze duidelijk iets groter dan micro. De vin-achtige ribbels hebben een diepte tot 3 mm en ze klampen zich vast aan je huid als je er langs beweegt, waardoor er gestaag, tenenkrullend genot ontstaat. De tunnel heeft drie fasen: de eerste is het breedst en heeft ook de diepste ribbels. Daarna versmalt de tunnel nog tweemaal, en wordt telkens strakker.

De Kupaa Trip Deep Squeeze Hell is een onahole waar je misschien langzaam mee wilt beginnen, en dan steeds meer tempo wilt opbouwen. Je zal merken dat het soort stimulatie sterk verandert, afhankelijk van je snelheid, dus experimenteer zeker!

Glijmiddel voor je onahole

Zoals bij de meeste onaholes, met goed gedefinieerde texturen, heeft ook het glijmiddel invloed op je ervaring. Hoe meer glijmiddel, hoe minder wrijving als je stoot, natuurlijk, maar er is meer: de viscositeit van het glijmiddel speelt een belangrijke rol.

Dun, vloeibaar glijmiddel zal de vele ribbels van de Deep Squeeze Hell slechts met een heel dun laagje bedekken, waardoor de wrijving vermindert maar de texturen niet verborgen worden. Wil je dat het zo intens mogelijk is, kies dan een dun glijmiddel.

Een dikker, meer gelachtig glijmiddel zal niet alleen de wrijving beperken, maar ook de texturen een beetje "gladstrijken", wat leidt tot een iets zachtere stimulatie.

Bekijk zeker ook onze glijmiddelen als je een glijmiddel zoekt dat speciaal gemaakt is om goed samen te gaan met een onahole, we hebben veel verschillende soorten!

Dankzij de manier waarop Magic Eyes de opening ontwierp, hoef je niet steeds opnieuw te smeren, tenzij je erg lange sessies houdt: de opening sluit goed om je heen, en het "glijmiddelreservoir" net achter de ingang vangt glijmiddel op en brengt het bij elke haal opnieuw aan. Zo is er minder lekkage en gaat je glijmiddel langer mee.

Het reinigen van de Deep Squeeze Hell

Sommige mensen mijden een onahole met diepe texturen omdat ze bang zijn dat het moeilijk is die goed te reinigen. Natuurlijk weet Magic Eyes dit en hield er in de ontwerpfase rekening mee: de enige diepe ribbels zitten bij het eerste deel van de tunnel, waar je gemakkelijk met je vingers of een schoonmaakstaafje bij kan.

Reinigen werkt zoals bij elke ander onahole: Spoel het gewoon goed af met koud of lauw water en zorg ervoor dat je het glijmiddel en de vloeistoffen losmaakt zodat je ze eruit kan spoelen. Het gebruik van een toy cleaner maakt dit gemakkelijker. Droog het daarna goed af en berg het op in een opbergtas.

Transparant materiaal van hoge kwaliteit van Magic Eyes

Voor wie van x-ray hentai houdt of ervan geniet te zien hoe je penis een strakke tunnel uitrekt en vult, heeft Magic Eyes nog een speciale traktatie: het materiaal is doorzichtig! Het doorzichtige roze materiaal laat je precies zien wat er binnenin gebeurt.

Magic Eyes hecht er ook veel belang aan alleen materialen te gebruiken die veilig zijn en geen gevaar voor je gezondheid opleveren, dus hebben ze een certificering van het Japanse ministerie van Gezondheid, Arbeid en Welzijn.

Kupaa Trip Deep Squeeze Hell, samengevat:

De intense tunnel met ribbels van tot 3 mm dik wordt intenser naarmate je dieper binnendringt, en omsluit je in zijn strakke greep zonder drukpunten of irritatie. Als je van hoge stimulatie houdt, moet je deze zeker proberen!

Onahole lengte: 15 cm
Breedte: 6.7 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Gewicht: 340 gram
Bevat een gratis staaltje glijmiddel en opbergkoffer

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
gibt besseres, für die Leistung zu teuer. angemessener Preis wäre nicht über 20€
Gereviewd door MCM
postitiv: enger Tunnel, gutes/stimulierendes Muster, enger Eingang
negativ: sehr weiches Material, hält Form nicht, Eingang schnell beschädigt. Oberfläche Klebrig, zieht Dreck/staub/Flusen an. Das viel zu weiche Material lässt das OnaHole and Intensivität verlieren und leiert den Tunnel schnell aus.
Verbesserungsvorschlag: Eine härtere Außenschicht aufbringen um es somit in Form zu halten und härteres Material für das enge Ende und den Eingang verwenden wo es am meisten ausleiert.

Kommentar zur Nutzung: die ersten Male waren atemberaumbend und führten zu einem Intensiven Orgasmus. Durch die schnelle Abnutzung/Ausleiern verlor es jedoch sehr schnell an Stimulierung. Nach 3 Wochen Nutzung hält es mit den anderen Produkten in der Preisklasse garnicht mehr mit und wird bald traurig entsorgt.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kupaa Trip Deep Squeeze Hell
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.