100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Kaitai Shinso Premium Soft - Moe Body sexpop

Kaitai Shinsho Premium Soft - Moe Body

We noemen het misschien wel een mini torso, maar vergis je niet: met een gewicht van 2 kilo is dit zeker geen klein speeltje! Magic Eyes heeft een tweede versie van de razend populaire Kaitai Shinsho gemaakt, die nog zachter en realistischer is dan de eerste. Dankzij de interne skeletstructuur is de Kaitai Shinsho Premium Soft nooit onhandelbaar of instabiel: ze houdt haar vorm perfect vast zonder rigide te zijn. Dit speeltje levert ook geweldige zuigkracht!

Het perfecte lichaam: 4-materialen ontwerp voor extra realisme

De illustratie op de doos, een meisje met grote ogen en heerlijke rondingen, is genoeg om je nieuwsgierigheid aan te wakkeren. Maak de doos open en je zult niet teleurgesteld zijn: het perfecte zachte lichaam heeft een slanke taille, grote borsten en een mooie ronde kont. De lengte van 27 centimeter en het gewicht van 2 kilo maken deze sekspop torso makkelijk om te manoeuvreren en toch groot genoeg om van de rondingen te kunnen genieten.

Het is niet alleen het uiterlijk dat de Kaitai Shinsho Moe Body zo geweldig maakt! Net als zijn voorganger is deze torso gemaakt door verschillende materialen te combineren die elk bijdragen aan het realistische eindresultaat:

Kaitai Shinsho

  • Zachte huid: de buitenlaag, borsten en billen zijn gemaakt van een verrukkelijk zacht materiaal. Het voelt net als echte huid en 'wiebelt' zelfs een beetje!
  • Botten laag: het interne skelet heeft verschillende functies. Ten eerste zorgt het ervoor dat de torso niet te veel ombuigt of omklapt. Ook voelt het realistisch om een ribbenkast of schaambeen te voelen als je dit speeltje vastpakt. Ten slotte helpt deze stevige laag ook bij het creëren van een vacuüm met zuigkracht - meer daarover lees je zo meteen.
  • Binnenmateriaal: de binnenkant van de vagina van de Kaitai is bedekt met een speciaal roze materiaal dat het gevoel van een echte vagina zo goed mogelijk nabootst.
  • Zacht vlees: tussen de bottenstructuur en het roze binnenmateriaal bevindt zich een verborgen extra laag: het zachte vleesmateriaal is veerkrachtig en bijna gelei-achtig, en geeft tegendruk bij iedere stoot zonder te hard aan te voelen.

Extra lange tunnel met briljant ontwerp

Net als bij de originele Kaitai Shinsho is de tunnel extra lang en loopt hij helemaal door de torso heen. Het interne ontwerp is identiek aan dat van de eerste versie. Waarom zou je sleutelen aan perfectie? Het enige verschil is dat de Moe Body iets zachter is, wat zorgt voor mildere stimulatie. Deze sekspop torso is perfect voor lange sessies of om je uithoudingsvermogen te trainen!

Direct na de schaamlippen bevindt zich een klein gedeelte waar glijmiddel wordt opgevangen. Hierdoor lekt er minder glijmiddel naar buiten en wordt het bij iedere stoot opnieuw aangebracht. Daarna begint de echte tunnel: hij buigt licht op en neer, en elk gedeelte is bedekt met subtiele, realistische texturen. De vorm van de tunnel is asymmetrisch, dus als je de Kaitai omdraait krijg je een compleet andere ervaring!

 Zuigkracht of geen zuigkracht: het is aan jou!

Een van de dingen die de Kaitai onderscheidt van de rest is het vacuüm. Dankzij het interne skelet kan dit speeltje een intens vacuüm vormen! Elke keer als je naar buiten beweegt, probeert het speeltje je weer terug naar binnen te zuigen. Dit zorgt voor veel extra stimulatie, en iedereen zou dit op zijn minst één keer moeten proberen!

Als je het speeltje liever zonder vacuüm gebruikt, of als je een langere sessie wilt, is dat ook een optie: Magic Eyes heeft een plastic 'munt' ingebracht die de tunnel blokkeert, maar deze kan gemakkelijk worden verwijderd of teruggeplaatst. Op deze manier kun je afwisselen tussen de twee opties!

Een sekspop torso die je gemakkelijk kunt schoonmaken

Als je de munt verwijderd, loopt deze tunnel door de hele torso, waardoor je dit speeltje na gebruik eenvoudig schoon kunt maken. Spoel het af onder de kraan of douche en laat het water door het hele speeltje lopen. Droog hierna het speeltje goed af, vooral aan de binnenkant. Lees meer over schoonmaken en drogen op onze pagina met reinigingsproducten, waar je ook producten kunt vinden die het proces vereenvoudigen.

Kaitai Shinso Premium Soft - Samenvatting

Een sexy lichaam net een geweldig intern ontwerp en een krachtig vacuüm: wat wil je nog meer? Als je al fan was de originele versie, maar je genot wil verlengen, biedt deze Moe Body editie de ideale oplossing voor je.

Kaitai Shinso Premium Soft Kenmerken

Lengte: 27cm
Breedte (voorkant): 10.3-16.5cm
Breedte (zijkant): 11cm
Borst maat: 420cm
Taille maat: 290cm
Heup maat: 440cm
Gewicht: 2 kg
Gemaakt door MagicEyes Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 2.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 160,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 4
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
EXTREMELY tight
Gereviewd door Tutan
The absolute best I've tried, like other reviewer it's snug, tight and sucks you in. But got tear, loose inside skeleton, no repair could be done, soo sad. If some glue or instructions would be great
Translate review
Product
Service
Amazing tightness
Gereviewd door Mike
Once you plug the hole at the top and you let a vaccuum form, its gonna be the tightest and snuggest ride you`ll ever have the pleasure to experience.
Its also quite great to look at and provides ample size to hold on to. The extra weight also adds greatly to the experience.
Quite maintenace heavy though, also realy bothersome to clean, definitly recommend a cleaning stick!
Translate review
Product
Service
Spitzenprodukt mit schnellem Versand
Gereviewd door Dennis
Premium Soft ist eine treffende Beschreibung, ist echt super eich und fühlt sich spitze an.
Warten musste ich auch nicht lange drauf.
Hoffe das Sortiment wird noch besser als es eh schon ist
Translate review
Product
Service
Really not bad
Gereviewd door narleen
i dont want to take my dick off her anymore
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Kaitai Shinso Premium Soft - Moe Body sexpop
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.