100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Inside the Girl Meiki

Bij de nieuwste onahole van Tamatoys gaat het erom zo diep mogelijk in het meisje te geraken, niet alleen haar kutje te neuken, maar ook een nog dieper gelegen deel te veroveren: haar baarmoeder. Voel de levensechte texturen om je heen en bereik een spectaculaire climax.

Deze betaalbare onahole is een goede keuze voor beginners, met zacht materiaal en stimulatie die niet bijzonder intens of zachtaardig is.

Levensechte kunstvagina

Met een gewicht van 380 gram is deze onahole klein genoeg om met één hand te gebruiken, maar toch dik genoeg om niet het gevoel te hebben dat je een rubberen sok aan het neuken bent. De buitenkant is vrij simpel: het heeft een zigzag ontwerp voor een betere grip en een gemakkelijke opening.

Zorg ervoor dat je een goede kwaliteit glijmiddel gebruikt bij deze onahole. Als je je kunstvagina liever warm hebt, verwarm het dan een paar minuten de tijd met een onahole warmer.

Zodra je door de opening duwt, voel je dat het zachte materiaal van het onahole je van alle kanten omsluit. Na de subtiele lijntjes bij de opening plooien vier dikke ribbels naar binnen, elk gevuld met kleine lijntjes die je huid strelen en zachtjes beetpakken. De uitstulpingen wervelen en buigen over de volledige lengte van de onahole, waardoor een gevarieerd gevoel ontstaat dat zich prima leent om opzij te worden gedraaid en om op en neer te worden geschoven.

Maar dat is niet alles. Het diepste deel van deze onahole kan alleen bereikt worden als je door de baarmoederhals duwt, een strakkere ring die wat weerstand biedt voordat hij zich om het gevoelige deel net onder de top van je penis wikkelt. Als je daar eenmaal doorheen bent, zal de baarmoeder je omsluiten en je masseren met subtiele ribbels. Dit gebied is gemaakt van een ander, iets steviger materiaal, waardoor het anders aanvoelt dan de rest van de onahole.

De kenmerken van de Inside the Girl Meiki van Tamatoys

Dubbellaagse Onahole
Lengte: 17,6 cm
Breedte: 11,8 cm
Gewicht: 380 gram
Inclusief gratis staaltje glijmiddel
Gemaakt door Tamatoys

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 380,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Inside the Girl Meiki
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.