100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Horny JAV Actress Eimi Fukada Ass Onahole

Eimi Fukada is één van Japans meest populaire AV-sterren en na speeltjes van haar vagina, kont en mond heeft EXE nu eindelijk een speeltje voor de mannen die van konten houden.

Een ona hip model om op meerdere manieren van te genieten.

Volgens de mythologie was het gezicht van Helena van Troje zo mooi dat het duizend schepen te water liet - en we zijn bereid te wedden dat Eimi Fukada's kontje hetzelfde kan doen. Deze ona hip is zo gevormd dat het lijkt alsof ze voorovergebogen staat, zodat je haar slanke taille kan vastpakken en de ronde, volumineuze billen tegen je aan kan voelen drukken. Dit speeltje meet 34x28 cm en weegt 7 kg, wat betekent dat het een zeer levensechte maat is, en als je je ogen sluit (of naar een Eimi Fukada JAV kijkt) is het gemakkelijk om je voor te stellen dat je het echte kontje van haar in jouw handen hebt.

Het kontje beweegt lekker op en neer, maar is niet te zacht of te rekbaar: perfect voor een lekker kontje!

Eimi Fukada's kunstvagina

De vagina van deze pornoster is nagemaakt met veel gedetailleerde en interessante texturen. Na het binnendringen door de strakke opening is er een klein recht stukje dat dient om een veilige afdichting rond je penis te creëren... Maar daarna moet je je klaar maken voor een wilde rit! De bochten van de tunnel leiden je van links naar rechts langs haar G-spot en een reeks bobbelige, golvende texturen. Realistische membranen draaien en keren om je heen als je steeds dieper en dieper gaat, en uiteindelijk vernauwt de tunnel zich om een drukpunt te creëren. Duw door en eindig in het laatste gebied, dat bedekt is met een verscheidenheid aan texturen.

Eimi Fukada's strakke kontgaatje

Wil je meer? Eimi Fukada biedt je graag haar kontje aan! De opening is hier nog strakker, het klampt zich vast rond je penis. De tunnel zelf heeft een realistisch anaal ontwerp, met smallere en bredere delen die allemaal bedekt zijn met flexibele groeven. Het uiteinde is vrij smal, met een kleine bobbel voor een beetje extra stimulatie.

Horny AV Actress Eimi Fukada Ass - Kenmerken

Afmeting: 34x28 cm
Vaginale tunnellengte: 19 cm
Anale tunnellengte: 17 cm
Gewicht: 7 kg
Bevat een gratis staaltje glijmiddel
Gemaakt door EXE

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 7.000,00 g
Reusable Is reusable
Theme Porn
Tunnel length 190,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
cool
Gereviewd door huj
i like it
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Horny JAV Actress Eimi Fukada Ass Onahole
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.