Gokusai Uterus pocket pussy

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 42,45

Special Price € 37,45

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Gokusai Uterus – Roodkapje

Van jong tot oud, iedereen kent de sprookjes van de gebroeders Grimm nog wel. Als je aan Roodkapje denkt, denk je aan een lief meisje dat, met haar picknick mandje, alleen in het bos loopt. En dat is precies, zoals de naam al doet vermoeden, het thema van deze Onahole. Alleen in dit sprookje mag je jou ‘Boze Wolf’ haar te grazen laten nemen!

De Gokusai Uterus verpakking is veel werk aan besteed, zodra je de plastic seal van de doos afhaalt, valt gelijk op dat de doos niet glad maar mat aanvoelt. De verpakking maak je niet aan de bovenkant maar aan de zijkant open, waardoor de Gokusai Uterus in een soort huisje lijkt te zitten.

3 Lagen

De Gokusai Uterus bestaat uit drie verschillende materiaal soorten. Veel kunstvagina’s hebben een dubbel laags ontwerp. Hierbij is de binnenkant steviger voor meer stimulatie. Terwijl de buitenkant zacht en huidachtig aanvoelt als je haar vast hebt.
Bij de Gokusai Uterus is een derde laag toegevoerd. Deze derde laag heeft als voordeel dat het eind van de tunnel stimulerender is dan het begin, waardoor de Gokusai Uterus mild begint, maar vervolgens de wolf in jou naar buiten brengt.

Gokusai-Uterus-onahole

Dankzij het Uterus ontwerp van de Gokusai Uterus voelt deze onahole nog realistischer in vergelijking tot ‘dubbel laagse’ onahole’s.

Uterus – Baarmoeder

Als je de schaamlippen opentrekt zie je dat de binnenste schaamlippen, als een soort trechter je penis omarmen. Verderop in de tunnel zit een grote hobbel aan de bovenkant die voor extra stimulatie zorgt. De penis komt wordt naar beneden gedrukt en vind zijn weg naar de roode-kapje, de baarmoeder ingang. Deze vernauwing voel je goed en zorgt er voor dat het laatste gedeelte van de tunnel ook veel vacuüm geeft.
Zoals kan zien bestaat het achterste gedeelte uit ander materiaal. Het roodkleurige materiaal wordt ook wel ‘love rubber skin’ genoemd, het voordeel hiervan is dat het elastischer is dan het eerste gedeelte en daardoor het vacuüm nog meer versterkt.

Het baarmoeder ontwerp zorgt er ook voor dat het glijmiddel er niet uitdruipt al heb je daar met geconcentreerd KYO glijmiddel

Gokusai Uterus – Roodkapje afmetingen:

Lengte: 150mm
Breedte: 85mm
Gewicht: 480g
Een sachet van 15ml wordt meegeleverd.
Veilig en getest materiaal
Gemaakt in Japan

Extra informatie

Merk Magic Eyes
# of holes 1
Number of layers 3
Open/Closed Closed
Reusable Is reusable
Bone structure Nee
Theme Anime
Tunnel length 120mm
Product weight 480gram
 1. Erg fijne Onahole Review by Shawn
  Product
  Service

  Dit was voor mij me eerste onahole dus ik kan hem niet vergelijken,
  Maar het geeft een geweldig gevoel en i kraad deze zeker aan.

  Het droogmaken van dit speeltje is wel wat moeilijk dus ik raad zeker een droogstick aan. (Geplaatst op 18-05-2020)

 2. Hij is weer leverbaar Review by Dick
  Product
  Service

  Heb er maar gelijk 2 besteld. Had er al één eerder aangeschaft. Maar die is door het vele gebruik ingescheurd. Deze is toch één van mijn favoriete speeltjes (Geplaatst op 16-04-2019)

 3. Good feeling but tight Review by Ray
  Product
  Service

  This onahole has a good feeling but it is pretty tight. I need use quite a bit of lube before it goes in all the way. Cleaning is not that hard. I would recommend (Geplaatst op 09-07-2018)

 4. Pound it like mochi Review by James
  Product
  Service

  The red part is quite robust so you can be a bit more aggressive with this one. It's not invulnerable though, and you can actually rip the red part if you're too rough. And really, DON'T try to put the tip INSIDE the uterus, it WILL break.
  I tried. It broke.

  For me, the red doesn't really provide that much stimulation for the tip and the base is too soft for the shaft. I prefer it the other way around. That doesn't make it a bad hole, though.

  + Fair price
  + Soft tunnel, hard end
  + Fairly robust end of the tunnel (but not invulnerable)
  - Put the tip against the uterus, not in it or it will break. (Geplaatst op 17-06-2018)

 5. Tight Review by OrangeJuice
  Product
  Service

  It's fun to aim for the tight hole in the hole and the vacuum is hard to bear. Thanks to the red material i can be rough without damaging it. Cleaning is simple. (Geplaatst op 12-10-2017)