Gokusai Uterus pocket pussy

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Gokusai Uterus pocket pussy

Gokusai Uterus – Roodkapje

Van jong tot oud, iedereen kent de sprookjes van de gebroeders Grimm nog wel. Als je aan Roodkapje denkt, denk je aan een lief meisje dat, met haar picknick mandje, alleen in het bos loopt. En dat is precies, zoals de naam al doet vermoeden, het thema van deze Onahole. Alleen in dit sprookje mag je jou ‘Boze Wolf’ haar te grazen laten nemen!

De Gokusai Uterus verpakking is veel werk aan besteed, zodra je de plastic seal van de doos afhaalt, valt gelijk op dat de doos niet glad maar mat aanvoelt. De verpakking maak je niet aan de bovenkant maar aan de zijkant open, waardoor de Gokusai Uterus in een soort huisje lijkt te zitten.

3 Lagen

De Gokusai Uterus bestaat uit drie verschillende materiaal soorten. Veel kunstvagina’s hebben een dubbel laags ontwerp. Hierbij is de binnenkant steviger voor meer stimulatie. Terwijl de buitenkant zacht en huidachtig aanvoelt als je haar vast hebt.
Bij de Gokusai Uterus is een derde laag toegevoerd. Deze derde laag heeft als voordeel dat het eind van de tunnel stimulerender is dan het begin, waardoor de Gokusai Uterus mild begint, maar vervolgens de wolf in jou naar buiten brengt.

Gokusai-Uterus-onahole

Dankzij het Uterus ontwerp van de Gokusai Uterus voelt deze onahole nog realistischer in vergelijking tot ‘dubbel laagse’ onahole’s.

Uterus – Baarmoeder

Als je de schaamlippen opentrekt zie je dat de binnenste schaamlippen, als een soort trechter je penis omarmen. Verderop in de tunnel zit een grote hobbel aan de bovenkant die voor extra stimulatie zorgt. De penis komt wordt naar beneden gedrukt en vind zijn weg naar de roode-kapje, de baarmoeder ingang. Deze vernauwing voel je goed en zorgt er voor dat het laatste gedeelte van de tunnel ook veel vacuüm geeft.
Zoals kan zien bestaat het achterste gedeelte uit ander materiaal. Het roodkleurige materiaal wordt ook wel ‘love rubber skin’ genoemd, het voordeel hiervan is dat het elastischer is dan het eerste gedeelte en daardoor het vacuüm nog meer versterkt.

Het baarmoeder ontwerp zorgt er ook voor dat het glijmiddel er niet uitdruipt al heb je daar met geconcentreerd KYO glijmiddel

Gokusai Uterus – Roodkapje afmetingen:

Lengte: 150mm
Breedte: 85mm
Gewicht: 480g
Een sachet van 15ml wordt meegeleverd.
Veilig en getest materiaal
Gemaakt in Japan

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Erg fijne Onahole
Gereviewd door Shawn
Dit was voor mij me eerste onahole dus ik kan hem niet vergelijken,
Maar het geeft een geweldig gevoel en i kraad deze zeker aan.

Het droogmaken van dit speeltje is wel wat moeilijk dus ik raad zeker een droogstick aan.
Product
Service
Hij is weer leverbaar
Gereviewd door Dick
Heb er maar gelijk 2 besteld. Had er al één eerder aangeschaft. Maar die is door het vele gebruik ingescheurd. Deze is toch één van mijn favoriete speeltjes
Product
Service
Good feeling but tight
Gereviewd door Ray
This onahole has a good feeling but it is pretty tight. I need use quite a bit of lube before it goes in all the way. Cleaning is not that hard. I would recommend
Product
Service
Pound it like mochi
Gereviewd door James
The red part is quite robust so you can be a bit more aggressive with this one. It's not invulnerable though, and you can actually rip the red part if you're too rough. And really, DON'T try to put the tip INSIDE the uterus, it WILL break.
I tried. It broke.

For me, the red doesn't really provide that much stimulation for the tip and the base is too soft for the shaft. I prefer it the other way around. That doesn't make it a bad hole, though.

+ Fair price
+ Soft tunnel, hard end
+ Fairly robust end of the tunnel (but not invulnerable)
- Put the tip against the uterus, not in it or it will break.
Product
Service
Tight
Gereviewd door OrangeJuice
It's fun to aim for the tight hole in the hole and the vacuum is hard to bear. Thanks to the red material i can be rough without damaging it. Cleaning is simple.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 480,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gokusai Uterus pocket pussy
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.