Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 39,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Deze luxueus zachte versie van een populaire Magic Eyes Classic grijpt je vast met haar squishy materiaal en geeft je heerlijk milde stimulatie. Deze nieuwe versie heeft een paar kleine upgrades gekregen die het nog aangenamer maken!

Mochi-Mochi materiaal... En meer

De buitenste laag van de Gokusai Uterus X - Soft is gemaakt van mochi-mochi materiaal. Dit materiaal voelt heerlijk aan en resulteert in een onahole die rekbaar, squishy en zeer zacht aanvoelt. Zachtere materialen zorgen ervoor dat onaholes minder strak aanvoelen, omdat ze minder knellen en de binnenste texturen minder tegen je aangedrukt worden.

Om toch een aangename hoeveelheid stimulatie te geven heeft Magic Eyes de binnenkant van deze onahole bekleed met een ander materiaal. Dit roze materiaal is wat steviger en geeft meer "grip". Helemaal achterin vind je het derde materiaal: het elastisch roze materiaal dat de baarmoederhals en de baarmoeder vormt.

Alles bij elkaar geeft de Gokusai Uterus X - Soft een zachtere vorm van stimulatie dan de meeste onaholes, waardoor zij zeer geschikt is voor lange sessies of mannen die snel overgestimuleerd raken. Omdat zij vrij rekbaar is, is ze ook zeer geschikt voor mannen met een dikkere of langere penis.gokusai uterus x soft

Een tunnel met een spectaculair einde

Breng wat glijmiddel aan, spreid de “cameltoe” stijl schaamlippen en laat het zachte materiaal om je heen glijden! Het eerste deel van de tunnel heeft diepe en goed gedefinieerde plooien die je eikel strelen als je erlangs duwt. Naarmate je dieper gaat, wordt de tunnel strakker om je heen, en een organische hobbelige textuur masseert je bij elke beweging.

Aan de achterkant van de tunnel vind je het deel waaraan deze onahole haar naam te danken heeft: de baarmoeder. De roze baarmoederhals voelt heerlijk aan als ze over je eikel glijdt, en je kunt hier gemakkelijk heen en weer wrijven tot je klaarkomt. Als je echter vastbesloten bent om de meest intieme delen van deze onahole te verkennen, kun je haar stevig vastpakken en doordrukken! Het is ontworpen om ietsje gemakkelijker te kunnen penetreren dan de originele Gokusai baarmoeder. Bij het doorduwen glijdt de ring van de baarmoederhals over je eikel terwijl de gladde wanden van de baarmoeder zachtjes samenknijpen, dit alles terwijl de rest van de tunnel nog steeds je schacht masseert... Je moet het voelen om het te geloven!

Gokusai Uterus X - Soft in het kort

De Gokusai Uterus X - Soft is een andere geweldige onahole van Magic Eyes. Het zachte materiaal maakt het perfect voor lange sessies, wat betekent dat je lang kunt genieten van het geweldige kutje, de baarmoederhals en de baarmoeder voordat je klaarkomt.

Lengte onahole: 15 cm
Breedte onahole: 8,5 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Gewicht: 480 g
Drievoudige materiaal constructie
Merk: Magic Eyes

Extra informatie

MerkMagic Eyes
# of holes1
Number of layers3
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length120mm
Product weight480gram