Gokusai Uterus Duo kunstvagina

(2)

Beschikbaarheid: Op voorraad, voor 21:30 besteld vandaag verzonden

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Gokusai Uterus Duo kunstvagina

Gokusai Uterus Duo

Magic Eyes blijft ons verrassen met hun innoverende producten. De Uterus Duo heeft twee ingangen met ieder een eigen ontwerp, wat zorgt voor dubbel zoveel genot! Deze onahole gebruikt vier verschillende soorten materiaal om je het meest realistische en stimulerende ontwerp te bieden. Deze twee meiden wachten met smart op je... Lees verder om meer te weten te komen.

Twee verschillende vagina's, twee soorten stimulatie

Waar heb je vandaag zin in? Kies voor Yume's kant voor een milde stimulatie en een realistische baarmoederhals om tegenaan te stoten. Wil je liever een intensere ervaring? Draai de onahole om voor een tunnel die je steviger beetpakt. Jij kiest welke beleving je wilt!

Realistisch gevoel met een geheim...

De zijkant van de Yume is bedekt met kleine ribbels die door verschillende versmallingen van de vagina lopen. Je eindigt bij het maagdenvlies dat zich strak tegen je aandrukt. De Nemu is een stuk kleiner en heeft een structuur met onevenredige bobbels. De baarmoeder is 8 centimeter lang, en voelt een stuk kleiner dan haar zusje Yume. Het lijkt er misschien op dat deze tunnels niet diep genoeg zijn, maar dit speeltje heeft nog een geheim... Je kunt er namelijk voor kiezen om de meisjes te ontmaagden. Als je er klaar voor bent, stoot dan stevig door voor toegang tot de gehele lengte van dit speeltje. Let wel op: je kunt haar maar één keer ontmaagden! 

Het verhaal achter de Gokusai Uterus Duo

Magic Eyes gives you a complete experience with a detailed box design. The story on the back translates as follows:

Magic Eyes zorgt voor een complete ervaring met een gedetailleerde verpakking. Het verhaal op de achterkant luidt als volgt:

Je had altijd al een hechte band met de twee schattige meisjes uit de buurt.
Stiekem ben je verliefd op ze allebei, de iets agressieve oudere zus Yume en het pure en loyale jonge zusje Nemu. Maar je hebt geen van beide benaderd om je geluk te beproeven, omdat je jullie vriendschap niet wilt verpesten.

Op een dag verschijnt er een engel bij Yume, die haar belooft dat ze ware liefde zal vinden met de persoon bij wie ze wil zijn. De volgende nacht is de maan bloed-rood. Nemu roept een demoon op en tekent een contract met hem. In ruil voor haar ziel zal ze met de persoon die ze liefheeft kunnen samenzijn. 
Een engel en een demoon die jullie alle drie een andere richting op trekken. Wie is sterker? Wie eindigt met wie?

Jij hebt de controle

Magic Eyes maakt indruk met de Gokusai Uterus Duo. Deze onahole geeft een ervaring als nooit tevoren... Wanneer besluit je haar te ontmaagden? Het ontwerp zorgt voor een gevoel van genot en spanning dat je niet snel zult vergeten.

Gokusai Uterus Duo eigenschappen

Lengte: 15cm
Breedte: 8cm
Gewicht: 430 gram
Geproduceerd door Magic Eyes

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Good product
Gereviewd door Fire
Good product and double the enjoyment
Product
Service
Twee heerlijke sensaties voor de prijs van één.
Gereviewd door Joey
Heb deze Uterus Duo van Magic Eyes nu een paar weken en het is mijn beste kunstvag tot nu toe. Die uterus in het midden voelt geweldig. Die Japanse onaholes voelen toch een stuk beter dan de Fleshlights. Nadat je het "maagdenvlies" hebt doorbroken kan je hem ook makkelijker schoonmaken door er water doorheen te spoelen.
Als ik deze Uterus duo combineer met een geile VR video (zeker met triotjes waarbij je de twee vagina's kan afwisselen) dan ben ik echt even in een andere wereld. Aanrader!

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 430,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gokusai Uterus Duo kunstvagina
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.