100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Gimmick Kari Rich

Groot. Zacht. Knijpbaar. Maar met een verborgen randje... De Gimmick Kari Rich van EXE is een rompvormige onahole met een speciale "gimmick" die een bijzondere stimulatie aan de tunnel toevoegt.

555 gram knijpbaar plezier

EXE selecteerde een zacht materiaal voor dit speeltje: het is erg rekbaar en buigzaam en voelt heerlijk om vast te houden. Het heeft de vorm van een eenvoudig meisjeslichaam, met zachte rondingen, een schattig klein kontje en een eenvoudige opening. Voor een beetje extra flair draagt ze een topje met een strikje erop, zoals op de foto van de verpakking!

De onahole weegt 555 gram, wat redelijk veel is. Dit is niet alleen om het speelgoed er aantrekkelijker uit te laten zien, het draagt ook bij aan de stimulatie: de extra dikke wanden knijpen je iets meer dan dunnere wanden doen, en vooral het zachte materiaal bevordert dit de stimulatie.

Dubbellaagse geribbelde tunnel

De Gimmick Kari Rich heeft een eenvoudige opening in de vorm van een "muntgleuf", waar je gemakkelijk in kan duwen dankzij het rekbare materiaal. De binnenkant van de tunnel is gevoerd met een zeer rekbaar roze materiaal.

De tunnel heeft overal golvende organische ribbels, maar aangezien de tunnel smaller en breder wordt, wordt de stimulatie leuk en gevarieerd. Dergelijke ribbels geven een zeer realistische stimulatie, vooral in zachtere materialen. De Kari Rich begint relatief breed en versmalt dan aanzienlijk. Daarna wordt hij breder, verbreedt hij iets meer, en versmalt hij aan het eind, wat leidt tot een kleine ronde eindkamer. Als je in deze onahole stoot, voel je dat de smallere gebieden iets langzamer bewegen omdat ze zich vastklemmen aan je penis, waardoor diverse gebieden van het onahole op verschillende manieren bewegen.

Stimulerende ,,ruggengraat" voor extra plezier & afwisseling

Maar wacht, er is meer! De "Gimmick" in de naam verwijst naar de stang die over de lengte van het onahole loopt. Het is gemaakt van een steviger materiaal en zijn kleine "armen" draaien op verschillende plaatsen rond de tunnel. Terwijl hij in het zachte materiaal is geïntegreerd, voel je de bulten op deze staaf door de wanden duwen, waardoor hij op bepaalde plekken wat meer druk en stimulatie geeft.

Met deze "staaf van plezier" kan je de ervaring afstemmen op je wensen. Knijp in de Kari Rich om deze stimuleringspunten te versterken of draai hem om om de stimulatie op andere plaatsen te krijgen. De keuze is aan jou!

Gimmick Kari Rich kenmerken

Onahole lengte: 14.9 cm
Onahole breedte: 10.2 cm
Onahole gewicht: 555 gram
Tunnel lengte: 10 cm
Dubbellaags + staaf voor extra plezier
Bevat een gratis staaltje glijmiddel en zakje
Gemaakt door EXE

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 555,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 100,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gimmick Kari Rich
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.