100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Gichigichi Tororichi Sweet & Tight

Deze mini sex doll torso heeft een opmerkelijke tweedelige constructie: het eerste deel van de onahole is zacht en rekbaar, maar het tweede deel is steviger en intenser/ Laat deze kunstvagina je opslokken en geniet van de poortjes, de rechter tunnel, en de baarmoederachtige eindkamer.

Tororichi; een mini sex doll torso van Magic Eyes

Sommige onaholes zijn niet meer dan een vlezige holte, maar Magic Eyes kiest vaak voor een ontwerp dat niet alleen van binnen goed aanvoelt, maar er ook van buiten goed uitziet. Net als de originele Tororichi heeft ook deze de vorm van een jeugdig vrouwenlichaam, met kleine borsten, een mollig buikje, smalle heupen en een klein kontje. Het kutje heeft het gebruikelijke "camel toe" ontwerp, waarbij de kleine schaamlippen verstopt zijn door de zachte en uitgesproken buitenste schaamlippen.

Ondanks het feit dat deze onahole alle juiste vormen heeft, is hij toch een stuk kleiner dan een echte torso: de Gigichi Tororichi meet 15 bij 8,5 centimeter en weegt 450 gram. Een onahole van dit formaat kan worden gebruikt met één hand of met twee, al naar gelang je voorkeur.

Tororichi kunstvagina; een unieke strakke ervaring

Zoals je op de afbeeldingen van het ontwerp ziet, gebruikte Magic Eyes drie materialen voor deze onahole:

  • Het materiaal van de kunstvagina: De binnenkant van de tunnel is gemaakt van materiaal dat uitrekt en omsluit als een echt kutje.
  • Punipuni materiaal: zacht en rekbaar, dit materiaal wordt gebruikt voor de onderste helft van het lichaam en voor de hele buitenkant. Het gevoel wordt soms vergeleken met kussens of marshmallows.
  • Gichigichi materiaal: dit steviger materiaal wordt gebruikt voor de binnenkant van de tweede helft van het lichaam. Omdat het minder uitrekt, voelt het intenser en strakker aan.

Nadat je je een weg naar binnen hebt gestoten langs de uitgesproken, welgevormde schaamlippen, voel je je meteen verwelkomd door het zachte en tedere materiaal. Verschillende "poortjes" of plooien in het materiaal schuiven bij elke haal heen en weer over je penis.

Maar als je verder gaat, voel je de kunstvagina van de Tororichi Gichigichi zich rond je sluiten! Ben je te diep gegaan? Is ze haar bekkenbodemspieren aan het aanspannen omdat ze zo opgewonden is om je naar een hoogtepunt te brengen? Het maakt niet uit wat het is, de tunnel wordt hier strakker en steviger, met golvende wanden en subtiele texturen. Dit alles combineert tot een ongelooflijk plezierige stimulatie die je zal doen smeken om niet te snel tot een climax te komen.

Gichigichi Tororichi Lekker & Strak, specificaties

Onahole lengte: 15 cm
Breedte: 8.5 cm
Hoogte: 7 cm
Tunnel lengte: 13.5 cm
Gewicht: 450 gram
Inclusief een staaltje glijmiddel en opbergkoffer
Materiaal voldoet aan de Food Hygiene Standards Law No. 370 van het Japanse Ministerie van Gezondheid, Arbeid en Welzijn

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 450,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 3
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Gichigichi Tororichi Sweet & Tight
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.