100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Face Hole Taimanin Asagi Yukikaze

FaceHole Taimanin Asagi yukikaze

Als je op zoek bent naar een blowjob sex toy die meer is dan alleen een zwevend mondje, dan is de FaceHole Taimanin Asagi Yukikaze misschien wel wat voor jou! De super gedetailleerde Yukikaze Mizuki mini body bestaat uit een bovenlichaam, compleet met hoofd. Deze sexy ninja knielt voor je neer, mond open, klaar om door jou gebruikt te worden!

Taimanin Asagi Yukikaze pijpbeurt onahole

Dit blowjob-seksspeeltje weegt ongeveer 484 gram en voelt erg stevig in je hand, met dikke wanden die ervoor zorgen dat de tunnel nog beter aanvoelt. Het is prachtig gedetailleerd, met Yukikaze's kenmerkende kapsel en outfit. Het materiaal is een medium stevigheid, rekbaar maar niet te zacht.

Yukikaze's mond zorgt voor een heerlijk strakke ingang, met haar lippen die zich strak om je schacht wikkelen en bij elke slag op en neer bewegen. Als je in haar mond en in haar keel stoot voel je een reeks richels langs je heen glijden, en terwijl de tunnel scherp naar beneden buigt verschijnt er een textuur van kleine masserende kralen. vanaf de borst naar beneden is er een reeks poorten: Strakke stukjes afgewisseld met wijdere. Sommige bieden weerstand wanneer ​​je als je naar binnen stoot, andere als je eruit trekt, wat een absoluut verbazingwekkende sensatie creëert.

Het einde van de tunnel is een kleine eindkamer, waar kleine kralen je eikel kussen terwijl je opbouwt naar een climax en je lading door Yukikaze's keel schiet - of over haar gezicht en tieten!

FaceHole Taimanin Asagi Yukikaze in het kort

Dit blowjob-seksspeeltje combineert de visuele aantrekkingskracht van een mini sekspop met de prijs en het gemak van een gewone onahole. Het uitstekende tunnelontwerp met de gevarieerde poorten levert geweldige stimulatie! Deze onahole is zeker niet alleen voor fans van de serie: het is een geweldig seksspeeltje!

Lengte onahole: 16,5 cm
Breedte onahole: 8,5 cm
Tunnellengte: 13,5 cm
Onahole-gewicht: 484 g
Merk: PPP
Inclusief gratis glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 484,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Face Hole Taimanin Asagi Yukikaze
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.