DNA - Milking Hole Wheel Onahole

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 44,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Hoewel een 'melkwiel' in eerste instantie niet zo sexy klinkt, moet je deze onahole absoluut een kans geven. Het zachte materiaal en de strakke poorten zullen je tot de laatste druppel leegmelken.

Een wilde meid

Het meisje op de verpakking ziet er westerser uit dan de meeste andere onahole-meisjes: haar gebruinde huid, groene ogen en blond haar doen je denken aan een student op zomervakantie, klaar om haar vrijheid te vieren en eens flink te experimenteren. Een piepkleine micro-bikini en een strak kort spijkerbroekje zijn de enige kledingstukken die haar heerlijke strakke lijf verhullen, en de kleine driehoekjes van haar bikini glijden al van haar tepels af.

onahole Een wiel-onahole die je tot de laatste druppel uitknijpt

Deze onahole heeft een strak, gestroomlijnd ontwerp dat perfect in één hand past. Het is iets dikker aan de voor- en achterkant, en heeft enkele soepele lijnen die de mooie rondingen van het ontwerp benadrukken. De ingang heeft een kuiltje om je naar binnen te begeleiden en een kleine strakke ring voor een luchtdichte afsluiting om je penis. Met een gewicht van 345 gram is deze onahole vooral geschikt om met één hand te gebruiken, maar het is zeker geen fragiel speeltje: de dikke wanden zorgen voor een levensechte 'greep' zodra je naar binnen glijdt.

Maar waar blijven de wielen? Daarvoor moet je de binnenkant van de onahole bekijken. De Milking Wheel onahole heeft drie "ruimtes", elk met een ronde wielstructuur bij het wijdste gedeelte. Deze wielen hebben elk 8 zachte, flexibele vinnen die je bij elke stoot strelen, wat voor een milde, maar verrukkelijke stimulatie zorgt. Elke ruimte is iets kleiner en smaller dan die ervoor, en sluit zich steeds strakker om je penis. Tussen de ruimtes bevinden zich nauwe poorten waar je doorheen kunt stoten. Na deze ruimtes kom je in het laatste gedeelte van de onahole: een strakke tunnel bedekt met dunne ribbels die langs de bovenkant van je pik wrijven.

Combineer al deze structuren en je hebt een onahole met verschillende poorten en wielen die snel na elkaar over je heen glijden, wat voor een geweldige sensatie zorgt, of je nu langzaam beweegt of zo snel als je kunt op en neer pompt.

Perfect voor lange sessies

Deze onahole gebruikt zachte, elastische materialen en texturen die niet overprikkelend zijn. Hierdoor is het perfect voor lange sessies, zeker als je het speeltje combineert met flink wat glijmiddel. Een andere bonus is dat deze onahole de strengste materiaaltesten van Japan heeft doorstaan. Het is dus compleet veilig om te gebruiken, zo vaak en zo lang als je maar wilt.

Zo gebruik je de Milking Wheel Onahole

De gevinde 'wielen' en het geribbelde einde zorgen ervoor dat de Milking Wheel onahole bij uitstek geschikt is om mee te experimenteren: probeer het speeltje bijvoorbeeld ook eens heen en weer te draaien in plaats van alleen maar in- en uit te stoten, of combineer deze twee bewegingen. Het afwisselen van deze twee technieken kan je helpen bij het edgen en je langzaam naar een explosieve climax brengen, zodat deze pocket pussy je tot de laatste druppel leegmelkt.

Milking Wheel Onahole in het kort

Het zachte materiaal van de Milking Wheel en de stimulerende binnenkant met meerdere poorten maken dit de perfecte onahole voor lange sessies. Wissel je stimulatie af door het speeltje op verschillende manieren rond te draaien en te bewegen.

Onahole lengte: 15 cm
Onahole breedte: 6.5 cm
Onahole gewicht: 345 g
Verpakking afmetingen: 17x8x8 cm
Gemaakt in Japan

Extra informatie

MerkSSI