Campus Life Job Hunting Type

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 47,45

Special Price € 32,45

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Campus Life Job Hunting Girl

‘Campus Life Job Hunting Girl Type’ is de derde onahole in de Campus Life serie. Ook deze Campus onahole is gemaakt van Fresh Skin.
Deze onahole voelt als een jonge studente met een zachte huid, dit materiaal is zo glad, zo zacht, dat moet je proberen.

De afbeelding op de doos is een meisje dat wat ouder is dan de meeste studenten op haar school. Ze is meer volwassen en bereid alles te doen voor een baan… Job Hunting type…
Tot zover het verhaal achter de manga afbeelding van deze kunstvagina, laten we terug gaan naar het materiaal:

Toysheart’s Fresh Skin

Dit materiaal is rekbaar en heeft geen geur! Je hebt erg weinig glijmiddel nodig en het glijmiddel droogt niet op bij gebruik van het Fresh Skin materiaal.
Daarnaast plakt dit materiaal totaal niet en is ook nog eens duurzaam. Het is niet zo rekbaar en zacht als het Virgin Skin materiaal van Toysheart en door de goede structuur in de tunnel geeft deze onahole een goede stimulatie.

De buitenkant van deze Campus Life serie ziet er hetzelfde uit als de andere onaholes uit deze serie.

De binnenkant van de Campus Life Job Hunting Girl Type

De binnenkant is wel anders, deze Job Hunter heeft een ‘wervelende tunnel’ volgens de fabrikant. De tunnel heeft inderdaad ribbels die in een wervel lopen, maar hier voel je niet veel van.
Wat je wel goed voelt zijn de ORBS in de tunnel, deze bolletjes zitten vast in de tunnel en stimuleren precies waar je het wilt hebben. De orbs zijn ook los te koop. De noppen maken de tunnel erg speciaal en stimulerend.

Campus Live Job Hunting Girl

Aan het einde van de tunnel zit een vacuüm kamer. Als je goed kijkt naar de dwarsdoorsnede zie je dat deze eindkamer ook nog hele kleine ribbels bevat aan de boven en onderkant, van die ribbels voel je niet veel, maar de vacuüm kamer zorgt wel voor een goed vacuüm.

Schoonmaken:

Schoonmaken van de Campus Life Job Hunting Girl Type is kinderlijk eenvoudig. Door het FreshSkin materiaal dat bijna helemaal olie vrij is, wordt schoonmaken van deze onahole een fluitje van een cent. Uitspoelen even afkloppen en na 5 minuten is ze helemaal droog.

De Campus Life Job Hunting Girl Type Onahole kenmerken:

- Totale lengte: 165 mm
- Binnenste gat lengte: 145 mm
- Maximale breedte: 70mm
- Gewicht: 275g
- Frisse huid
- Materialen: Fresh Skin
- Goed vacuum
- Gemaakt in Japan

Extra informatie

MerkToysheart
# of holes1
Number of layers1
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length145mm
Product weight275gram
  1. Very stimulating Review by Muik
    Product
    Service

    I bought this one-layer onahole because of the internal shape with potential for very high stimulation. And as for me the toy is VERY stimulating. Somebody might find its structure rather hard, but for me it is super. The material is very durable and easy to clean, so I like the toy and often use it as a second (harder) stimulation per day (hard day:-). (Geplaatst op 21-07-2018)