100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Yuira Natural

Yuira Natural

Ben je op zoek naar een cup die er niet alleen strak uitziet, maar ook geweldig voelt? Dan is de Yuira Natural iets voor jou!

Hard en zacht

De Yuira is een cup-type masturbator, wat betekent dat het een harde plastic buitenkant heeft en een zachte, soepele sleeve aan de binnenkant. Deze sleeve vult niet de hele cup, maar is bevestigd aan de zijkanten. Dit maakt het speeltje flexibeler en gemakkelijker om naar binnen te glijden.

De harde buitenkant is gemakkelijk vast te pakken en schoon te maken, en heeft bovendien nog een belangrijk voordeel: je voelt je eigen hand niet! Sommige onaholes hebben zulke dunne wanden dat je je eigen vingers door het materiaal heen voelt, wat het effect van de onahole bijna teniet doet.

Ontwerp

Het ontwerp van de Yuira Natural is discreet en strak. Dankzij de harde buitenkant en de deksel is dit speeltje eenvoudig op te bergen of mee te nemen op reis.

De ingang van de Yuira heeft de vorm van gladde schaamlippen; niet helemaal realistisch maar wel aantrekkelijker dan een simpel gat. De schaamlippen bewegen naar binnen en buiten bij iedere stoot en sluiten zich strak om je schacht. Dit voelt heerlijk en voorkomt dat er glijmiddel naar buiten lekt.

I will lead you to the paradiseyuira natural inside

De Yuira cup heeft de slogan "I will lead you to paradise" op de voorkant, en dit ontwerp maakt deze belofte misschien nog waar ook - afhankelijk van je definitie van paradijs.

De sleeve aan de binnenkant is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal dat mild genoeg is voor beginners of mensen die snel overgestimuleerd raken. De structuur is simpel maar effectief: ribbels bedekken bijna de hele tunnel. De grote ribbels aan het begin glijden helemaal naar de basis van je penis, terwijl de kleinere ribbels in het midden een subtiele frictie creëren langs je schacht. Het diepste gedeelte van de Yuira heeft een structuur van gecombineerde noppen en ribbels die je gevoelige eikel omsluiten. Stoot helemaal naar binnen, en draai dan de cup iets om een andere sensatie te ervaren! De achterste wand van de Yuira heeft een lange, zuignap-achtige nop die je eikel zal bevredigen.

Optioneel vacuüm

De Yuira Natural heeft een gat aan de achterkant waardoor bij iedere stoot lucht kan ontsnappen en weer naar binnen kan komen. Als je echter wat meer stimulatie wilt, stoot dan naar binnen, bedek het gat en probeer weer naar buiten te glijden. Je voelt dat de cup je naar binnen zuigt dankzij het vacuüm in de tunnel. De stevige wanden van deze cup maken het een perfect speeltje om zuigkracht te creëren!

Gebruik het vacuüm om jezelf naar het randje van een climax te brengen, en laat het daarna los om met de mildere stimulatie wat af te koelen. Breng jezelf op deze manier enkele keren bijna tot een orgasme voordat je uiteindelijk klaarkomt, en je climax zal spectaculair zijn!

Kortom

De Yuira Natural is een geweldige en betaalbare cup. Het geeft je niet de meest intense stimulatie, maar het vacuüm is fantastisch! De verpakking maakt dit speeltje discreet en eenvoudig op te bergen.

Eigenschappen

Materiaal: hard plastic met zachte TPE-sleeve
Lengte: 18 cm
Breedte: 7 cm
Inclusief gratis glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 259,00 g
Reusable Not reusable
Theme Neutral
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Bone structure With bone structure
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Yuira Natural
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.