100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Yandere

Yandere: een onahole die je niet loslaat!

ToysHeart brengt ons weer een fantastische onahole, dit keer in de vorm van de Yandere. Dit klassieke soort personage is goed bekend onder anime en manga fans, en wordt door Toysheart gebruikt om een onahole te maken met een prachtig scenario. De illustraties zijn gemaakt door Jakudenpa (弱電波), de tekenaar van de veelbesproken Fear Series, te vinden in het Comic HotMilk tijdschrift. 

Wat is een Yandere

Sommigen zullen dit al weten, maar hier volgt een korte beschrijving van een Yandere:
De term is afkomstig van het Japanse "Yande iru" en "Dere". "Yande iru" verwijst naar de toestand van een zieke geest. Niet zozeer door een daadwerkelijke ziekte, maar eerder door een geestelijke stoornis. "Dere" verwijst naar een persoon die smoorverliefd is. De combinatie van deze toestanden vormt een persoon die zijn verstand compleet verloren is als gevolg van zijn overmatige liefde voor een ander. Sommige dingen die je van zo'n individu kan verwachten zijn stalken, jaloezie, bezitterig zijn en andere nare zaken.

De Yandere houdt je in de gaten...

"Hey... dat meisje met wie je thuis kwam, wie is zij?"

Ze kan haar sterke gevoelens niet langer tegenhouden. Yandere zal je nooit loslaten. Ze grijpt je vast en trekt je bij haar naar binnen. "Ik laat je niet gaan." Ze beweert dat jullie de perfecte match zijn, en dat je nooit meer door een ander meisje dan haar bevredigd kan worden.

Haar grote baarmoeder wil als geen ander bevrucht worden. "Hierdoor zullen we altijd samen blijven. Kijk naar niemand, behalve mij, oké?"

Als dit meisje je eenmaal te pakken heeft, zal geen enkele andere onahole volstaan! Voel hoe de duistere omhelzing van een verstikkende liefde je leegzuigt.

Verleidelijke pocket pussy.

Yandere

De buitenkant van deze pocket pussy heeft een simpel ontwerp met een mooi gevormde vulva. Zoals je aan het roze sterretje op het ToysHeart diagram kunt zien, is de Yandere zowel strak als zacht. Je kunt de zachtheid voelen aan de buitenkant als je de onahole strak om je penis knijpt. Het heerlijke paarse materiaal voelt zacht aan en is niet te dik of te zwaar.

De vulva zelf heeft een mooie vorm, met een uitdagende ingang die met smart op je wacht.

De gulzige tunnel van een enge onahole

Maak je borst maar nat, want de binnenkant van deze onahole is waanzinnig! Het eerste dat je tegenkomt zijn de dikke ribbels die om je penis draaien en je naar binnen trekken. Met elke stoot glijden deze ribbels met een gematigde intensiteit langs je. Deze Yandere is niet van plan je ooit nog los te laten.

Vervolgens krijg je een welkome verrassing in de vorm van verschillende zuignappen, die zich gulzig aan je vastklampen. Deze zuignappen grijpen zich als een octopustentakel aan je vast en zorgen voor een vacuüm-achtig gevoel. Als je benieuwd bent hoe het voelt door zo'n tentakel bevredigd te worden, zal deze ruimte je niet teleurstellen!

Om te voorkomen dat je vals speelt, is de baarmoederhals gemaakt van een steviger materiaal dat je niet loslaat. Zorg dat je er klaar voor bent als je door deze baarmoederhals haar gulzige baarmoeder binnenstoot, want ze kant niet wachten je zaad te ontvangen. De grote baarmoeder zorgt voor een sterke zuigkracht, die de stimulatie van de hele tunnel intenser maakt. De wanden van de baarmoeder worden door de zuigkracht naar binnen gezogen, waardoor je de subtiele textuur van kleine bobbels op de wanden goed kunt voelen.

Houd je Yandere tevreden

Om er zeker van te zijn dat je lang van de Yandere Onahole kunt blijven genieten, is het belangrijk het speeltje na ieder gebruik goed schoon te maken. Bekijk onze verschillende reinigingsproducten voor onaholes om ervoor te zorgen dat de Yandere lang mee gaat.

Gebruik ook een van onze vele glijmiddelen bij de Yandere Onahole. Om er voor te zorgen dat je de ribbels en zuignappen goed kunt voelen, raden we je aan een dun glijmiddel met een lage viscositeit te gebruiken.

Yandere Onahole Specificaties

Gewicht: 300 gr
Lengte: 15 cm
Breedte: 7,5 cm
Tunnel lengte: 13,5 cm
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  67% (2)
 • star star star star star
  33% (1)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Cool.
Review by President
Best een leuk ding je hebt er meer plezier mee dan je eerst denkt. Makkelijk te gebruiken,
Goed te onderhouden.
Review helpful?
Beter dan verwacht.
Review by Yami
Ik dacht ik ga dit uitproberen. Het was beter dan ik had verwacht. Het zit goed,Je kan het goed vast houden. Je hebt er plezier mee.
Review helpful?
Klein maar fijn
Review by D
Het is een beetje klein voor me, maar het voelt erg fijn.
Als je het van tevoren vacuum laat zuigen voor gebruik des te meer.
Onderhoud is simpel gezien je overal makkelijk bij kan.
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 300,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Writing this with my Nokia 3310 from Yandere Basement
Gereviewd door Hake
Great feeling, not too small if you have a bigger dingus.
Easy to clean
Strong bully, send help
Translate review
Product
Service
writing this from yandere-chan's basement
Gereviewd door DeepthroatLover
Pros:
- Nice quality...
- it will bully you hard
- will never let you go ... Literally
- lots of variety inside for lots of different feeling

Cons

- It will bully you (yeah can be both a pros or a cons)
- after one use the enter teared into a + sized hole

8/10 Send Help, she will murder me
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Yandere
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.