XLSucker Penispomp

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 22,49

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Penispomp XLsucker:

Penispompen zijn naast de beste en eenvoudigste manier om uw penis direct te vergroten.
Een Penispomp werkt als volgt: doormiddel van de lucht uit de pomp te zuigen, zuigt de penis zich vol met bloed. De cellen vullen zich met bloed en de penis wordt hard en stijf.
Na het verwijderen van de XLsucker, is het resultaat een tijdelijk grotere vollere penis en een meer indrukwekkende erectie!
Door de zwellichamen extra vol te laten stromen passen deze zich hierop aan en zullen in volume toenemen.
Daardoor is de pomp na enkele maanden bij regelmatig gebruik niet meer nodig, uw erectie zal voller en harder zijn, ook zonder pomp.

Lekkerder gevoel:

Gebruik van de XLsucker voor seks of masturbatie, geeft een lekkerdere ervaring, door dat de penis voller is en dikker en harder aanvoelt voor de partner en er meer bloed en gevoel in zit tijdens de masturbatie.

De XLsucker heeft een cilinder van 5 cm breed en 19,5 cm diep.

Effectief:

Een Penis pomp kan een effectieve manier zijn om uw erectie te verbeteren, harden en voller te maken, uw penis zal hierdoor ook zonder pomp langer stijf blijven. Daarnaast kan het volume toenemen op de lange termijn.
De pomp kan gebruikt worden in een routine van seksuele fitness en zoals het merk XLsucker zelf aangeeft, het is “bodybuilding for the Penis”. Zonder chemische hulpmiddelen kunt u uw penis direct hard maken voor seks. U hoeft geen pilletje te nemen dat pas na een uur werkt.

Gebruik:

Zoals hierboven aangegeven, moet u rustig beginnen. Om een betere afsluiting te creëren smeert u een beetje glijmiddel aan op de basis van de XLsucker.
Vervolgens schuift u de penis in de cilinder. U brengt alleen uw penis in, niet de balzak en testikels. Begin langzaam met pompen en zie uw penis groeien, knijp bijvoorbeeld een paar 2 keer en wacht even, knijp dan nog een paar keer langzaam, zodat uw penis de tijd heeft zich te vullen.
Na 10 minuten dient u de druk te verlagen, met behulp van het ventieltje.

Penispompen dienen met beleid gebruikt te worden, pomp geleidelijk en geef het bloed de tijd om de penis binnen te stromen. Als er te snel en te hard gepompt wordt kan dit adertjes in de huid van de penis beschadigen.
We raden aan om de kracht langzaam op te bouwen en in het begin niet tot een volle erectie te pompen. Wanneer uw penis pijn doet in de pomp dient u absoluut te stoppen!

Extra informatie

MerkVarious brands
 1. Keihard Review by Vrijgezel
  Product
  Service

  Te kleine diameter door binnenwerk.
  Zuigt goed vacuüm. Maar je lul zit te snel in de knel door te kleine diameter.
  Dit komt door de rubber manchette die er nog bij in zit. Neemt ruimte in beslag.
  Verder wel goed. Je hebt snel een stijve.
  Geeft alleen tijdelijke verdikking! (Geplaatst op 03-12-2016)

 2. goed product,diameter wat te klein,maar helpt wel Review by anonimus
  Service
  Product

  Bij mij prostaat verwijderd en er is geprobeerd zenuw besparend te opereren. Na ongeveer een half jaar en regelmatig te pompen, wordt de penis weer hard en is ook dikker en langer dan voorheen. Voelt ook heel aangenaam aan. (Geplaatst op 24-02-2016)

 3. goed product maar wat kleine diameter Review by fla[poor62
  Product
  Service

  de pomp is solide gemaakt en heeft een aangenaam zachte sleeve, maar de diameter is wat aan de krappe kant.
  daardoor wordt enkel het uiteinde opgerekt, waar het bij de gehele penis volgens mij een beter resultaat zou hebben. (Geplaatst op 27-11-2013)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

TYO 360ml glijmiddel

Normale prijs: € 19,95

Special Price € 17,95

Vanaf: € 13,33

TYO 360ml glijmiddel