This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.

Virgin Loop Eight Long Onahole

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Virgin Loop Eight Long Onahole

Virgin Loop Eight Long

Ride Japan is een merk dat al een tijd lang zeer populair is op de Japans onlinemarkt, en sinds kort begint het ook een reputatie op te bouwen in Europa! De Virgin Loop en de Virgin Loop Hard zijn allebei erg populaire producten, en met de Virgin Loop Eight Long heeft Ride Japan haar best gedaan om een nóg beter product op de markt te brengen.

De verpakking

Deze verpakking heeft een prachtige afbeelding van een welgevormde vrouw die zichzelf streelt. Haar roze lingerie zit strak om haar heerlijke lichaam en die uitdagende blik zal je ongetwijfeld weten te verleiden... Zo te zien kan ze wel wat hulp gebruiken! De handschoenen, de lange, transparante panty’s en de sluier vormen details die we maar al te graag zien in onze ona-art.

De onahole

Dit is een relatief lange onahole. De ingang heeft de vorm van abstracte schaamlippen, rond en opgezwollen van opwinding. Na de ingang wordt de onahole een beetje smaller en is daardoor makkelijk vast te grijpen. Het materiaal is rekbaar en zacht, maar stevig genoeg om de vorm te behouden.

Eight?

Als je je afvraagt waarom deze tweede editie van de Virgin Loop de ‘Eight’ genoemd wordt: hier is het antwoord: terwijl de originele Virgin Loop een klavertjevier ontwerp aan de binnenkant heeft, met vier lange ribbels, heeft deze nieuwe editie er maar liefst acht! Deze dunne, verticale ribbels zullen je bij iedere stoot stimuleren en van alle kanten langs je wrijven.
Maar dat is niet alles wat deze onahole te bieden heeft: de binnenkant is bedekt met hele kleine horizontale ribbels, die een heerlijke, gelijkmatige stimulatie verzorgen. Je zult hier geen onverwachte bobbels of bochten aantreffen, maar simpelweg één geweldige structuur, van begin tot eind. Tenminste, bijna tot het einde. Net als de Virgin Loop heeft dit speeltje een zogenaamde eindkamer, waar de tunnel uitmondt in een wijdere ruimte. Hier bevinden zich enkele zachte noppen die over je eikel wrijven. Aangezien de nauwere ribbels soms een té intense stimulatie geven aan dit gevoelige gedeelte is deze eindkamer een prettige toevoeging.
Je had misschien al opgemerkt dat een acht op zijn zijde het symbool voor ‘oneindigheid’ vormt: en dit speeltje belooft jou daadwerkelijk de eeuwige liefde – of op zijn minst eeuwig plezier!

Schoonmaken

Het spreekt voor zich dat je het meeste plezier uit je onahole zult halen als je goed voor haar zorgt. Om de tunnel schoon te maken spoel je haar grondig af onder de kraan. Knijp vervolgens zo veel mogelijk water uit de tunnel, en duw een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Om de onahole in optimale staat te houden kun je haar inwrijven met een beetje maïzena, talkpoeder of speciaal onderhoudspoeder.

De Virgin Loop Eight Long is wederom een fantastisch speeltje van Ride Japan. De binnenstructuur ziet er misschien simpel uit, maar voelt geweldig aan en is eenvoudig schoon te maken. Dit is zonder twijfel een onahole die je geprobeerd moet hebben.

schoonmaken

keep reading