100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tsuntsun Chubby 560

Tsuntsun Chubby 560

Deze heerlijke onahole van Ikebukukora Toys heeft een prachtige vorm en een unieke interne structuur. Als je graag je tijd neemt en het rustig aan doet, is dit de perfecte onahole voor jou!

Aardbeien en room

Op de doos staat een ontzettend zoet meisje, op meer dan één manier. Met haar roze haar en dienstmeisjes-uniform is ze al schattig genoeg om de meesten te verleiden, maar om zichzelf nog aantrekkelijker te maken ligt ze op de vloer en biedt ze je haar flinke kont aan. Ze draagt ondergoed waar aardbeien op afgebeeld staan, en ze heeft zelfs wat echte aardbeien en room op zichzelf gelegd. De room smelt en druipt tussen haar benen - ga je je mond gebruiken om het op te ruimen, of maak je er nog een grotere knoeiboel van?

Mooie vormen

Als je de Tsuntsun Chubby uit de doos haalt zul je zien dat niet alleen het meisje op de doos mollig is. Deze onahole weegt een heerlijke 560 gram en voelt lekker zacht aan. In tegenstelling tot sommige andere 'mollige' onaholes is dit examplaar niet buitengewoon zacht, of 'fuwatoro'. Ze heeft een mooi gevormde vulva met prachtige, opgezwollen buitenste schaamlippen. De binnenste schaamlippen zijn vrij gedetailleerd, met een clitorishoed een verleidelijk kleine opening.

Aardbeien van binnen

tsuntsun chubby binnenkant

Ook al heeft de Tsuntsun Chubby 560 geen echte aardbeien aan de binnenkant, de kleur en textuur is duidelijk door dit fruit geïnspireerd. Als je de binnenste schaamlippen spreidt, zie je een mooie roze binnenkant, bedekt met relatief grote noppen. Deze ronde noppen zijn een stuk langer dan bij de meeste onaholes, bijna als kleine vingers. De hele binnenkant is bedekt met deze interessante textuur, en je zult deze noppen bij iedere stoot langs je heen voelen glijden. Ze zijn gemaakt van het stevigere materiaal van de buitenkant, dat door de zachtere roze laag heen steekt.

Simpelweg op-en-neer bewegen is natuurlijk niet de enige manier om deze onahole te gebruiken. Door hem rond te draaien of te wringen maak je de ervaring een stuk intenser en zul je de noppen over ieder plekje van je penis voelen glijden.

Het diepste gedeelte van de tunnel is vrij glad, waardoor er geen noppen langs je gevoelige eikel zullen wrijven tenzij je iets ondieper stoot.

Lief en langzaam

De Tsuntsun chubby biedt een unieke soort stimulatie die je nergens anders zult vinden. Haar zachte vingers zullen je genadeloos teasen en je langzaam naar een climax brengen. Als je erg gevoelig bent of graag langer wilt masturberen is deze onahole een uitstekende keuze.

Schoonmaken

Deze onahole is gemakkelijk schoon te maken, omdat er geen diepe texturen of groeven zijn die vuil kunnen verzamelen. Spoel de tunnel simpelweg een paar keer af onder kraan en droog het speeltje daarna goed af. Dit laatste kun je het beste doen door een absorberend doekje naar binnen te duwen of een speciale droogstick te gebruiken.
Ten slotte kun je wat onderhoudspoeder op de buitenkant aanbrengen. Dit zal de zachte buitenlaag herstellen en voorkomen dat er stof en vuil op het oppervlak blijft plakken.

schoonmaken

Eigenschappen

Doos afmetingen: 19.5 x 11 x 9 cm
Onahole lengte: 15 cm
Onahole breedte: 9 cm
Onahole hoogte: 8 cm
Onahole gewicht: 560 gram

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 560,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 130,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tsuntsun Chubby 560
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.