100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tornado Roruseki

Tornado Roruseki

De Tornado Roruseki van Fillworks heeft een speciaal iets wat we niet vaak tegenkomen bij onaholes: bewegende delen! Een tornado-vormige band TPE zorgt voor een unieke vorm van stimulatie die je moet voelen om hem te kunnen geloven.

Bijzonder ontwerp

The buitenkant van deze onahole ziet er vrij onschuldig uit: de zachtroze spiraal zou bijna een dessert kunnen zijn. Maar zoals je weet, schijn bedriegt…

De ingang van de Tornado Roruseki is klein maar heel rekbaar, waardoor hij goed aansluit als je haar penetreert. De spiraalvormige structuur rond de ingang vangt het glijmiddel op, mocht er wat uit lekken. De tunnel zelf heeft een lekkere textuur maar is niet heel bijzonder: veel kleine, rechte ribbels waar een paar dikkere spiralen overheen lopen voor extra stimulatie.

Maar wat de Tornado Roruseki echt bijzonder maakt is de spiraalvormige band TPE aan de binnenkant. Deze band zit aan de voorkant en achterkant van de onahole vast, maar kan daar tussenin vrij bewegen en langs je heen glijden. Iedere keer dat je naar binnen stoot glijdt de band op een andere manier over je heen en dit geeft heerlijke stimulatie. De band zelf heeft twee verschillende texturen: zachte ribbels aan de ene kant, zachte knobbeltjes aan de andere. Het gevoel is niet in woorden te vatten; het is gewoon iets dat je zelf moet ervaren!

Deze onahole is vrij klein en weegt maar 200 gram. Omdat de zijkanten van de Tornado Roruseki dus redelijk dun zijn kun je met je hand meer druk uitoefenen waar jij dat wilt. Dankzij het kleine formaat is deze onahole ook zeer betaalbaar.

Materiaal

Het materiaal van de Tornado Roruseki is flexibel en rekbaar. Het voelt zacht aan en vormt zich helemaal naar jou. Omdat het materiaal zo zacht is glijdt de band aan de binnenkant makkelijk aan de kant wanneer je naar binnen gaat.

Schoonmaken

Natuurlijk beleef je het meeste plezier aan je onahole als je hem goed onderhoudt. Om de tunnel schoon te maken hou je hem onder de kraan en spoel je hem goed uit. Knijp er zo veel mogelijk water uit en breng tot slot een absorberende doek in met behulp van een stomp potlood. Omdat de band TPE in het midden zit kan je de laatste stap het beste nog een keer herhalen om te zorgen dat het écht droog is

Word weggeblazen door deze onahole

De Tornado Roruseki van Fillworks is een heerlijke onahole met een fijne tunnelontwerp dat je niet vaak ziet. Voor dit geld moet je hem een keertje proberen!

Eigenschappen:
Totale lengte: 15 cm
Totale breedte: 7 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Totaal gewicht: 200 gr
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door Fillworks

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 200,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Cheap but amazing
Gereviewd door G
I'm actually going to be sad once it's broken.
It feels great but I feel it's going to break on me fairly quickly.
Translate review
Product
Service
Fun
Gereviewd door Joker
En vrai, il est cheap, mais c'était grave fun. Environ 10 utilisations max
Translate review
Product
Service
Great toy!
Gereviewd door Phill07
Despite the low cost this toy will provide you a lot of different sensation and hours of fun!
Translate review
Product
Service
Original
Gereviewd door Nico
Japanese people are really creative when it comes to this kind of toys, and this one is a pure example of what you can get when things are done right. The thin stripe inside it is truly amazing, and actually it's not that complicated to clean as you can turn it inside out pretty easily, with caution of course.
Translate review