Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending

Tong-Ggo Artificial Anus

Normale prijs: € 49,95

Special Price € 39,95

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
 • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Tong-Ggo kunstanus

De Tong-ggo is een anale onahole of wel kunstanus. Onaholes met enkel een anale tunnel kom je zelden tegen. Aan de tunnel is veel aandacht besteed en dat maakt dit product ook zo goed.
De Tong-Ggo voelt zacht en vriendelijk aan.
De buitenkant heeft glooiende golven en deze kunstanus ligt lekker in de hand. Maar vooral de binnenkant voelt geweldig aan, de unieke tunnel structuur zorgt voor een sterk vacuüm dankzij de gesloten achterkant.

De anale tunnel

Zoals je vaker ziet bij anale tunnels in heupen, heeft ook deze tunnel golvend patroon van vernauwingen.
Deze vernauwingen werken als kleppen, met elke slag duw je de lucht in de volgende kamer en dit zorgt voor maximalle compressie.
De V-vormige ribbels zorgen voor een goede stimulatie. De combinatie van de vernauwingen en het ribbeltjes patroon in deze tunnel maken de kunstanus compleet.
Of toch niet? Er is namelijk nog een speciaal einde van de tunnel. Deze V vormige eindkamer omsluit je eikel en stimuleert het toompje en tipje van de eikel voor een heerlijk orgasme.
Je kan de eindkamer ook gebruiken om extra vacuüm te creëren door erin te knijpen voordat je in de tunnel naar binnendringt.

Tong Ggo Artificial Anus

Zoals je op de tekening hierboven ziet, zijn de A-zones de vernauwingen van slechts 5mm. De B-zones de gedeelten met ribbels.
En de C-zone, is de eindkamer.

De Tong-Ggo is een product waarbij de anus niet ‘de tweede tunnel’ is, waar soms minder zorg aan is besteed bij kunstvagina’s.
Deze kunstanus een van de beste kunstanussen op de markt. Dit komt doordat de tunnel ribbels en bochten heeft en speciaal ontwikkeld is om je veel genot te geven.

Kenmerken van de Tong-GGO kunstanus:

Tong Ggo Kokos Artificial Anus

Lengte: 185 mm
Max diameter: 90 mm
Min diameter: 65 mm
Gewicht: 520 g

Wil je een kunstanus MET een stimulerende en realistische structuur, dan is de Tong-Ggo absoluut een aanrader.

Extra informatie

Merk KOKOS
 1. Lekker strak! Review by Martijn
  Product
  Service

  Deze is echt super strak. De eerste keer dat ik de hole gebruikte, twijfelde ik of ik er wel in zou passen. Je wordt als het ware naar buiten geduwd. De stimulatie in de tunnel is niet heel uitgesproken, maar de strakke ring aan het begin van de tunnel stimuleert meer dan genoeg en zorgt voor een unieke realistische ervaring.

  Het materiaal is behoorlijk wat steviger dan ik gewend ben van andere holes (Kupa Lolinco, Julia+, Meiki ZXY) maar wel van hele goede kwaliteit. Poederen van de buitenkant (met maizena) na schoonmaken is wel een must, want het materiaal wordt erg plakkerig na wassen. Het reinigen van de tunnel levert mij overigens geen problemen op. Als je met twee vingers de tunnel openhoudt en spoelt met lauw water is 'ie zo schoon.

  Het is wat mij betreft geen hole om dagelijks te gebruiken, je stimulatiegrens wordt behoorlijk verlegd. Maar als je (zoals ik) thuis nooit de "achterdeur" mag gebruiken is dit wel een uitkomst voor de afwisseling. ;) (Geplaatst op 01-03-2018)

 2. Simply the best Review by Dan
  Service
  Product

  This hole is the tightest onahole I have used. It might be too tight for some people but I really enjoyed it. The material is firm and it not as sticky as most onaholes. Due to how tight the hole is, cleaning can be difficult. (Geplaatst op 11-11-2016)

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Peace 360ml

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Peace 360ml