This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.

Tight Innocent Pussy Onahole

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tight Innocent Pussy Onahole

Tight Innocent Pussy

De onahole van Toysheart heeft zoals meerdere Onahole van afgelopen jaar, het thema maagd.
Op de doos staat een onschuldige jonge vrouw afgebeeld, gekleed in sexy ondergoed. Ze oogt wat nerveus en verlegen, maar ze zal je niet teleurstellen. :)

Tight Innocent Pussy

Deze onahole is 13cm lang en heeft een diameter van 60mm.  Tight Innocent Pussy is dus een kleine kunstvagina.
Ze is ook licht, slechts 220 gram, dit maakt de onahole voordelig en je kunt er (zeer waarschijnlijk) met gemak het eind van de tunnel raken.

Materiaal

Het materiaal van de Tight Innocent Pussy wordt Virgin Skin genoemd, het lijkt veel op het ‘Fresh Skin’ materiaal, maar dan verbeterd.

Virgin Skin heeft de kenmerken: Veilig, hoge kwaliteit,  voelt teder aan, gaat lang mee, is strechbaar en sterk, de materialen die er voor zijn gebruikt zijn in Japan gemaakt.
En de materialen zijn in volledige naleving van de Voedselhygiëne Wet Criteria No. 370.

Het materiaal voelt zoals je gewend bent van Toysheart erg prettig aan, het is glad, geurloos, wordt niet plakkerig en voelt gewoonweg duurzaam.

Deze onahole is dan wel compact, maar gaat lang mee en gaat je veel plezier geven.

Gevoel en de tunnel

De buitenkant van de Tight Innocent Pussy lijkt wat uiterlijk betreft erg op de Virgin Age ~ Admission. Daar houdt de vergelijking dan ook op. Achter de ronde opening schuilt een stervormige ingang. Deze stervorm stimuleert de penis direct bij binnenkomst.

Het materiaal aan de buitenkant is zacht en omdat deze kunstvagina geen hardere laag aan de binnenkant heeft is de Tight Innocent Pussy niet extreem stimulerend.

De tunnel van de Tight Innocent Pussy is recht en heeft geen bochten. De tunnel start met ribbels die je naar het midden lijden. De tunnel is bedekt met zachte ribbels en heeft 2 verdikkingen aan de bovenkant. Aan het eind vindt je de ‘vacuum kamer’, een grotere holte in de Tight Innocent Pussy waarmee je de zuigende werking van deze onahole kunt vergroten.
De ingang die naar de vacuum kamer leid, is niet strak en zul je bij voldoende glijmiddel nauwelijks voelen. De eindkamer zelf voelt glad en vlezig aan, maar de ribbels zijn te mild om met je penis te voelen.

Tight Innocent Pussy

In het midden zit een G-spot zone.
De Tight Innocent Pussy is niet zo extreem strak als de Virgin Age Admission, de tunnel loopt niet in een punt, maar is cilindervormig, waardoor je veel langer van haar kan genieten.

Het materiaal is erg duurzaam en voelt erg lekker aan. Gezien de prijs, is dit absoluut een aanrader en als je nog nooit een kunstvagina van Toysheart hebt geprobeerd, had hij al in je winkelmandje moeten liggen.

Afmetingen:

Totale lengte: 13mm
Totale breedte: 60mm
Binnenste gat lengte: 115mm

Sterk vacuum
Virgin Skin materiaal
- Geurloos
- Duurzaam
- Strechbaar
- Zo goed als olie vrij
G-spot
Gemaakt en ontworpen in Japan

Voelt als de "eerste ervaring," lekker en comfortabel te penetreren, dat is in een paar woorden de Tight Innocent Pussy. 

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Goed, maar niet bijzonder
Gereviewd door James
Binnenkant is iets harder dan normale onaholes en voelt prima, maar het is niet heel bijzonder. De opening aan het einde van de tunnel voel je heel lichtjes, maar het stimuleert niet echt. Kan natuurlijk per persoon verschillen.

Meer informatie

Gewicht 1,00 g