Tenga Spinner Tetra

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tenga Spinner Tetra

Tenga Spinner Tetra

Tenga heeft weer een fantastische innovatie bedacht: een masturbator die om je heen draait zonder mechanische onderdelen! Nieuwsgierig? Lees dan verder en bekijk de video om meer te weten te komen over de Tenga Spinner reeks.

Masturbator met een twist!

Er worden twee verschillende materialen gebruikt in de Tenga Spinner Tetra. Het belangrijkste gedeelte bestaat uit een semi-doorzichtig materiaal dat vrij zacht is. Om de buitenkant bevindt zich een tweede materiaal, een blauwe lijn die zich in een spiraal om de hele masturbator wikkelt. 

Ben je klaar om dit speeltje te proberen? Breng wat glijmiddel (op waterbasis) aan rond de ingang van de Tetra en aan de binnenkant, en glijd naar binnen door de opening. Je zult voelen dat de opening zich strak om je sluit, en dat is een belangrijk onderdeel van de magie van de Spinner. Terwijl je naar binnen duwt, wordt de lucht naar buiten geperst - maar als je terug beweegt, komt er geen nieuwe lucht bij, wat een licht vacuüm veroorzaakt. Hierdoor windt de Spinner Tetra zichzelf op en draait het vervolgens vanzelf om je schacht terwijl de heerlijke textuur van micro-ribbels over je heen glijdt.

Drie types om uit te kiezen

De Tenga Spinner Tetra is de mildste van de drie: perfect als je graag langere sessies wilt of snel overgestimuleerd raakt. Deze versie is wat ruimer aan de binnenkant - ideaal voor personen die een grotere diameter hebben of niet van strakke onaholes houden. Het speeltje rekt uit tot een diameter van ongeveer 5 centimeter. Deze onahole heeft ook het zachtste, meest rekbare materiaal, waardoor het iets minder stimulerend is. Je kunt de sensaties altijd aanpassen door een dikker glijmiddel te gebruiken voor een mildere ervaring, of een dunner glijmiddel als je juist ieder detail wilt voelen.

Als het op textuur aankomt, heeft de Tetra een interessant ontwerp van geometrisch uitstekende vormen bedekt met micro-ribbels. Aan het uiteinde bevindt zich een kleine kamer bedekt met grote, flexibele noppen die over je eikel wrijven.

Als je op zoek bent naar een iets intensere ervaring, dan is de Spinner Hexa misschien iets voor jou. Deze onahole is strakker en steviger dan de Tetra, en geeft bovengemiddelde stimulatie vergeleken met andere Tenga speeltjes. Het heeft een compleet andere structuur, bestaande uit zeshoeken met kleine driehoekige puntjes. Deze zien er misschien scherp uit, maar het zachte materiaal zorgt ervoor dat ze een stuk prettiger aanvoelen dan ze eruit zien. 

Nog niet stimulerend genoeg? De Spinner Shell is het derde en meest intense ontwerp uit deze serie. Het materiaal en de strakheid verschillen niet eens zo van de Hexa, maar de schelpvormige textuur creëert veel kleine ribbels die een voor een langs je wrijven en je snel naar je climax zullen brengen.

tenga spinner


Strak ontwerp

Hoewel de binnenkant het belangrijkst is, stellen ook de strakke, moderne ontwerpen van Tenga nooit teleur. Als je niet van realistische masturbators houdt en de voorkeur geeft aan iets abstracts of neutraals, dan heeft deze fabrikant waarschijnlijk wat je zoekt.

Gemakkelijk schoonmaken en drogen

Een minder leuk onderdeel van een masturbator is het schoonmaken ervan. Zoals we in het verleden al hebben gemerkt bij de Tenga Flip Zero houdt Tenga hier zeker rekening mee bij hun ontwerpen, en de Spinner serie is geen uitzondering. Ondanks dat je deze onahole niet kunt openvouwen, zoals de Flip Zero, is hij makkelijk af te spoelen, en de speciale droog-standaard die in de verpakking verwerkt is, maakt het laten drogen van de binnenkant snel en simpel. 

Kortom

Het ronddraaiende ontwerp van de Tenga Spinner is een briljante innovatie, en met drie ontwerpen om uit te kiezen is er voor ieder wat wils. De Spinner is mild maar alles behalve saai, en het gevoel van de micro-ribbels die bij elke stoot om je eikel draaien is geweldig!

Eigenschappen

Lengte: 13 cm (rekt uit tot ~17 cm)
Breedte: 4.5 cm
Interne wijdte: rekt uit tot ~5 cm
Inhoud:
Spinner Masturbator
Droog-standaard
Deksel bovenkant
Deksel onderkant
Glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 130,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tenga Spinner Tetra
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.