Tenga Spinner Shell

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tenga Spinner Shell

Tenga Shell

Het klinkt te mooi om waar te zijn: een masturbator die vanzelf ronddraait bij elke stoot, zonder elektronische onderdelen. Maar het is Tenga weer gelukt! Lees verder en bekijk de video om meer te weten te komen over Tenga's nieuwste innovatie!

Masturbator met een twist

De Tenga spinner bestaat uit twee verschillende materialen: het flexibele, doorzichtige hoofdgedeelte en de felgekleurde spiraal die zich hier omheen wikkelt. 

Dus, hoe werkt deze onahole? Nadat je wat glijmiddel (op waterbasis) rond de ingang hebt aangebracht, breng je jezelf naar binnen door de ronde opening. De lucht wordt dan naar buiten geperst, en als je de Tenga Spinner weer omhoog trekt sluit deze opening zicht strak om je, wat een vacuüm creëert. Dankzij het speciale ontwerp beweegt dit speeltje niet recht omhoog, maar windt het zichzelf op en draait het vervolgens vanzelf om je heen; je voelt het gedetailleerde ontwerp om je heen wervelen op een fantastische manier.

Drie varianten

De Tenga Spinner is beschikbaar in drie verschillende ontwerpen: Hexa, Shell en Tetra.

Shell
Het meest intense ontwerp uit de Spinner reeks is de Shell. Als het op specificaties aankomt lijkt deze onahole niet zo verschillend van de Spinner Hexa, maar de unieke interne structuur betekent dat deze masturbator een compleet ander soort stimulatie geeft. De schelp-vormen aan de binnenkant zorgen voor veel afzonderlijke, kleine randen die één voor één over je heen glijden, wat geweldig aanvoelt. Terwijl de Tenga 'Stimulatie Rating' hetzelfde is bij de Hexa en de Shell, zullen de meeste mensen merken dat dit Shell ontwerp ze sneller tot een orgasme brengt dan de andere twee ontwerpen.

Tetra
De Tetra is de mildste van de drie: ideaal als je graag langere sessies wilt of snel overgestimuleerd raakt. De interne diameter is iets wijder, het materiaal is zacht en flexibel, en de geometrische vormen met micro-ribbels zorgen voor een plezierige stimulatie. De eindruimte heeft enkele grote, flexibele noppen die je eikel stimuleren. 
Klik hier om de Tetra te bekijken.

Hexa
Als je op zoek bent naar een intensere beleving, dan is de Spinner Hexa misschien iets voor jou: het materiaal is steviger en de diameter is iets strakker, al rekt het nog steeds genoeg uit om geschikt te zijn voor de meeste diktes. De interne structuur van dit ontwerp is compleet anders dan bij de Tetra. De wanden zijn bedekt met kleine zeshoeken, elk bedekt met zes driehoekige noppen. De scherpe randjes van deze noppen zorgen voor een zeer precieze stimulatie, een gevoel dat weinig andere onaholes bieden. Het diepste gedeelte van de tunnel is bedekt met meer hoekige noppen, die bij iedere stoot langs je heen glijden.
Klik hier om de Tenga Spinner Hexa te bekijken.

tenga spinner


Strak ontwerp

Het is de binnenkant die telt.. Maar Tenga weet dat de buitenkant ook belangrijk is. Zoals altijd heeft Tenga gekozen voor een stijlvol, abstract ontwerp met prachtige, hoogwaardige materialen. De Spinner is verpakt in een cilindervormige doos van stevig plastic, die niet alleen perfect is om de onahole in te bewaren maar ook fungeert als een droogstandaard.

Droogstandaard

Nadat je de Tenga Spinner hebt schoongemaakt met lauw water moet je hem laten drogen. Meestal is het vrij lastig om een onahale te drogen, maar Tenga heeft een speciale onahole droogstandaard bij de Spinner meegeleverd. Zet de onahole simpelweg op de standaard met de opening naar beneden gericht, en hij zal vanzelf opdrogen.

Kortom

Het ronddraaiende ontwerp van de Tetra Spinner is een briljante innovatie, en met drie verschillende ontwerpen om uit te kiezen is er voor ieder wat wils.

Eigenschappen

Lengte: 13 cm (rekt uit tot ~17 cm)
Breedte: 4.5 cm
Interne wijdte: rekt uit tot ~5 cm
Inhoud:
Spinner Masturbator
Droogstandaard
Deksel bovenkant
Deksel onderkant
Glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 130,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tenga Spinner Shell
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.