Tenga Spinner Hexa

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tenga Spinner Hexa

Tenga Hexa

Een masturbator die automatisch ronddraait terwijl je hem op en neer beweegt, zonder elektronische onderdelen: het klinkt te mooi om waar te zijn, maar Tenga maakt het mogelijk! Lees verder en bekijk de video als je wilt weten hoe dit werkt...

Masturbator met een twist 

Het ontwerp van de Spinner bestaat uit twee verschillende materialen. Het hoofddeel is gemaakt van een glad, doorzichtig materiaal dat niet bijzonder stevig of zacht is. Daar omheen wikkelt zich een felgekleurd, spiraalvormig koord. 

Dus, wat doet deze speciale constructie precies? Als je genoeg glijmiddel (op waterbasis) gebruikt, sluit de Spinner Hexa zich strak om je en ontstaat er een mild vacuüm. In plaats van gewoonweg op en neer te bewegen met iets meer zuigkracht, windt de Spinner zichzelf op en draait het om je heen terwijl je jezelf terugtrekt. De zeshoekige structuur bevredigt je op een manier die je nog nooit eerder hebt meegemaakt!

Voldoende variatie

De Tenga Spinner is beschikbaar in drie verschillende ontwerpen: Hexa, Shell en Tetra.

Hexa
De Tenga Spinner Hexa is een uitstekende keuze voor de meeste mensen. Dit speeltje geeft een heerlijke stimulatie maar is niet zo intens dat je overgestimuleerd raakt voordat je je climax bereikt. Als de stimulatie verder wilt aanpassen kun je kiezen voor een dunner glijmiddel voor een intensere ervaring of een dikker glijmiddel voor een mildere sensatie. De interne structuur bestaat geheel uit kleine zeshoeken, elk bedekt met kleine, flexibele driehoekige noppen. Elke nop heeft een puntje, wat een bijzonder fijne soort stimulatie geeft. Het diepste gedeelte van de tunnel van de Hexa bevat een eindkamer bedekt met grotere noppen die over je gevoelige eikel glijden.

Tetra - milder
Als je liever een mildere masturbator gebruikt zul je waarschijnlijk meer plezier beleven aan de Spinner Tetra. Dit type is niet alleen gemaakt van een zachter materiaal, het heeft ook een iets wijdere interne diameter en een minder intense textuur. De vormen die uit de zijkant steken zijn bedekt met micro-ribbels. Ook al zul je niet iedere afzonderlijke ribbel voelen, geeft deze textuur in zijn geheel een heerlijke wrijving. Ook hier bevat de eindkamer grote, stimulerende noppen.

Shell - intenser
Als je wel iedere afzonderlijke ribbel wilt voelen, probeer dan de Spinner Shell! Deze onahole is een stuk intenser dan de Hexa dankzij het stevigere materiaal en het schelpvormige ontwerp. Dit derde ontwerp is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een zeer stimulerende onahole. De ribbels zijn ontworpen om je van het begin tot het eind te bevredigen, maar ook van links naar rechts, wat essentieel is voor een onahole die ronddraait, zoals deze!

tenga spinner


Strak ontwerp

De ontwerpen van Tenga zijn altijd modern, strak en stijlvol, en de Spinner reeks past perfect in deze esthetiek. De gladde cilindervormige verpakking en prachtige hoogwaardige materialen zijn precies wat we van Tenga gewend zijn. 

Droogstandaard

Een andere eigenschap waar Tenga in uitblinkt is gebruiksgemak. Waar andere onaholes moeilijk te drogen zijn, en je vaak het speeltje binnenstebuiten moet keren (met het risico op beschadigingen) of een absorberend doekje naar binnen moet duwen, wordt de Spinner serie geleverd met een ingebouwde droogstandaard. Onder in de verpakking vind je een houder met luchtgaten. Plaats je masturbator hierin na het schoonmaken en hij zal vanzelf aan de lucht drogen.

Kortom

Het ontwerp dat vanzelf ronddraait is een briljante uitvinding, en de meeste mensen zullen genieten van de manier waarop de Tenga Spinner bij iedere stoot om je heen tolt. Als de Hexa niet jouw ding is, bekijk dan een van de andere twee ontwerpen!

Eigenschappen

Lengte: 13 cm (rekt uit tot ~17 cm)
Breedte: 4.5 cm
Interne wijdte: rekt uit tot ~5 cm
Contents:

  • Spinner Masturbator
  • Droogstandaard
  • Deksel bovenkant
  • Deksel onderkant
  • Glijmiddel sample
keep reading

Klantenreviews

Product
Service
geweldig lekker!
Gereviewd door André
Tenga was altijd al een geweldig produkt, maar deze is wel buitegewoon lekker!

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 130,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tenga Spinner Hexa
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.