Tenga Love Egg

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tenga Love Egg

Kraak de verpakking open en ontdek het revolutionaire TENGA Ei. Deze kleine masturbators rekken ver uit, zodat ze voor alle penis lengten geschikt zijn.

Voeg eenvoudig de inhoud van het bijgeleverde zakje glijmiddel toe en geniet tot uw knieën ervan beven. Dit Ei met grote en kleine hartjes aan de binnenkant geeft een liefdevolle stimulatie. Uiteraard is dit ook een leuk en spannend ei om cadeau te doen, aan je nieuwe liefde bijvoorbeeld. Wat zou hij/zij ervan zeggen?
Wat dacht je van een ontbijtje op bed, maar dan niet met een zachtgekookt eitje maar met het Tenga Love Ei?

Het Tenga Ei heeft een afgerond einde met een continu patroon om uw penis volledig te bedekken. De uitstekende kleine zachte hartjes en de ingeslepen grotere hartjes zorgen voor een lekkere stimulatie en afwisseling.

Tenga Egg's zijn makkelijk schoon te maken en kunt u keer op keer gebruiken.
De Tenga Eggs zijn het perfecte reisspeelgoed - stop ze in uw zak of verberg hen in een eierdoos!

De Tenga eieren geven geen vacuüm zoals andere Tenga's dat doen. Door de vele soorten Eggs is er wel lekker veel afwisseling.

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Lekker eitje, laag in cholesterol
Gereviewd door Klant
Zonder gekheid, een leuk dingetje voor bijvoorbeeld op vakantie. Discreet mee te nemen en makkelijk te reinigen. Warmt snel met je op. Stimulatie is uniek vanwege de structuur. Het gebruikte materiaal is vrij stevig, maar kan bij ruw gebruik wel kapot gaan. Ben benieuwd hoe de andere uitvoeringen zijn. Als ze nou eens op voorraad zouden zijn.. :-)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Tenga Love Egg
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.