This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Tenga Flip Zero Black

Tenga Flip Zero Black 

De Fliphole serie van Tenga is ongelofelijk populair, maar Tenga rust niet op zijn lauweren: ze blijven nieuwe producten maken en de bestaande verbeteren. Na de Fliphole en de Flip Zero hebben ze nu een intensere versie: De Flip Zero Black. Ben jij op zoek naar een volledig nieuwe, zeer intense ervaring? De Tenga Flip Zero Black kent geen genade en brengt jou naar een hoogtepunt.

Stijlvol ontwerp

Tenga heeft een reputatie voor het maken van prachtige speeltjes die er heel discreet uit zien. Ze zijn zo strak ontworpen dat men op het eerste gezicht niet eens ziet dat het een sexspeeltje is! De Flip Zero Black is hier geen uitzondering; het ontwerp is zo mooi dat het net zo goed een product van Apple of Toyata zou kunnen zijn.
Tenga heeft een aantal zeer ervaren ontwerpers in dienst en het is duidelijk dat uiterlijk niet het enige is waar ze aan gedacht hebben. De naadloze ingang sluit perfect aan en zorgt ervoor dat het glijmiddel daar blijft waar het nodig is.

Flip Zero Black: strakker en intenser

Deze lekkere masturbator heeft allerlei verschillende structuren aan de binnenkant. Zodra je door de anti-lek ring heen bent begint de tunnel meteen heftig: randen met uitstulpingen als een soort tandwielen stimuleren je van alle kanten. Direct daarna kom je langs de “cross ramparts”, een gebied met over elkaar heen vallende lagen die één voor één langs je heen glijden en daarna bij iedere beweging met je mee gaan. De Dynamic Flick Orb volgt, iets wat we maar zelden zien:de Tenga Flip Zero Black duwt je opzij, tegen een stimulerende bol aan die vrij meebeweegt en iedere keer weer op een andere plek stimuleert. Helemaal een het eind is er nog een bol, bedekt met golvende ribbels.
De tunnel is in zijn geheel iets smaller dan de originele Flip Zero en het materiaal is ook iets steviger, waardoor je ieder detail voelt.
De ervaring die de Tenga Flip Zero je geeft is eigenlijk niet te omschrijven in woorden, het is iets dat je zelf moet ervaren!

internal

Flip Zero Black Vacuüm

De structuur alleen al is genoeg om de meeste mannen tot een climax te brengen, maar Tenga stopt hier niet. Net zoals de andere Flip producten heeft ook deze een lekker zuigend vacuüm door het gebruik van een ventiel. Laat de lucht ontsnappen terwijl je naar binnen duwt, en vervolgens zal de Tenga Flip Zero Black bij iedere beweging aan je zuigen.

Schoonmaken

Mocht je je afvragen hoe je in vredesnaam die gedetailleerde structuur schoon kan krijgen, vrees niet: Als je de plastic zijkant eraf schuift klapt de hele masturbator open en maak je hem gemakkelijk schoon onder de kraan. Je kan de plastic zijkant ook weer gebruiken als droogrekje. Makkelijker wordt het niet!

Als je altijd op zoek bent naar nieuwe, nog intensere ervaringen dan is de Flip Zero Black het speeltje voor jou. Tenga combineert stijlvol ontwerp, kwalitatief hoogstaand materiaal, een heerlijk intense tunnel en schoonmaakgemak, en dit is dan ook een van de beste speeltjes die we de laatste tijd voorbij hebben zien komen.

Afmetingen:

Doorsnede: 70mm
Breedte: 80 mm
Lengte: 180mm
Gewicht: 470 grams
Met gratis sample glijmiddel

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  100% (2)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Simpel maar fijn
Review by Mathijs
Heb meerdere masturbators gehad en geprobeerd.

De Tenga Flip staat toch zeker in de top 3 van favorieten.

De reden dat de tenga bij mij in de smaak viel is niet zo zeer nog geeneens de stimulatie (al moet ik zeggen dat dat bij de Tenga's zeker een genot is, ook de Tenga Orb is een aanrader) maar het gebruiksgemak.

De tenga is volledig open te klappen waardoor het aanbrengen van glijmiddelen een eitje is. Na het gebruik van de Tenga klap je hem makkelijk open, spoel je hem af en laat je hem met water drogen, door de gesloten constructie blijft de Tenga langere tijd het glijmiddel vast houden en hoef je dus niet constant glijmiddel toe te voegen.

Stimulatie 8
Bouwkwaliteit 9
Gebruiksgemak 10+++
Review helpful?
Intens
Review by Fais
De Flip Zero Black is erg stimulerend en zal voor beginners niet het ideale speeltje zijn. Het materiaal is goed zoals je zou verwachten van Tenga, het product goed gebouwd en makkelijk schoon te maken.
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 470,00 g
Reusable Is reusable
Theme Neutral
Tunnel length 165,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure