This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.

Temptation Witch hentai sex toy

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Temptation Witch hentai sex toy

Temptation witch: Onahole met een verhaal

Zoals we gewend zijn van Toy's Heart heeft deze onahole een prachtige verpakking met een sexy animefiguur op de voorkant. Laarzen, hoge kousen, een strak slipje, ontblote borsten en… Een hoed met ogen?! Zoals wel meer Toy's Heart producten heeft deze masturbator een verhaal: De hoed is vervloekt en wil weer herrijzen als mens. Om dit te kunnen doen heeft hij de levenskracht uit sperma nodig… En deze sexy heks help hem maar al te graag met het verzamelen hiervan.

De buitenkant van de Temptation Witch

De Temptation Witch onahole weegt bijna 600 gram en is daarmee een slag groter dan veel andere onaholes. Samen met de textuur op de buitenkant zorgt dit ervoor dat je hem lekker stevig vast kan houden, en daarnaast zorgen de dikke wanden van de tunnel ervoor dat je je hand niet door het materiaal heen kan voelen.

Materiaal

Toy's Heart heeft bij de Temptation Witch gekozen voor hun geweldige SafeSkin materiaal. Dit materiaal is zijdezacht, flexibel maar toch stevig en beschadigt niet snel. Daarnaast heeft het een hele subtiele, aangenaam licht zoete geur en is het na het wassen bijna meteen droog. SafeSkin is een van de beste materialen op de markt, en als je het nog niet geprobeerd hebt wordt het hoog tijd!

De binnenkant

De tunnel van deze onahole is heerlijk, zoals we van dit merk gewend zijn. Voorbij haar schaamlippen is er eerst een strakke ring die ervoor zorgt dat deze tunnel een goed vacuüm kan geven en er geen glijmiddel uitlekt. Daarna wisselen verschillende heerlijke texturen elkaar af: allerlei randen met ribbels, horizontaal, verticaal, gedraaid… Je weet niet wat je meemaakt! Elke keer als je naar binnen gaat voel je deze verschillende soorten stimulatie en je kan lekker afwisselen door eerst even voorin te blijven en daarna weer helemaal naar binnen te stoten.
Helemaal achterin is er een wijdere kamer met kleine noppen die zachtjes over je eikel heen glijden. Deze tunnel zorgt ook voor extra zuigkracht bij het vacuüm.

Een nadeel van deze onahole is dat hij niet zo stil is. Hij maakt flink wat zuigende en slurpende geluiden, en hoewel dat best leuk kan zijn is het wel iets waar je rekening mee moet houden.

Schoonmaken

Het eerder genoemde SafeSkin materiaal zorgt ervoor dat het schoonmaken van de Temptation Witch zo gedaan is. Even uitspoelen met wat water, al het vocht eruit laten lopen, en nog even een absorberende doek gebruiken voor de laatste restjes water.

Sprookjesachtig goed

Deze Onahole houdt heerlijk vast door de vorm, het materiaal, en de dikke wanden. De tunnel is heerlijk gedetailleerd en heeft de hoge kwaliteit die we gewend zijn van Toy’sHeart. Absoluut een must-have!


Kenmerken
Totale lengte: 18.5 cm
Totale breedte: 7.5 cm
Tunnel lengte: 15 cm
Gewicht: 585 gr
Materiaal: SafeSkin
Gemaakt in Japan door Toy’sHeart

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Witch seduction
Gereviewd door Kris
Fijne onahole, ligt goed in de hand en is geschikt voor het tragere fijne werk of het stevigere rukwerk. Vacuum is zalig, je maakt het net zo strak als je zelf wilt. Ik gebruik deze vaak als ik cock hero speel, gewoon een fijne en degelijke onahole. Om zuiver te maken spoel ik hem gewoon uit en ga ik met mijn vinger langs elke rand af om hem daarna te drogen met sponsjes. Ziet er nog steeds goed uit na drie maand hevig gebruik zonder scheurtjes. Ik ben gemiddeld geschapen, als je een grote hebt dan kan je wel in de problemen komen.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 585,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1