Sujiman Kupa Roa Hard Edition

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 47,45

Special Price € 39,95

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Sujiman Kupa Roa - Hard Edition

De ‘Sujiman Kupa Roa - Hard Edition’ is een hardere versie van de populaire Sujiman Kupa Roa. Aan de verpakking is niet veel veranderd, de kleuren zijn anders en er staat ‘Hard Edition’ op de verpakking.

Het materiaal is wel veranderd, dit is minder soepel en minder stretchbaar. Ook heeft het materiaal een lichtere kleur en ruikt bijna niet.
Het verschil tussen de gewone en hardere versie zie je hieronder:

Sujiman Kupa Roa Hard Edition

Deze kunstvagina is 285 gram zwaar en daarmee net als de eerdere editie niet heel groot, ze past dus goed in opblaaspoppen en opblaaskussens.

Kupa Roa wat?

De Japanse naam zullen we kort uitleggen, we kunnen deze als volgt ontleden:
Sujiman = Cameltoe vagina
Kupa = Het geluid (in het Japans) dat je hoort als je een vagina opentrekt.
Roa = Dat is de naam van het meisje op de verpakking.

Een Cameltoe (Kameel teen) ontwerp houdt in dat de buitenste de ingang van de vagina bedekken en eruit zien als een kameel teen.

Binnenkant:

Het materiaal van de Hard editie voelt vanzelfsprekend harder aan. De Sujiman Kupa Roa - Hard Edition is ook een dubbel laagse kunstvagina. Het materiaal is AG+ in verwerkt wat helpt bij het bestrijden van bacteriën.

De tunnel is vergelijkbaar met haar zachtere zusje, ook de Hard editie bevat een grote G-spot. De tunnel is bedekt met ribben en loopt in een lichte bocht. Aan het eind van de tunnel zit nog een speciale eindkamer, die de top van de penis nog extra stimuleert.

tunnel kupa roa hard
Zoals je duidelijk kunt zien op de afbeeldingen, bestaat ook deze kunstvagina uit twee verschillende materialen. De binnenkant is van een iets stugger materiaal gemaakt, waardoor je meer stimulatie ervaart. (Dit noemen we een dubbel laagse kunstvagina)

De Sujiman Kupa Roa Hard Edition kenmerken:

 

- Lengte: 135mm
- Gewicht: 285g
- Dubbel laags
- Hard Editie

Extra informatie

MerkMagic Eyes
# of holes1
Number of layers2
Open/ClosedClosed
ReusableIs reusable
Bone structureNee
ThemeAnime
Tunnel length100mm
Product weight285gram
 1. Goede onahole voor een lange sessie Review by Kevin
  Product
  Service

  Een erg goede onahole, het is niet te intens en voelt erg realistisch aan. het bouwt goed op en is een goede onahole voor een wat langere sessie wat niet afneemt van het gevoel. tot nu toe zijn er geen scheurtjes wat je vaak met dual layers ziet dus het lijkt erop dat het lang mee zal gaan. hij is alleen niet zo diep dus als je langer dan gemiddeld ben is het waarschijnlijk niet voor jou. hij is ook niet moeilijk om schoon te maken. (Geplaatst op 25-02-2019)

 2. Sujiman Kupa Roa Hard Edition Review by Htixlover
  Product
  Service

  Ik heb de soft edition niet geprobeerd dit is echt een van de allerbeste producten ooit! dat weet ik zeker, inmiddels al 7 toys besteld en dit was de beste. (Geplaatst op 12-09-2018)

 3. Very Good for decent price Review by Isozakidesu
  Service
  Product

  Material is really nice, outside feels like a skin inside (when warm) feel like girls insides, the cameltoe design makes the onahole look more "realistic" and also add a nice resting point making it so that you don't push in too deep and damage the cum chambers entrence, insertion feels realistic, the hardness of the onahole makes the stimulation more satisfying, the only thing about the hardness is if you're not used to it, it will take maybe one or two usage times to adjust, cleaning it is really easy and if the cum chambers entrence isn't damaged, the cum won't flow out, so if you want to do it in true hentai fashion, you can, overall the product is good and for a decent price, highly recommended (Geplaatst op 19-09-2017)