This product has been discontinued.

A great alternative would be one of those Sujiman products:

Sujiman Kupa Lolinco onahole

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Sujiman Kupa Lolinco onahole

De fabrikant Magic Eyes maakt gedetailleerde en wonderbaarlijke speeltjes.

De Sujiman Kupa Lolinco is een maagdelijk speeltje. Natuurlijk bent u als u een kunstvagina koopt altijd de eerste die haar penetreert, maar deze mooie kunstvagina is ontworpen naar een jonge maagd.

Beleef een huwelijksnacht, keer op keer! Zoals we gewend zijn van de fabrikant Magic Eyes, gaan ze ver in details. Zo is er bijvoorbeeld een Japans inschrijfformulier om te trouwen (een ‘Konin Todeke’) op de doos geprint.

De Sujiman Kupa Lolinco heeft mooie grote schaamlippen, die een stukje naar buiten steken. Dit wodt ook wel ‘Camel Toe’ (Sujiman) genoemd wordt.

Sujiman Kupa – Lolinco

Hij ligt lekker in de hand en is 160mm lang. Het gewicht van deze kunstvagina is 452 gram.

Buitenkant Sujiman Kupa – Lolinco :

Het materiaal is erg strechbaar.
Het materiaal dat ervoor gebruikt is, bestaat uit gemixt AG+ materiaal. AG+ betekend dat het antibacterieel is.

Sujiman Kupa – Lolinco

Dit soort ‘soft skin’ materiaal, zorgt er voor dat je een goede grip hebt, zonder dat het snel glibberig word.
Het flexibele hybride materiaal, is een combinatie is van verschillende lichaamsveilige siliconen. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat haar huid zo glad en zuiver als van een jonge vrouw.
Haar sierlijke kleine borsten en haar delicate taille maken deze kunstvagina zowel van buiten als van binnen een kunstwerkje.

Sujiman Kupa – Lolinco binnenkant:

Deze dubbel laagse kunstvagina, heeft een roze gekleurde binnenkant. Deze laag is iets steviger dan de zachte buitenkant, waardoor je intens genot zult ervaren.
Als je haar volle schaamlippen naar buiten duwt, wacht een zacht maagdelijk grotje op jou. De realistische innerlijke 3D structuur is zo gemaakt dat het voelt alsof je haar echt ontmaagd.

Sujiman Kupa – Lolinco

Je schuift naar binnen en voelt de vernauwingen, gevolgd door een bocht naar boven, waar dit kutje steeds nauwer en nauwer word hoe dieper je gaat.

De Sujiman Kupa Lolinco is een iets strakkere kunstvagina, aan het eind zit een kleine vacuüm kamer.Hierboven zie je twee dwarsdoorsneden, op de onderste foto is de roze binnenste laag niet zo goed zichtbaar, door de belichting.
Het lekkerst is het eerste gedeelte, het zal ons niet verbazen als je, je penis er een paar keer uit wilt halen, om de ingang nog wat extra keren te voelen!

De Sujiman Kupa Lolinco kenmerken:

Afmetingen: 160 x 75mm
Lengte van de tunnel: 135mm
Gewicht: 452 g

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Lekker strak, maar misschien iets te strak
Gereviewd door taksim
De ingang van deze toy is erg strak. Dat geeft een lekkere gevoel. De vacuum is erg sterk. Je wilt telkens eruit gaan om de entree te ervaren. Binnenkant is ook erg strak. Soms voelde het alsof het me eruit wilde persen. Na een tijdje vond ik de lol ervan af gaan. Het begon te strak te worden. Ik ben niet zo groot,13cm,en vond het te strak worden. Soms zo strak dat ik niet klaar kon komen. Heb verschillende volume glijmiddel geprobeerd maar helaas. Wassen is snel gedaan. Het drogen was wel een klus omdat door de nauwe ingang je moeilijk binnen kan komen met een doekje. Ingang begon ook te scheuren na een paar maanden.
Product
Service
geweldig
Gereviewd door Stijn
sterke stimulatie zeker de eerste keer. het martiaal voelt geweldig maar slijt wel snel. geweldig product en is het zeker waard.
Product
Service
Strakke maagd
Gereviewd door R.
Deze intussen een paar maandjes in gebruik.
In het begin erg strak en het gevoel om eruit gedrukt te worden. Gevoel van binnen is goed. Veel ribbels. Ingang erg nauw en optisch erg goed gemaakt. Wordt in de loop van de tijd wat soepeler door gebruik. Dit maakt het naar mijn idee fijner in gebruik. Kwaliteit is erg goed. Enkele keren binnenste buiten gedraaid met schoonmaken. Dit heeft bij mij niet geleid tot scheurtjes. Buitenkant is niet of nauwlijks kleverig. Erg handzaam in gebruik door het formaat. Al met al aan te bevelen.
Product
Service
Ultiem Gevoel
Gereviewd door Quintin
Deze ona geeft een echt maagdelijk gevoel, met de grote schaamlippen en het maagdenvlies aan de voorkant. De eerste keer dat je het speeltje gebruikt voel je onmiddellijk dat je hele penis strak omsloten wordt door de zachte sappige structuur van binnen met groeven die je eikel strelen. In het zorgt het maagdenvlies er voor dat het naar binnen gaan heel erg strak is, maar na een aantal keer gebruiken 'breekt' dit vlies en wordt het een stuk makkelijker om naar binnen te gaan: maar het gevoel wordt er niet minder om.

Dit is echt een speeltje om keer op keer helemaal van binnen naar buiten te gaan voor het beste gevoel. Elk deel van de tunnel streelt je op een unieke wijze. Een andere sensatie dan andere speeltjes waarbij er nogal een eentonig gevoel is, ook kan je het bijvoorbeeld van achteren nemen voor een beduidend verschillend gevoel. Dit speeltje is zo lekker dat je het niet lang zal volhouden. Het enige nadeel is dan het schoonmaken. ;)
Product
Service
Mooi vormgegeven, niet erg gebruiksvriendelijk
Gereviewd door RdC
Het positieve aan deze onahole is de vormgeving; het materiaal voelt goed, het ligt goed in de hand, het gewicht is goed. Ik vond het fijn dat de tekstuur aan de binnenkant onregelmatig is; beter dan de mechanische patronen zoals ribbels en noppen zoals je die bij de meeste andere onaholes tegenkomt.

Het is echter moeilijk schoon te maken; ik heb geen idee hoe je het goed schoon zou moeten krijgen. Hij is te strak om binnenstebuiten te keren en daardoor is het erg lastig om hem diep van binnen schoon te maken. Wil je dit grondig doen, dan zal je daar echt wel even de tijd voor moeten nemen.

Daarnaast was hij voor mij persoonlijk ook eigenlijk te krap. Dat is natuurlijk de bedoeling van een dergelijke onahole maar toch.. Mijn penis is misschien iets dikker dan gemiddeld maar niet veel, en na een paar minuten begon het een beetje te schuren. Het is ook vrijwel onmogelijk de onahole te penetreren zonder een staalharde erectie; als je ook maar een beetje verslapt tijdens het aanbrengen van het glijmiddel, moet je twee handen gebruiken hem naar binnen te krijgen, waardoor één van je handen gegarandeerd onder het glijmiddel komt te zitten.
Product
Service
Fantastisch
Gereviewd door HP
Product voelt van buiten zacht aan, maaar binnen is ze erg strak en de ribbels aan de binnenkant voel je heel goed. Een klein beetje glijmiddel is voldoende en je hebt heel veel plezier hiermee. Een kleine minpuntje is dat het schoonmaken wat minder makkelijk is doordat de doorgang nogal nauw is. Maar dit is een van mijn favoriete kunstvagina.
Product
Service
Heerlijk
Gereviewd door Marco
In vergelijking met mijn vorige (Seventeen Bordeaux Soft) was deze onahole een stuk zwaarder, maar dat went gauw. Daarnaast is het geleverde genot echt op een anders niveau! De strakheid bij de opening en de heerlijke groeven dieper binnenin zorgen ervoor dat ik me altijd erg moet inhouden om niet meteen klaar te komen. Zeker een aanrader.

PS De prijskwaliteitverhouding is ook uitstekend
Product
Service
d
Gereviewd door p
good, no fail in anything
Product
Service
lekker tot het scheurt
Gereviewd door Dennis
Dit is zeker een lekker speeltje! Goede vormgeving, de binnenkant is heerlijk. wel wat klein dus bij mij is hij na een paar keer gebruik uitgescheurd. Zonde, misschien te weinig glijmiddel. tip om hiermee niet zuinig te doen!
Product
Service
beste product van dit merk
Gereviewd door Peter
Van het begin tot het eind wordt je lul strak omsloten en wilt je telkens opnieuw erin om het te beleven.het sappige strakke vlees is enorm voelbaar,wanneer je denk dat je er bent komt er nog een strakkere ruimte. en je komt te snel tot een orgasme! ik hoop dat er binnenkort nog zo ééntje komt in iets andere uitvoering.1)goede prijs 2)beste voelbaar 3)strakste 4)goed te hanteren.
Product
Service
Kwaliteit product,van stevig materiaal!
Gereviewd door Rene
Top service zoals altijd bij mytenga.

Persoonlijk vind ik hem net té strak(zeker de eerste keer)

toen ik hem meerdere keren heb gebruikt vond ik het wel mee vallen en was ik blij dat het geen miskoop was.

Goed stimulerend,al is dit speeltje niet geschikt voor de wat groot geschapen mannen.(zelf ben ik "normaal")


+
+Lekker stevig met vast houden.
+zo ver geen schade van het buiten om keren zodat het zeer makkelijk is om schoon te maken.
+Ziet er TOP uit
+Robuust
+mooie prijs!!


-
-voor sommige te strak/nauw
-meer glij middel nodig.

Product
Service
Geweldig
Gereviewd door Neo
Heerlijk kunstvagina, strakke opening, die je paar keer wilt ervaren. Lekkere stimulatie. Schoonmaken is zoals meeste andere kunstvagina's, kost een beetje tijd maar wel vrij eenvoudig.

Top service zoals altijd!
Product
Service
Maagelijk lekker
Gereviewd door Onno
Dit is een maagdelijk speeltje, lekker omsluitend, niet heel strak, wel iets nauwer dan gemiddelde kunstvagina.
Dit is voor mij de beste kunstvagina tot nu toe.

Service: niets meer aan doen, top.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 452,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2