Sujiman Kupa Lolinco Crystal Hard kunstvagina

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Sujiman Kupa Lolinco Crystal Hard kunstvagina

Sujiman Kupa Lolinco Crystal Hard - Intense Masturbator

De originele Sujiman Kupa Lolinco is een favoriet voor liefhebbers van strakke, intense speeltjes die je het gevoel geven dat je het met een maagd doet. Magic Eyes heeft die intensiteit nog verder opgevoerd met de Crystal versie!

Kristallen lichaam met vlezige binnenkant

Deze mini-torso masturbator heeft de vorm van een jonge vrouw met kleine stevige borsten en licht geronde buik en billen. De opgezwollen schaamlippen zijn relatief groot, wat de ingang een realistische uitstraling en een heerlijk gevoel geeft. Met een gewicht van 450 gram is deze masturbator compact genoeg om met één hand te gebruiken zonder slap te zijn.

Het 'Crystal' materiaal is steviger dan gemiddeld, waardoor deze onahole lekker strak is. Dit is precies de bedoeling die Magic Eyes had met hun Sujiman Kupa Roa! De roze binnenlaag is zachter en geeft een realistische en levensechte stimulatie.

Als je naar binnenglijdt, zie je de rode binnenlaag uitrekken om zich naar jouw formaat aan te passen, waardoor je ziet dat je haar helemaal opvult. Het is opwindender dan je zou denken om precies te kunnen zien welk effect je hebt!

Maagdelijk strakke tunnel

En hoe voelt dit speeltje? Net als de originele Sujiman Kupa Lolinco is dit een vrij intense tunnel. Bij de ingang moet je niet alleen langs de gladde schaamlippen duwen, maar ook door een nauwe doorgang. Na wat weerstand zul je naar binnen schieten, wat voelt alsof je een meisje ontmaagd. Het enige verschil is dat je dit met deze masturbator keer op keer kunt herhalen!

Stoot dieper de Sujiman Kupa Lolinco Crystal Hard in en je voelt hoe de tunnel zit steeds strakker om je heen sluit en je vastgrijpt. De tunnel buigt natuurlijk af en is bedekt met subtiele ribbels en bobbels voor extra stimulatie.

Kortom...

Houd jij van maagdelijke onaholes? Ben jij op zoek naar een intense beleving die je keer op keer kunt herhalen? Dan is de Sujiman Kupa Lolinco Crystal Hard de perfecte onahole voor jou!

Sujiman Kupa Lolinco Hard eigenschappen

Gewicht: 450 gram
Lengte: 16 cm
Breedte: 8 cm
Materiaal: Crystal Skin TPE
Geproduceerd door Magic Eyes

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 450,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Sujiman Kupa Lolinco Crystal Hard kunstvagina
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.