SSI - Hightech ergonomische onaholes uit Japan

SSI

De medewerkers van SSI, een bekend merk uit Japan, noemen zichzelf geen ondernemers of fabrikanten: het zijn kunstenaars.

Al hun seksspeeltjes voor mannen doorlopen verschillende ontwerpfases. Het begint met een concept dat vervolgens digitaal wordt ontworpen in CAD. Daarna wordt het op formaat 3D-geprint en kritisch beoordeeld door verschillende experts. Het ontwerp wordt keer op keer aangepast en verbeterd totdat de makers tevreden zijn.
Uiteraard voldoen alle materialen aan de hoogste Japanse veiligheidsstandaarden, dus deze speeltjes voelen niet alleen geweldig aan, je hoeft je ook geen zorgen te maken over irritatie of andere problemen.

Bovenmenselijke stimulatie

SSI ontwerpt nieuwe texturen en structuren met behulp van seksuele wetenschap, ergonomica, gevoeligheids-technologieën en natuurlijk klantenfeedback. Op deze manier ontwerpen ze stimulerende tunnels die vaak beter aanvoelen dan een echte vagina. Ze noemen dit “bovenmenselijke bewegingen”.

Sekspop Torso’s: SSI's Real Body 3D

De Real Body reeks bestaat uit verschillende, bijna levensgrote sekspop torso’s. SSI gebruikt verschillende materialen om het vrouwenlichaam nauwkeurig na te bootsen: zachte huid, wiebelende maar stevige borsten, stimulerende tunnels en een skeletstructuur die de nodige stabiliteit verleend aan deze grote seksspeeltjes voor mannen. Als je op zoek bent naar een adembenemende ervaring zijn deze Real Bodies de perfecte keuze!

3 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren