Voor 23:00 besteld, morgen in huis! (ma-vri) 100% Discrete betaling en verzending
€ 154,95

Beschikbaarheid: Op voorraad

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

Squishy Sisters

Squishy Sisters is een bijzondere heup van Rends uit Japan. Rends maakt al jaren vooruitstrevende speeltjes en deze maturbator heup is ook een bijzonder product.

Op de doos staat een tekening op van twee zusjes die graag seks willen. Ze liggen in zo’n positie dat jij ze allebei beurtlinks kan nemen.

Squishy Sisters

Twee vagina’s

Wat gelijk opvalt aan de Squishy Sisters is dat zowel de bovenste als onderste vagina een vorm van een gleuf heeft. Je ziet dit in veel manga tekeningen terug, omdat schaamlippen gecensureerd worden in Japan. Aan de achterkant zit je een opening (waar het rondje omheen staat) dit is geen sperma uitgang, maar hier komen we later in de tekst op terug.

Trek je de buitenste schaamlippen naar buiten, dan komt de rood roze tunnel tevoorschijn.
De tunnel is van vlezig materiaal gemaakt, anders dan de kneedbare buitenkant, heeft geeft de binnenste laag meer stimulatie. Dit noemen we dubbel laags.

Two vaginas

Deze dubbel-dekker-heup heeft realistische tunnels die in de vorm lopen van de posities die de vrouwen aangenomen hebben.

Squishy Sisters OnaHip

De bovenste tunnel loopt ligt naar onderen. De onderste tunnel, van de vrouw die op haar rug ligt, loopt ligt naar boven.
De tunnels zijn niet alleen wat de vorm betreft verschillend, ook verschilt het patroon van beide tunnels.

De onderste tunnel begint met vlezige grove ribbels gevolgd door een bobbelig gedeelte met een kleine eindkamer.
De vrouw die op haar knieën voor je zit, kan je diep bij naar binnen dingen, net zoals je bij een echte vrouw die in een doggy positie zit.
Je kunt bij de bovenste vrouw van de Squishy Sisters, zelfs haar baarmoeder binnendringen. Deze eindkamer die je op de afbeelding ziet, zorgt voor een extra sterk vacuüm.

3 mogelijkheden:

Dacht je dat we er waren met 2 tunnels? Dan heb je het mis, je kunt de ruimte tussen deze meiden ook penetreren. Dit is een ‘open gat’ tunnel, die aan de achterkant dus open is.

Squishy Sisters OnaHip

Met een gewicht maar liefst 4kg en drie tunnels, waarvan twee tunnels dubbel laags, is dit een bijzondere heup die je veel waar voor je geld geeft.

Schoonmaken van de Squishy Sisters:

Je maakt de Squishy Sisters schoon door water door de tunnels te spoelen. Vervolgens droog je de tunnels met behulp van een dunne of microvezel doek, die goed water opneemt.
Je kunt de daarna wat AG+ poeder of maïzena in de tunnels strooien, om het laatste vocht te verwijderen.

Afmetingen Squishy Sisters:

Rends Squishy Sisters use

De Squishy Sisters is 4100 gram zwaar en 23 cm breed en heeft een lengte van 18,1 cm. 

Extra informatie

Merk Rends

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Peace 360ml

Normale prijs: € 24,95

Special Price € 19,95

Peace 360ml