This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Geur van een bezweet schoolmeisje

Geur van een bezweet schoolmeisje

Als je fantaseert over seks met een mooi meisje denk je misschien aan hoe haar lichaam eruit ziet, hoe zacht haar huid aanvoelt of hoe haar gekreun klinkt.. Maar denk je weleens aan haar geur? Geur is een van de meest onderschatte zintuigen, en het juiste aroma kan ontzettend veel toevoegen aan je ervaring. Dit erotische parfum tilt je fantasie naar een hoger niveau.

Verpakking

Het mooie meisje op de verpakking draagt een klassiek schoolmeisjesuniform. Haar witte bloes is losgeknoopt in het midden en onthult haar gebruinde huid en haar ronde, stevige borsten. Haar geruite rokje is opgetrokken en je kunt zien dat ze er geen slipje onder draagt. Haar blonde haar is opgestoken in twee paardenstaartjes met rode linten - perfect om aan te trekken. Ze streelt zichzelf en spreid haar poesje voor je...
Zo te zien komt ze net terug van een lange, hete dag op school en heeft ze je nodig om te ontspannen!

De geur

Deze 'geur van een bezweet schoolmeisje' heeft verschillende, gelaagde geuren. Het heeft een erg vrouwelijke geur, zoals vrouwendeodorant of wasmiddel, maar het ruikt ook alsof dit meisje de hele dag hard heeft gewerkt, en een merkbare zweetgeur heeft.

Hoe te gebruiken

Neem het glazen flesje uit de kartonnen verpakking en spuit een klein beetje op een slipje of op je onahole. Je kunt ook direct aan het flesje ruiken, maar dit maakt de geur een vrij overweldigend. Het is het beste om het parfum een paar minuten te laten zitten voordat je eraan ruikt, zodat de meer vluchtige bestandsdelen de kans krijgen om te verdampen. 

Eigenschappen

Inhoud: een 10 ml flesje erotisch parfum / geur-fetisj
Gemaakt door Tamatoys

keep reading

International Reviews

Product
Service
Bad
Gereviewd door Nathan
Doesn't smell like pussy, smell like chemical products and it stinks
Translate review