100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Smell of the Girls' Toilets

Smell of the Girls’ Toilets

Geuren kunnen voor sommigen een krachtige trigger zijn.. Ze kunnen oude herinneringen naar boven brengen en je doen voelen alsof je ergens anders bent. TamaToys heeft een speciale reeks erotische parfums ontwikkeld. Deze producten zijn niet alleen bedoeld voor mensen met een serieuze geur-fetisj, maar voor iedereen die ALLE zintuigen wil betrekken.

Taboes

Er zijn veel plekken waar je niet mag komen als man, en het vrouwentoilet is hier één van. Hier roddelen vrouwen met elkaar, doen ze hun make-up, checken ze hun outfits en gebruiken ze het toilet. Fantaseer jij weleens over het stiekem gluren in deze ruimte? Je bent niet de enige! Dit soort taboe laat je fantasie echt op hol slaan!

Geur

Wees gerust, het 'Smell of Girls' Toilets' parfum ruikt niet naar een vies toilet op een tankstation. In plaats daarvan heeft het de geur van een goed schoongemaakt toilet, met geuren van parfum en citrusachtige zeep. Het ruikt schoon en buitengewoon vrouwelijk.

Zo gebruik je geur-fetisj parfums

Als je de dop losschroeft en aan het flesje ruikt, zul je merken dat de geur best overweldigend is, en misschien zelfs onplezierig. Je kunt het beste van dit parfum genieten door het ergens op de spuiten, zoals op een onahole of een slipje. Laat het minuut of twee zitten om de meest vluchtige bestanddelen te laten verdampen, en het is klaar! Afhankelijk van hoe je het product opbergt, blijft de geur vrij lang hangen. Let op: je hebt maar een heel klein beetje van dit parfum nodig, het is vrij krachtig! Begin met één pompje van de verstuiver. Je kunt altijd later meer toevoegen als je wilt.

Eigenschappen

10 ml glazen fles met verstuiver
Geleverd in een beschermende kartonnen sleeve en geïllustreerde doos
Gemaakt door TamaToys

keep reading

International Reviews

Product
Service
Not quite the smell of my liking
Gereviewd door Oni
My first reaction to the smell was "kinda smells like old lady", but after time i kinda thought of it smelling like a hotel bathroom or something.
Not really my kind of smell.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Smell of the Girls' Toilets
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.