Real Doll

1 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Motsudoll sasha slim blonde sex doll real size

Motsudoll Sasha

€ 1.949,00

1 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

De real doll van je dromen

Als je op zoek bent naar de beste sekspoppen op de markt dan ben je bij Motsutoys aan het goede adres. Sekspoppen worden ook wel love doll of real doll genoemd. Op deze pagina lees je meer over ons assortiment poppen op realistisch formaat.

Een handgemaakte real doll: echte kwaliteit

Elke real doll wordt volledig op bestelling gemaakt en alle details worden met de hand vervaardigd waardoor de poppen echt een “ziel” hebben. Wij zijn bij verschillende leveranciers langsgegaan en kunnen beamen dat zij het maken van een sekspop echt als een vorm van kunst zien!

Wij werken alleen samen met leveranciers die wij 100% vertrouwen en waarvan wij weten dat ze poppen maken die aan onze standaarden voldoen: niet alleen mooi maar ook van goed materiaal dat lekker zacht aanvoelt en helemaal veilig is, zonder nare geurtjes of weekmakers.

Verschillende lichaamstypes

In ons assortiment kant en klare sekspoppen zie je een aantal verschillende poppen die je precies zoals op het plaatje kunt bestellen. We hebben ervoor gekozen om een paar verschillende lichaamstypes aan te bieden: de klassieke pornoster, een sexy BBW met een paar kilootjes meer, de jonge vrouw met bescheiden curves, en natuurlijk een slanke, afgetrainde vrouw met kleinere borsten en een lekker ronde kont.

Ga je voor een realistische sekspop of juist eentje met een extreem figuur? Borsten, billen of allebei? Bij MotsuToys kan het allemaal.

TPE Real Doll

Sekspoppen kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, ieder met eigen voor- en nadelen. TPE sekspoppen zijn het meest veelvoorkomend. TPE, een afkorting van “thermoplastisch elastomeer” is een materiaal dat makkelijk te verwerken is en zeer realistisch aanvoelt. Ook is het goedkoper dan bijvoorbeeld siliconen. Het is hetzelfde materiaal als voor onaholes gebruikt wordt, als verschilt het exacte recept van product tot product. Het materiaal dat voor de MotsuToys gebruikt wordt is in ieder geval van zeer hoge kwaliteit! .

Zoals ieder materiaal heeft TPE ook een aantal nadelen. Zo moet je bij je TPE sekspop altijd opletten met kleding, aangezien donkere kleding vlekken op de huid kan veroorzaken. Daarnaast heeft TPE ook wat extra onderhoud nodig, omdat de huid een beetje olie afscheidt. Wij hebben jaren ervaring met TPE en kunnen je vertellen waar je op moet letten om schade te voorkomen. Bij iedere real doll krijg je een uitgebreide handleiding waarin wij onze ervaring omzetten naar praktische adviezen.

All-in prijs

Onze prijs is all-in, dus je hebt nooit onverwachte extra kosten. Sommige webshops laten de prijs zien exclusief verzendkosten, BTW, inklaringskosten etc. De pop kan in de praktijk al snel enkele honderden euro’s duurder uitvallen, en in het vervelendste geval staat de verzendmaatschappij op de stoep met het verzoek om nog even een paar honderd euro extra te betalen voor je de pop in ontvangst mag nemen!

Wij bij MotsuToys vinden het belangrijk om transparant te zijn en laten de totaalprijs zien. Er komen alleen extra kosten bij als je ook daadwerkelijk iets extra’s bestelt.

Real Doll F.A.Q.

Hieronder antwoorden op enkele veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Hoe maak ik de Real Doll schoon?

Omdat de Real Doll van MotsuToys gemaakt zijn van TPE kan de Real Doll schoongemaakt worden met water en milde zeep. Het is overigens niet de bedoeling om de Real Doll volledig onder te dompelen, want er moet geen water achter haar ogen of in het schroefgat bij de nek komen.

Bij het schoonmaken is het belangrijk alle ingangen (vaginale, anale en orale) goed uit te spoelen zodat er geen zeepresten achter blijven. Al onze poppen hebben een vervangbare vagina. Na gebruik kan je die er voorzichtig uit halen en schoonspoelen onder de kraan.

Na het schoonmaken laat je de Real Doll drogen en maak je de ingangen droog door een doek of Drying Stick in te brengen.

In welke posities kan de Real Doll?

De Real Dolls van Motsutoys zijn in vrijwel elke gewenste positie te krijgen. Dit komt omdat er 36 verschillende gewrichten in de pop zijn verwerkt. Zo kun je haar op een stoel zetten aan tafel, op de bank of je laat je fantasie los met vele posities in bed.

Ook in de handen van de Real Doll zijn gewrichten verwerkt, waardoor je haar bijvoorbeeld een glas in haar hand kunt laten houden.

Hoe moet ik omgaan met mijn real doll en haar onderhouden?

Wij leveren een uitgebreide nederlandse handleiding mee met informatie over het schoonmaken, poseren, opbergen, gebruiken en nog veel meer.

Hoe werkt de vervangbare vagina?

De vervangbare vagina kan je eruit halen om schoon te maken. Van buiten zie je hier niks van; de schaamlippen dekken alles netjes af.

Om de vagina in te brengen spreid je de benen van de pop. Je spreidt de schaamlippen met één hand, en duwt met de andere de insert voorzichtig naar binnen. Het kan helpen om wat talkpoeder of glijmiddel te gebruiken. Als je glijmiddel gebruikt is het belangrijk om de holte na gebruik ook goed schoon en droog te maken, en even te poederen met onderhoudspoeder. Als het langere tijd vochtig blijft zou er schimmel kunnen ontstaan. Je moet de vagina dus ook niet te lang van te voren inbrengen (op de dag zelf is prima).