Mini Sex Dolls

1 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren
Sicone ini Sex Doll Yui 88 cm

1 artikel(en)

products per page:
Van hoog naar laag sorteren

Een Mini Sex Doll: al het plezier, zonder het gedoe!

Voor veel mannen is een realistische sexpop de ultieme droom als het om sexspeeltjes gaat: het is het ultieme realisme. Op deze pagina vertellen je waarom een mini sex doll misschien nog wel beter is, en noemen we een aantal belangrijke zaken om op te letten wanneer je er een uitzoekt.

Een lichtgewicht mini sex doll Mini Sex Pop

Een sex doll op realistisch formaat weegt al snel dertig kilo of meer. Dertig kilo lijkt misschien niet veel: een flinke dumbbell of twee jerrycans zijn prima te tillen voor de meeste mannen. Maar onthoudt dat een sex doll gemaakt is van zacht materiaal, waardoor je er minder grip op hebt, en dat de scharnieren en ledematen alle kanten op buigen wanneer je haar optilt, wat het veel onhandiger maakt. Door dit gewicht raakt de pop ook sneller beschadigd; zo kunnen de knieën bijvoorbeeld gaatjes ontwikkelen wanneer je doggy-style sex hebt. Een sex doll van volledige grootte optillen en poseren is zwaar en onhandig werk: je bent al moe voordat je aan de sex zelf begonnen bent.

Het gewicht van een mini anime sex doll is veel prettiger: ze wegen zelden meer dan een paar kilo, wat betekent dat je ze met één hand op kan tillen. Hierdoor is het vele malen makkelijker om de pop op te tillen en precies te poseren zoals jij dat wil. Staand sex hebben? Geen probleem! Wil je haar halverwege omdraaien om in een ander standje verder te gaan? Fluitje van een cent!

Klein, dus makkelijk op te bergen

Omdat een mini sex doll zo klein is kan je haar makkelijk opbergen. Gebruik een sex toy sack en berg haar op een koele, droge plek op. Op deze manier blijft het materiaal langer mooi en zacht.

Mini anime sex dolls: betaalbaar dankzij klein formaat

Vergeleken met een full-size doll zijn mini dolls enorm betaalbaar: een grote sexpop kost al snel €2000, zeker als je er een van degelijke kwaliteit wil. Poppen van lagere kwaliteit zien er minder goed uit en beschadigen sneller. Deze dolls zijn stukken betaalbaarder omdat er minder materiaal en afwerking voor nodig is. Daarnaast zijn de verzendkosten natuurlijk ook lager.

Jouw mini sex doll: meer dan een onahole

Onahole zijn geweldig: er zijn honderden verschillende soorten en ontwerpen, en het voelt veel beter dan je hand. Maar toch mist er wat: de looks. Zelfs een heup masturbator of sex doll torso voelt toch incompleet, omdat die doorgaans geen hoofd of poseerbare ledematen hebben. Veel mannen zijn visueel ingesteld, en de aanblik van een vrouwelijk lichaam onder je maakt de hele ervaring stukken beter. Een mini sex doll ziet eruit als een echte vrouw, met een lief gezichtje en mooie curves.

Je kan deze dollsposeren hoe je maar wil, en de pose aanpassen tijdens de sex: benen wijd, op z’n hondjes, of gewoon missionaris. Dankzij het stevige metalen skelet met scharnieren waar de gewrichten zitten is het heel makkelijk om je doll allerlei verleidelijke, natuurlijk ogende poses aan te laten nemen.

Heb je een favoriet anime of hentai karakter? Tover jouw mini sex doll om in jouw waifu door de pruik om te wisselen voor een ander type, en eventueel een leuke outfit toe te voegen. Deze toys lenen zich uitstekend voor cosplay.

Een laatste pluspunt van de mini dolls is dat je je ongelofelijk groot en machtig voelt: je ziet hoe ze uitrekt wanneer je bij haar naar binnen stoot.

mini sex doll siliconen yuiTPE of siliconen mini sex doll?

Er zijn twee materialen die veel gebruikt worden om sex dolls van te maken: siliconen en TPE. Beide hebben hun eigen voor- en nadelen:

  • TPE mini sex doll: TPE staat voor ThermoPlastisch Elastomeer, en het is een mengsel van verschillende polymeren. TPE wordt heel veel gebruikt bij seksspeeltjes voor mannen omdat het heel veelzijdig is en op honderden verschillende manieren gemaakt kan worden. Veel onahole fabrikanten hebben hun eigen geheime recept.
    TPE mini sex dolls voelen zacht en realistisch aan. Het materiaal is rekbaarder dan siliconen, waardoor het erg geschikt is voor seksspeeltjes. Het nadeel is dat TPE wat gevoeliger is voor temperatuur en wat sneller beschadigt.
  • Siliconen mini sex doll: Siliconen is een premium materiaal dat enorm veel detail heeft en de tand des tijds goed kan weerstaan. Het ziet er realistischer uit dan TPE, onder andere omdat het beter beschilderd kan worden, maar voelt wel wat minder zacht aan. De meest luxe sex dolls zijn van siliconen gemaakt.

In het kort

Deze op schaal gemaakte dolls hebben bijna alle pluspunten van een sexpop, met geen van de minpunten. Zo’n realistisch lichaam is een ervaring die je niet snel zal vergeten!