This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Seventeen Evo Soft

Seventeen Evo Soft – vervolg van de Seventeen reeks.

De Seventeen Evo Soft laten we het even afkorten tot 17 Evo soft, is een zachtere versie van de 17 Evolution. De 17 Evolution is weer een vervolg versie van de eerste Seventeen. De Seventeen Bordeaux is de harde versie in deze serie.

Materiaal 17 Evo Soft:

De 17 Evo Soft is ook een dubbel laagse kunstvagina, het materiaal aan de buitenkant is dus anders  dan het materiaal aan de binnenkant.
Dit mag dan misschien de zachte versie zijn, maar deze kunstvagina is niet zo slap dat ze heen en weer slingert als je haar beetpakt. Ook deze kunstvagina is gemaakt van Toysheart Fine Cross materiaal.
Toysheart heeft maar liefst 8 soorten materialen, die ook nog eens kunnen verschillen in dichtheid. Zo kunnen ze een kunstvagina maken van Fine Cross materiaal, die toch zachter of meer stretchbaar is dan een andere kunstvagina die ook van Fine Cross is gemaakt.
Dit materiaal is heel duurzaam, sterk, reukloos en bijna helemaal vrij van olie.
Hij ligt lekker in de hand en is maar liefst 17,5 cm lang!

De 17 Evo Soft heeft een mooie voorkant, met openstaande schaamlippen en een clitoris. Je glijdt makkelijk naar binnen door de vrij grote opening. Je hebt niet zoveel glijmiddel nodig en daardoor voel je de tunnel ook beter.

De tunnel:

Het begin van de tunnel heeft dikke ribbels en een stimulerende bocht. Daarna volgt er een kort gedeelte wat ruimer aanvoelt. Vervolgens voel je ‘laaghangende hobbels’ die je opzij duwt met je penis. Deze wrijvende noppen voelen waanzinnig!

Seventeen EVO Soft
Maar dat is nog niet het einde van de Evo Soft, er nog een kers op deze spreekwoordelijke taart. Namelijk de eindkamer..

De eindkamer:

Hoewel deze vrij krap aanvoelt en je natuurlijk niet verplicht bent om jezelf de baarmoeder in te persen, is dit een leuk extratje.
Deze eindkamer gebruik je ook om een extra zuigende werking te creëren. Dit doe je door de ‘17 Evo Soft’ aan de bovenkant in te knijpen, voordat je naar binnen gaat.
Als je er een stukje inzit en je laat los, zul je merken dat je nog wat verder naar binnen gezogen wordt. Vervolgens geeft elke beweging een zuigend gevoel, alsof je een blowjob en vaginale penetratie in één hebt.

Schoonmaken:

Door de sterkte en elasticiteit van het Fine Cross materiaal kan je deze kunstvagina binnenste buiten keren.
Je kunt haar natuurlijk ook gewoon uitspoelen en vervolgens een dunne doek naar binnen steken, om daar het water in te laten trekken en haar zo droog te maken.

Kenmerken:

Lengte: 17,5cm
Breedte: 7cm
Lengte van de tunnel: 14,5cm
Gewicht: 330g
Materiaal: TPE, Fine Cross
Gratis 20ml Glijmiddel meegeleverd.
Gemaakt en ontworpen in Japan.

De 17 Evo soft, is een erg lekkere grote kunstvagina, waar je lang mee kan doen. Het materiaal is sterk en duurzaam en de prijs kwaliteit verhouding is dan ook meer dan in orde!

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  100% (3)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Heerlijk
Review by Ruben
Net uitgeprobeerd en moet zeggen dat het nog lekkerder is dan verwacht. Hij zit goed strak maar ook niet té. Die tip over dichtknijpen en loslaten heb ik nog niet onder de knie maar dat komt wel.
Dit is m'n eerste onahole en ben zeer tevreden, moest wel lachen toen ik hem binnenste buiten keerde, lijkt net een enorme penis.
Denk dat ze het lekkerst zijn om te gebruiken in combinatie met porno waarin de meid de man aan het rijden is, anders worden de bewegingen verwarrend.
Review helpful?
Perfecte eerste Onahole
Review by Lars
Dit is mijn eerste Onahole en ik ben er enorm tevreden mee.
Voelt zeer goed aan tijdens gebruik.
Schoonmaken is enorm makkelijk. Op de site staat dat je de Onahole binnenstebuiten kan draaien voor het schoonmaken. Dit is zeker mogelijk, zorg er alleen voor dat je niet met te scherpe nagels het binnenstebuiten duwt.
Dit is zeker een aanrader, ook voor degene die zijn eerste Onahole zoekt
Review helpful?
Lekker en zacht
Review by Edwin
Zoals de titel aangeeft, lekker en zacht.
Maar niet zo zacht dat de stimulatie wegvalt, integendeel, je voelt elk deel van begin tot het laatste kamertje.
Dat laatste deel geeft echt een extra dimensie, zowel het idee dat je tegen de baarmoeder botst én de zuigkracht die het creëert!

Daarnaast, service van MT was weer uitstekend.
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 330,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 145,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2

International Reviews

Product
Service
Weird but exciting
Gereviewd door Wisel
1st time i try this sort of stuff. I expected to be painful or hard, but it was a pretty good experience.
Im just worry a bit about durability... it seems somewhat fragile... how many times i could use before buy another...
Translate review
Product
Service
Great toy for slower stimulation.
Gereviewd door HBaka66
Due to its soft material, this Onahole delivers softer, slower and more massaging type stimulation. Great if you don't masturbate simply to relief yourself, but to experiment with your body and maybe even as stamina training for some. I would recommend it for sure. Cheers, HBaka66
IMPORTANT: Yes you can safely turn it inside-out. I have not cleaned it otherwise so far. I expect all of my Onaholes to be able to do that simply because if they can't, it would take too much time and make the procedure more complicated than it would be worth it for me.
Translate review