This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.

Senpai who I look up to was a pretty barriered girl

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Senpai who I look up to was a pretty barriered girl

Senpai who I look up to was a pretty barriered girl

‘Senpai who I look up to was a pretty barriered girl’ is een mond vol, maar deze hele lange naam beschrijft deze onahole goed.
Voor veel mensen is dit echter een niet veel zeggende of onbegrijpelijke naam, dus we zullen deze voor u ontleden.

‘Senpai’ is de naam van het meisje op de verpakking, ze ziet er volwassen en sexy uit met haar uitdagende rokje en grote borsten die bijna uit haar blouse vallen. Je zou naar haar kunnen opkijken (who I look up to), maar wat blijkt? Ze is zelf erg verlegen. Oftewel een ‘barriered girl’ een meid met een barrière.
Een ‘barriered girl’ is een beetje bang voor seksuele handelingen en vooral erg verlegen voor het andere geslacht, hoewel ze niet lesbisch is.
Als haar psychologische barrière wordt doorbroken, neukt ze als een bezetene en krijgt ze er geen genoeg van.

Tot zover de lange uitleg, voor deze lange naam. Lees snel verder, waarom dit een doorbraak is in de onaholes!

Materiaal

De ‘Senpai who I look up to was a pretty barriered girl’ is een onahole gemaakt van het nieuwe Real Skin materiaal van Toyshear. Real Skin is een nieuw soort materiaal, dat volgens Toysheart zelf, zoals de menselijke huid aanvoelt.

Dit materiaal is zo goed als olie vrij en is bijna geurloos. Het voelt glad aan anders dan bijvoorbeeld het Safe Skin materiaal van Toysheart.

Aan de binnenkant is ze van hetzelfde materiaal, op de ring na.

De Senpai is een slanke onahole van 247 gram.

Vacuum Senpai who I look up to was a pretty barriered girl:

Wat gelijk opvalt aan de ‘Senpai who I look up to was a pretty barriered girl’ is dat als je in de achterkant knijpt je een vacuüm geluid hoort alsof er al glijmiddel in zit. Dit sterke vacuüm wordt gecreëerd door de ronde eindkamer in combinatie met de barrière/ vernauwing in het midden.

De Tunnel:

De Senpai heeft een tunnel die begint met een paar grote noppen. In het midden kom je bij de barrière aan. Op de verpakking lijkt dit een soort rietje in de tunnel, maar het is eigenlijk een ring van ongeveer 1 cm breed. Deze barrière glij je gemakkelijk doorheen, maar is een stuk strakker dan andere ingangen van eindkamers van Toysheart onaholes.

Senpai who I look up to was a pretty barriered girl

Deze rode ring is echter niet het eind van de vernauwing, het strakkere gedeelte loopt nog een stukje door, totdat je bij de eindkamer aankomt.
De eindkamer, is een grotere ruimte, bedekt met noppen en bobbels die stimulerend aanvoelen.

Het concept met de vernauwing in het midden, die uitmond in de eindkamer is geniaal te noemen!

Als je met je penis door de 'Senpai who I look up to was a pretty barriered girl' heen en weer beweegt, voel je goed hoe heerlijk de onderkant van de eikel (het toompje) gestimuleerd word. Door de vernauwing en de noppen op die onderkant van het einde van de tunnel, voelt het waanzinnig.
Je penis mondt uit in de vacuüm kamer, die ruimte geeft om vol te spuiten en zich onvermijdelijkerwijs snel met zaad zal zullen.

Gelukkig is het schoonmaken eenvoudig door het duurzame materiaal. Je kunt de onahole met gemak binnenstebuiten keren en zo goed afspoelen en laten drogen.
Vervolgens klap je haar weer terug en droogt je de buitenkant af.

Conclusie en afmetingen:

De Senpai who I look up to was a pretty barriered girl is serieus een topper! En misschien wel de beste onahole in haar gewichtsklasse.
Haar sterke vacuüm, de aantrekkelijke prijs, het duurzame materiaal en het ontwerp van de tunnel, maken dit een onehole die je wel moet meepakken.

Lengte: 15,5cm
Tunnel lengte: 14cm
Gewicht: 250 gram

keep reading

Klantenreviews

Product
Service
Lekker maar kwetsbaar
Gereviewd door Quintin
Het gevoel van dit speeltje is de eerste aantal keer zeer goed, vooral door de ring in het midden krijg je een heel strak gevoel bij elke stoot. Ook is de eindkamer bedekt met noppen die je eikel masseren, dat samen met de zuigkracht een zeer intense ervaring zorgt. Helaas is het speeltje wel erg kwetsbaar, na een aantal keer gebruiken begint de ring in het midden los te laten, het speeltje blijft wel bruikbaar maar het unieke strakke gevoel in het middenstuk gaat verloren. Alhoewel het ontwerp zorgt voor een heel lekker gevoel is de kwaliteit matig waardoor je maar kort hiervan gebruik kan maken, jammer. Had beter verwacht van toysheart.
Product
Service
Ring laat los.
Gereviewd door Diederik
Ring laat bij de eerste keer los. Jammer maar Niels doet niet moeilijk. Service is zoals gewoonlijk geweldig.
Product
Service
Dag Tinder...
Gereviewd door Klaus
Mijn eerste kunstmatige vagina - bevalt uitstekend! Zoveel beter dan gewoon de hand te nemen. Voelt echt echt aan, had ik zo niet verwacht. Die extra ring is uitstekend, voelt aan alsof de dame haar spieren samentrekt.

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 250,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 140,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1