100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Rising - Mad Magma Press

Rising - Mad Magma Press - De vurige Japanse Onahole

ToysHeart heeft haar uiterste best gedaan om een unieke ervaring te creëren met de Rising - Mad Magma Press. Aanschouw! Een onahole die de ervaring biedt van een stoeibeurt met de oerkrachten van de natuur. Laat je omhullen door het hete magma, en beleef iets ongelofelijks!

"Ga jij ervoor, of ga je er vandoor?!
Vrees het gevaar van het gloeiend hete magma!!

Kan jouw erectie deze woeste natuurkrachten weerstaan?!"

Ervaar dit hete seksspeeltje voor mannen!

Deze pocket pussy heeft een eenvoudig, maar elegant ontwerp met een lichte huidskleur. De ingang van tunnel heeft een wervelend patroon dat je langzaam naar binnen trekt. Deze vorm geeft je ook een aanwijzing voor het gebruik van de onahole: draai de onahole rond bij iedere stoot voor een geweldige sensatie! Na deze vorm rond de ingang gaat de buitenkant van de rest van de onahole langzaam over in een glad oppervlakte dat prettig in de hand ligt.

Een zinderende onaholemagma press onahole

"Kun je het hete magma horen borrelen en knetteren aan de binnenkant?"

Langs de gehele tunnel kom je dikke massagebobbels tegen, die bedekt zijn met talloze ribbels. Deze bobbels zijn vrij stevig, wat twee gevolgen heeft: het versterkt de stimulatie van iedere bobbel, en houdt zijn vorm beter vast. De hele binnenwand van de tunnel is aan alle kanten bedekt met deze genotsbobbels, wat voor een extreme stimulatie zorgt die iedere keer weer anders aanvoelt.

Optimaal genieten van deze pocket pussy

De geribbelde genotsbobbels bedekken de hele binnenkant van de tunnel, waardoor de onahole geen duidelijke boven- of onderkant heeft. Dit bekent dat je de onahole om je penis kunt roteren om de texturen van verschillende richtingen te voelen. Een van de vele manieren om hier gebruik van te maken is door bij iedere stoot de onahole heen en weer te draaien. Maar misschien vind jij wel een betere manier om deze eigenschap te gebruiken! Experimenteer erop los en ontdek alle sensaties die deze veelzijdige magma-onahole te bieden heeft.

Wil je je ervaring nog spectaculairder maken? Als je de naam van de Rising Mad Magma Press eer aan wilt doen, gebruik dan een van onze onahole warmers. Deze apparaten zijn gemaakt om onaholes op te warmen, waardoor het voelt alsof je seks hebt met een vrouw van vlees en bloed. De onahole warmers bereiken uiteraard niet de temperatuur van echte magma, maar je zult op zijn minst kunnen genieten van een heet kutje. Lees de instructies voor het gebruik van onahole warmers onderaan de pagina.

Zoals bij de meeste onaholes is het ook bij de Rising Mad Magma Press belangrijk om het juiste glijmiddel aan te brengen. Als je het dikke magma wilt nabootsen, kies dan voor een dik glijmiddel, oftewel een glijmiddel met lage viscositeit. Maak ook deze onahole na iedere sessie grondig schoon. Als je hulp nodig hebt bij het schoonmaken van de lastige plekjes in deze of andere onaholes, bekijk dan ons assortiment van reinigingsproducten, speciaal gemaakt voor seksspeeltjes voor mannen.

Rising Mad Magma Press in het kort

De Rising Mad Magma Press is een onahole van ToysHeart met een textuur gebaseerd op gloeiend hete magma. Op het kenmerkendiagram van ToysHeart staat deze onahole aangegeven als een ietwat strakke en stevige onahole. De stevigheid is vooral te vinden in de talloze massagebobbels in de tunnel, die bedekt zijn met kleine ribbels. Het ontwerp van de tunnel en het stevige materiaal zorgen op hun beurt voor de strakheid.

Gewicht: 265 gr
Lengte: 15 cm
Breedte: 5,5cm
Tunnel lengte: 13,5 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 265,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 135,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Good and so far durable.
Gereviewd door Gergő
The hard material and the big bumps make for an interesting sensation. So far I like it.
Translate review
Product
Service
really good onahole
Gereviewd door Jaroslav
Its really good onahole, more intense then average, easy to clean even when it cannot be turned inside out. overally i like this onahole.
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Rising - Mad Magma Press
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.