Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: € 57,45

Special Price € 52,45

Zet op verlanglijst

 • 100% discrete betaling en verzending
 • Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

R-20

R-20 Masturbator is nu ook in Nederland verkrijgbaar, de R-20 is al jaren een zeer populaire masturbator. Ze krijgt veel lovende reviews en wij zijn bijzonder blij met de Toysheart lijn.
De R20 ziet er aan de buitenkant niet heel aantrekkelijk uit, hoewel de verpakking wel mooi is, maar het is een spreekwoordelijke wolf in schaapskleren.
Ze voelt namelijk geweldig!

Safe Skin Materiaal:

Het materiaal waar de R-20 van is gemaakt noemt Toysheart “Safe Skin” materiaal. Het SafeSkin materiaal wordt van gezegd dat het ‘aanpast aan de gebruiker’  dus dat ze naar je hand penis gaat staan. Een soort van geheugen functie, of dit waar is en voor iedereen geld moeten wij nog ondervinden. Maar de tunnel geeft in elk geval een heerlijk gevoel.

Het materiaal voelt zacht aan en is erg duurzaam en sterk. Toch heeft het een hoge flexibiliteit.

19cm lang met een dikke wand:

De R-20 is maar liefst 19cm lang. De binnenkant van de tunnel is 16,5cm! Hoewel Toysheart in Japan wordt gemaakt en ontworpen, zijn dit maten waar wij in Europa ook erg blij van worden.
Naast de lengte is de dikte van de wand van deze masturbator ook fors.

De opening van de R-20 is net zoals bij de Seventeen collectie van Toysheart, niet een 2mm klein gaatje. Nee, ook dit product heeft een fijne opening, zodat je maar weinig glijmiddel nodig hebt om naar binnen te glijden en de tunnel in al haar glorie kan ervaren.

Dat de R-20 zo populair is, heeft niet alleen te maken met de duurzaamheid. Uiteraard worden masturbators beoordeeld op hun gevoel.
Het gevoel dat de R-20 geeft is…..zalig….. (moeilijk te beschrijven), maar als we hieronder de foto bekijken, zegt dat genoeg.

R-20 Masturbator

Na binnenkomst van de tunnel, zie je gelijk een groot membraan met nopjes waar de onderkant van je penis overheen glijd.
Dan volgt er een scherpe bocht, met vervolgens een soort omarming van g-spots die de eikel rondom masseren. Achter deze G-spots zit de eerste vacuüm kamer. Maar daarachter zit nog een eindkamer!

 R-20 Tunnel

Als je niet aan de volledige lengte van 16,5cm komt, ervaar je toch zo goed als heel de tunnel, met uitzondering van de laatste kamer. Door de flexibiliteit kan je de R-20 nog wel verder over je penis krijgen natuurlijk. Maar deze kan je ook gewoon gebruiken om vacuüm te creëren, zodat je de R-20 je letterlijk zachtjes naar binnen zuigt.

Extra tip ;)

Een andere techniek met deze masturbator is als je er helemaal in zit, de R-20 in het midden vast houden (of aan de onderkant) en vervolgens de bovenkant naar boven stretchen.
De structuur van de tunnel wordt strakker en glijd over je eikel heen, het zuigende effect is een stuk groter en….   de rest ervaar je zelf wel.

Kenmerken R-20:

Volledige lengte: 190mm
Grootste diameter: 70mm
Tunnel lengte: 165mm
Grootste binnendiameter: 28mm
Gewicht: 405g

Inbegrepen: 15ml glijmiddel

Eigenschappen:
- Zacht SafeSkin materiaal
- Geurloos
- Elastisch
- Realistische textuur
- Niet kleverig
- Past in veel love body’s
- Zeer dikke wand ontwerp
- Zuigkracht is bijzonder sterk
- Complexe 3D gestructureerd tunnel
- Lekken van glijmiddel komt niet voor door dit ontwerp
- Gemaakt in Japan

Extra informatie

Merk Toysheart
# of holes 1
Number of layers 1
Open/Closed Closed
Reusable Is reusable
Bone structure Nee
Theme Anime
Tunnel length 165mm
Product weight 405gram
 1. Goede aankoop Review by Diederik
  Product
  Service

  Deze scheurt na meerdere keren gebruiken niet uit. En voelt goed aan. Prima product. En service is niets dan goed. (Geplaatst op 17-06-2017)

 2. Surprisingly good Review by vg
  Product
  Service

  The material is very soft and has no odor.
  The stimulation it brings is pretty intense and sometimes may even seem overwhelming, so I'd recommend experimenting with more lube.
  It is a bit tricky to wash and especially to make sure it is dry afterwards.
  Impossible to resist cumming inside! :D (Geplaatst op 20-12-2016)