This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / R-20 Third Gen Onahole

R-20 Third gen

Deze derde generatie R-20 van ToysHeart combineert de meest geliefde kenmerken van de laatste twee generaties met enkele verbeteringen in ontwerp en materiaal.

Eenvoudige buitenkant

De R-20 is een eenvoudige rechte cilinder met een lichte versmalling in het midden, net als de laatste twee versies. Deze vorm is handzaam, maar ook uitermate geschikt om te gebruiken met een dakimakura of een opblaaspop.

De ingang van deze onahole is gemaakt met het oog op duurzaamheid: geen fragiele kleine schaamlipjes of een extreem strakke ingang die bij het eerste gebruik uitscheurt. De onahole heeft een lichte helling die je rechtstreeks de tunnel in leidt voor een eenvoudige toegang.

Nieuwe en spannendere textuur

De ingang van de R-20 Third Generation heeft een zogenaamd "Wet Groove" ontwerp: een centimeter van glad materiaal sluit zich strak om je heen om glijmiddel binnen te houden en lucht buiten te houden. Omdat dit ontwerp zowel een bijna luchtdichte afsluiting als vrij dikke wanden heeft, zorgt de R-20 Third Generation voor een uitstekend vacuüm. Knijp simpelweg alle lucht uit de tunnel voordat je de onahole binnengaat, en de onahole zal elke keer dat je je terugtrekt zijn originele vorm proberen aan te nemen, waardoor er een zuigende sensatie ontstaat.

De tunnel zelf is ontzettend gevarieerd en interessant, vaak met verschillende texturen aan de linker- en rechterkant -- of boven- of onderkant, afhankelijk van hoe je hem draait. Hierdoor kun je deze masturbator eenvoudig aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

De gehele lengte van de R-20 Third Gen is bedekt met een breed assortiment aan ribbels, genotsbobbels, noppen, zuignappen en roterende groeven. Daarnaast komen een aantal van deze bobbels samen om de tunnel strakker te maken aan het begin en in het midden. Voordat je het einde bereikt is de onahole op zijn strakst en vormt het een nauwe doorgang waar je doorheen kunt stoten. De eindruimte is de moeite waard: een textuur van dikke draden zal je binnen een mum van tijd tot een hoogtepunt brengen.

Met een gewicht van 335 gram is deze pocket pussy perfect om met één hand te gebruiken, en groot genoeg om realistisch aan te voelen. De 'wanden' zijn ongeveer 2.5 cm dik; meer dan genoeg om je vingers niet te kunnen voelen.

Materiaal: realistische en duurzame pocket pussy

Niet alleen het ontwerp heeft een upgrade gekregen, het materiaal is ook iets veranderd. ToysHeart gebruikt een materiaal dat zacht aanvoelt, bijna geen geur heeft en lang meegaat. Het rekt uit zonder te scheuren en zal vele beurten meegaan, maar blijf ervoor zorgen dat je voldoende glijmiddel gebruikt en het speeltje opbergt op een koele plek zonder direct zonlicht.

R-20 Third Gen in het kort

De R-20 Third Gen mag er dan misschien eenvoudig uitzien, de stimulerende en gevarieerde binnenstructuur compenseert hier ruim voor. Je zult dit speeltje keer op keer willen gebruiken... En dankzij het duurzame materiaal is dat geen probleem!

R-20 Third Gen Kenmerken

Onahole lengte: 13.5 cm
Breedte: 7.5 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Gewicht: 335 gram
Materiaal: SafeSkin
Merk: ToysHeart
Gemaakt in Japan

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  100% (1)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Goed Onahole
Review by Q
Dit is mijn eerste onahole en het voelt goed. Het materiaal is een beetje hard, maar nog steeds lekker met glijmiddel gel. De service is vijf sterren waard, heel snel!
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 340,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1