100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / R-20 Puni

R-20 Puni

De R-20 is een bekende en populaire onahole van Toysheart. De R-20 Puni is vooral een stuk dikker de eerste R-20. Ook is deze verbeterde versie, een stukje korter. Waar de ‘R-20’ 19cm was, is de ‘R-20 Puni’ 13,5 cm.

Je haalt de R-20 Puni uit de doos en het eerst wat opvalt is hoe flink en vol ze aanvoelt. De deugdelijkheid en duurzaamheid is gewoon direct voelbaar!
De R-20 Puni is ook rekbaar, kneedbaar en redelijk strak, maar over de tunnel later meer.

Safe Skin materiaal

De R-20 Puni is gemaakt van Toysheart’s Safe Skin materiaal. Ken je dit materiaal nog niet?! Dan hoef je niet verder te lezen, maar gooi je deze gelijk in je winkelmandje!!
SafeSkin material is in één woord; Fantastisch.

SafeSkin materiaal is totaal geurloos en plakt niet. Het is zo goed als olie vrij, maar toch voelt het zacht en rekbaar aan.

SafeSkin voelt aan de buitenkant zijde zacht aan en heeft een bijzonder aanvoelende structuur. Het voelt wat stroef, zacht en glad tegelijk. Dit zorgt dat de R-20 Puni lekker in de hand ligt ondanks de grip loze vorm.

De binnenkant voelt gladder aan en er wordt een flesje Moisty glijmiddel meegeleverd met deze Onahole. Je kunt dus gelijk naar binnen glijden.

R-20 Puni Tunnel

De tunnel begint met een ring met spikkeltjes erop, die Toysheart de 'Wet Groove' noemt. Deze spikkeltjes zorgen ervoor dat glijmiddel niet uit de onahole loopt. Een tweede ring volgt.... de met nopjes bedekte tunnel vervolgt zich en in het midden voel je een stimulerende bulten.

R-20 Puni Tunnel
De grote bult aan de onderkant (afhankelijk van hoe je de R-20 Puni houdt) en kleinere bulten aan de bovenkant, geven een bijzonder effect.

De scherpere vernauwing die daarop volgt brengt je naar de eindkamer. Deze vernauwing voel je goed over je eikel heen gaan en geeft wat tegendruk. Dit is naar mijn mening het lekkerste gedeelte van deze Onahole.
Hieronder zie je een foto van de binnenkan van de tunnel, met links het begin van de tunnel en op de rechter foto, de vernauwing die naar de eindkamer leidt.

Toysheart R-20 Puni

Daarna zit je eikel in de eindkamer, die ook bedekt is met nopjes.
De R-20 Puni is een heerlijke stimulerende Onahole, die lekker vast pakt en je tot een heerlijk orgasme brengt.

Schoonmaken:

Het materiaal is stretchbaar en duurzaam en je kunt de R-20 Puni dan ook makkelijk binnenstebuiten keren. Spoel haar af, met wat zeep en of toycleaner en laat haar even drogen.
Vervolgens klap je de onahole weer terug en is ze klaar voor een volgende ronde.

Hoewel de R-20 Puni snel de lichaamswarmte aanneemt, is het natuurlijk nog fijner om haar even voor te verwarmen met een Warmer.

De R-20 Puni afmetingen:

Totale lengte: 135mm (5.3 ")
Binnenlengte: 120mm (4.7 inch)
Totale breedte: 74mm (2.9 ")
Gewicht: 380g (13,4 oz)
Safe Skin
Goed vacuüm
Gemaakt in Japan

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 380,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Good
Gereviewd door Drago
Good
Translate review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: R-20 Puni
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.