100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / R-18

R-18: de Uithoudingsvermogen Trainer van ToysHeart

Heb je wel eens het gevoel dat je wat training nodig hebt, zodat je het langer kunt volhouden en je hoogtepunt kunt uitstellen? Zoek dan niet verder! ToysHeart brengt ons de R-18, een onahole met een ontwerp dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren gebruikers, en wordt geleverd met twee speciale oefeningen.

De Uithoudingsvermogen Trainer Onahole

"Als je terugkeert naar je eigen wereld, onthoud dan deze plek"

Je betreedt een nieuwe fantasiewereld, waar je in een paddestoelenbos een meisje tegenkomt. Ze wil dat je de training die je met haar zal ondergaan onthoudt, zelfs als je terugkeert naar je eigen wereld. Dus oefen zorgvuldig en stel haar niet teleur!

Gemakkelijk vast te houden pocket pussyR-18 Onahole

De R-18 heeft misschien niet het meest realistische uiterlijk, maar dit ontwerp is wel bij uitstek geschikt voor het trainen van je uithoudingsvermogen. De handvat-vormige buitenkant zorgt voor een comfortabele grip, en geeft veel controle over je bewegingen.

De R-18 is gemaakt van het Safe Skin materiaal, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid bij gebruik. Het Safe Skin materiaal is goedgekeurd door het Japanse Ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, en voldoet aan de Japanse voedselveiligheidsstandaard 370.

Beginners Onahole

De tunnel van deze pocket pussy bestaat uit strakke golven, en is verdeeld in twee helften. De bovenste helft bestaat uit plooien en de zogenaamde 4 Magische Cirkels. De tweelaagse fijne plooien zullen je doen kreunen van pijnlijk genot als je langs ze glijdt. De 4 Magische Cirkels zijn stevige bobbels die de bovenkant van je eikel stimuleren -- of de onderkant, als je het speeltje omdraait. De onderste helft van de tunnel is bedekt met uitpuilende plooien die je stimuleren en de onderkant van je penis trainen bij iedere stoot.

Aan het einde van de tunnel bevindt zich een baarmoeder-achtige ruimte. Deze ruimte creëert een vacuüm, waardoor je verzekerd bent van alle nodige stimulatie voor je training. Aan het uiteinde van de ruimte is een hartvormig uitstupsel geplaatst, die je eikel stimuleert (een belangrijk onderdeel van je training)! Deze vorm bestaat uit drie 'niveaus', die je kunt bereiken door druk uit te oefenen op het hart.

Zoals je kunt zien op het kenmerkendiagram van ToysHeart is de R-18 iets aan de strakke en stevige kant. Dit is perfect voor een onahole die bedoeld is om je uithoudingsvermogen te verbeteren. De strakheid en stevigheid zorgen ervoor dat je ieder stukje stimulatie voelt. Hoe langer je jezelf aan deze sensaties kunt blootstellen, hoe beter je uithoudingsvermogen wordt!

De Paddestoelenbos Masturbatietraining

Dit is de vertaling van het trainingsschema op de verpakking:

Niveau 1
Stoot meer dan 180 keer in één dag, en raak bij iedere stoot de hart-vorm. *Je mag pauzes nemen en glijmiddel gebruiken.

Level 2,5
Doe de volgende stappen in volgorde, en zorg ervoor dat de 4 Magische Cirkels het uiteinde van je eikel als volgt stimuleren:

  1. Stoot langzaam 18 keer om niveau 1 van het Hart te bereiken
  2. Geef jezelf een interval (pauze) van 90 seconde
  3. Stoot langzaam 18 keer om niveau 2 van het Hart te bereiken
  4. Geef jezelf een interval (pauze) van 60 seconden
  5. Stoot langzaam 18 keer om niveau 3 van het Hart te bereiken
  6. Geef jezelf een interval (pauze) van 30 seconden
  7. Masturbeer met hoge intensiteit om het derde niveau van het Hart te verpletteren, en kom klaar!

The R-18 in het kort

De R-18 is een onahole gemaakt van het Safe Skin materiaal van ToysHeart, met een ontwerp dat perfect is om je seksuele uithoudingsvermogen mee te trainen. De tunnel is vrij strak en stevig, met een textuur van plooien en bobbels.

R-18 Onahole Specificaties

Gewicht: 303 gr
Lengte: 15 cm
Breedte: 6 cm
Tunnel lengte: 12,5 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt door: ToysHeart

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 303,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 125,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: R-18
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.