This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana 3D

De Puni Ana 3D onahole

De Puni Ana 3D is een kleinere onahole met bot structuur, voor een kleinere prijs dan een grote torso met een bot erin.
Aan de afbeelding op de doos kan je zien dat ook deze onahole van het merk ExE, deel is van de Puni Ana reeks, al deed de naam dat al vermoeden.

Waarom een bot/skelet/ribbenkast?

Bij een grote torso is een bot handig ter versteviging van de torso, zodat de bovenkant van de torso, niet alle kanten op zwaait. Bij een kleine kunstvagina zoals de Puni Ana 3D heeft het een andere functie.
De botstructuur geeft de Onahole een ander gevoel als je haar vastpakt en zorgt voor veel vacuüm.

Puni Ana 3D onahole

Op de afbeelding hierboven, zie je van links naar rechts: 
1. De Puni Ana 3D vooraanzicht.
2. Het vooraanzicht van het bot, zoals dat in deze onahole zit.
3. De zijkant van de Puni Ana 3D.
4. Het bot vanaf de zijkant. 

Je kunt deze Puni Ana 3D met gemak buigen, omdat de ribben structuur heel flexibel is. Het buigen geeft een zuigend geluid, omdat de lucht er dan uit wordt geperst.

Onahole voor kleinere penissen

De Puni Ana 3D zou je ook een miniatuur versie van de 4kg zware Puni Ana SPDX kunnen noemen. De Puni Ana 3D is 14,5cm lang wat op zich niet extreem klein is voor een kleine onahole. Toch voelt deze onahole van binnen niet alleen strak maar ook kort aan.
De tunnel loopt recht en voor velen zal deze onahole echt te klein zijn. Heb je een penis van 12cm of kleiner dan is deze onahole misschien wel helemaal perfect voor je.

Vacuüm

Niet alleen de ribbenkast maken deze kleine Onahole uniek, ook de zuigkracht is uniek en bovendien enorm te noemen! 

Puni Ana 3D

Dit komt met name door de bot structuur; De tunnel wordt hol gehouden doordat het materiaal aan het skelet vast zit. Daarnaast weegt deze Onahole maar 400 gram en drukt het materiaal van de bovenkant de tunnel niet plat, maar blijft deze open en gevuld met lucht.
Doordat de tunnel strak is en vol met lucht zit, krijg je een groot vacuüm effect als je de lucht eruit knijpt en je penis naar binnen steekt. De nauwheid van de tunnel zorgt ervoor dat de lucht niet langs de wanden ontsnapt.

Tunnel

De tunnel is dubbellaags en voelt strak. In het begin is deze bedekt met veel noppen voor stimulatie. Het eind van de tunnel voel je vernauwing die naar de eindruimte lijd. De eindkamer is glad, voelt wat ruimer aan en zorgt voor een immens vacuüm.

Ben je niet erg groot geschapen of wil je voor een klein bedrag toch een onahole met botstructuur proberen, dan is de Puni Ana 3D wat voor jou.
Heb je een gemiddelde of grote penis, dan kan je ei niet lekker kwijt in de Puni Ana 3D en kan je deze beter overslaan.

Schoonmaken van de Puni Ana 3D

Het schoonmaken van de Puni Ana 3D is goed te doen. Je kunt haar uitspoelen met water en er vervolgens een microvezel doek in doen met je vinder of een potlood. Het water trekt dan in de doek en dit herhaal je een paar keer, tot ze van binnen goed droog is.

Afmetingen: 145 x 80 x 60 mm (5.7 x 3.1 x 2.4 ")
Gewicht: 400g (14,1 oz)
Geïntegreerde skeletstructuur
Inclusief 15ml glijmiddel 

keep reading

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 400,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 120,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 2
Bone structure With bone structure

International Reviews

Product
Service
way too small
Gereviewd door iniwini
the idea of this onahole is just amazing !
Although when i lubed it up and tested it out it was just plain annoying trying to get my junk inside (not even fully inside ) and trust me i'm not even that big down there , at all . i tried cutting one of the ribs inside to create a bit more space . but that didn't do much . if you are into the fantasy that you are f ing a cute little fairy or elf sure this is right up your ally . But if you like an onahole that feels good and fits your junk . don't but this one . although there is supposed to be a bigger size of this onahole the (sdpx is i remember correctly) and that one must be amazing ! have'nt had the chance to use it yet(?) ) anyhow , it's way to small for my taste
Translate review