100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana Lubricant 360ml

Puni Ana Glijmiddel 

De perfecte onahole-ervaring is nog niet zo makkelijk. De vorm, kleur, geur en textuur van de onahole liggen misschien voor de hand, maar vergeet ook het glijmiddel niet. Het juiste glijmiddel maakt je ervaring compleet: met dikker glijmiddel kun je de ervaring minder intens maken en het langer volhouden, en met een dunner glijmiddel voel je juist ieder detail van de tunnel. Het Puni Ana glijmiddel zit hier precies tussenin: niet zo dun dat je direct klaarkomt, maar ook niet zo dik dat je niks meer voelt.

Dit Puni Ana glijmiddel is Japans glijmiddel van hoge kwaliteit. Het is wat geconcentreerder dan de meeste Westerse glijmiddelen, en je hebt dus ook maar een beetje nodig. Deze fles van 360 ml gaat lang mee! Het glijmiddel droogt niet snel uit, en je kan dus ook blijven doorgaan zonder telkens nieuw glijmiddel aan te brengen.

Dit glijmiddel heeft geen sterke geur of smaak en kan op allerlei manieren gebruikt worden: met onaholes, met een partner, vaginaal, oraal of anaal. Omdat het een glijmiddel op waterbasis is kan het met bijna alle speeltjes veilig gebruikt worden.

Aanbrengen

Deze fles heeft een klein tuitje waardoor het heel makkelijk is om het glijmiddel precies te krijgen waar jij het wil hebben. Je kan het glijmiddel daarna met je vinger naar binnen duwen, maar als je een extra luxe ervaring wil kun je ook een onahole warmer gebruiken. Die brengt meteen je onahole op de perfecte temperatuur!

Puni Ana

De illustratie op deze fles is van Puni Ana, de mascotte van EXE. Haar lange blonde haar, zongebruinde huid en grote onschuldige ogen hebben er voor gezorgd dat ze favoriet is bij veel fans. EXE verkoopt een aantal onaholes met deze mascotte er op, en bij deze speeltjes krijg je ook altijd een sample van de Puni Ana lube.

Eigenschappen

Inhoud: 360 ml
Type glijmiddel: waterbasis
Kan gebruikt worden met TPE en siliconen speeltjes
Gemaakt in Japan door EXE

keep reading

Meer informatie

Gewicht 400,00 g

International Reviews

Product
Service
Super glide
Gereviewd door Mike
It feels absolutely amazing! Can be balanced with water after taste.
Translate review