This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.

Puni Ana DX Hard

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana DX Hard

Puni Ana DX Hard

Ben je op zoek naar onahole die niet alleen prachtig gevormd is, maar je ook zo'n intense stimulatie geeft dat je knieën zullen knikken en je er scheel van zult kijken? Sla dit speeltje dan niet over!

Mooie illustraties

Na het succes van de originele Puni Ana heeft EXE nu ook de Puni Ana Hard op de markt gebracht. De doos is vrijwel identiek, behalve de achtergrond, die blauw is in plaats van roze. Ook op deze doos staat een afbeelding van EXE's schattige mascotte die zichzelf aan je aanbiedt. Ze ligt op haar rug met haar benen helemaal opgetrokken en haar mooie vagina en kont onthuld. Haar kleine borsten en slanke lichaam zijn onweerstaanbaar! Haar onschuldige gezicht is omlijst door haar lange blonde haar en een bloemenkrans, en een dun rood lint om haar nek maakt haar look compleet. 
Krijg je geen genoeg van deze sexy illustraties? Je hebt geluk! EXE heeft een DVD bijgevoegd met nog meer tekeningen in dezelfde stijl van heerlijke loli-meisjes die allerlei kattenkwaad uithalen.
Als je je zorgen maakt dat de loli-afbeeldingen problemen geven bij de douane: we verzenden onze speeltjes direct vanuit ons magazijn in Nederland, wat betekent dat er geen controle door de douane plaatsvindt als je binnen de EU woont. Als je in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Noorwegen of de VS woont kan het pakketje door de douane gecontroleerd worden.

2.2 kg aan plezier

Zoals je misschien al hebt opgemerkt, de "DX" staat voor "Deluxe", en als je dit speeltje ziet, zul je begrijpen waarom. Niet alleen is het prachtig gevormd, het voelt ook luxueus aan en het gewicht voegt een realistische dimensie toe. Het materiaal is iets steviger dan dat van de normale Puni Ana DX, maar het voelt nog steeds heerlijk en realistisch om in haar kleine ronde kont te knijpen. Deze 'Hard' versie voelt absoluut niet plastic-achtig of onnatuurlijk hard aan.
De Puni Ana DX Hard heeft een smalle taille, een zachte ronde buik en wijdere heupen met een schattig en stevig kontje. De opgezwollen, gladde buitenste schaamlippen vormen een cameltoe vagina, en als je deze spreidt, zie je de binnenste schaamlippen.

Twee tunnels, dubbele stimulatie

De vorm van de tunnels is identiek aan die van de Puni Ana DX, maar dankzij het stevigere materiaal zul je hier ieder detail voelen. Zoals bij alle heupen zorgt de hoeveelheid materiaal ervoor dat de anale en vaginale tunnels allebei extra dikke wanden hebben en een lekkere tegendruk geven die je bij iedere stoot voelt. 
De vaginale tunnel begint met de schaamlippen die langs je heen glijden en je penis omsluiten. Het gedeelte hiertussen dient als een klein reservoir dat het glijmiddel binnenhoudt en voorkomt dat het naar buiten lekt. Hierna volgt een tunnel die iets versmalt als je naar binnen stoot, met kleine ribbels die je van alle kanten stimuleren. Het laatste gedeelte van de tunnel buigt heen en weer, met een oppervlakte dat bedekt is met ronde noppen. De tunnel is 22 cm lang, dus je zult waarschijnlijk niet het einde bereiken!
De anale tunnel begint lekker strak en wordt vervolgens iets wijder. In de rest van de tunnel herhaalt dit patroon van verwijden en versmallen zich en creëert het een reeks poorten waar je bij iedere stoot doorheen glijdt. De gedetailleerde golvende ribbels aan de zijkanten maken de sensatie nog bevredigender.
De tunnels lopen door de gehele heup, en gaan in elkaar over aan het einde. Ze komen in de laatste paar centimeters samen en eindigen in een gat aan de achterkant, waardoor je de onahole gemakkelijk door kunt spoelen. De tunnel is ongeveer 22 cm lang, waardoor je zo diep kunt stoten als je wilt zonder een achterste wand te raken, zelfs als je bovengemiddeld groot geschapen bent! 
De vorm van de Puni Ana DX Hard maakt het erg eenvoudig om haar vast te pakken en in allerlei standjes te gebruiken. Leg haar neer op het bed en neem haar van achteren, laat haar je berijden terwijl je op je rug ligt, of beweeg haar op en neer in je schoot terwijl je zit: het voelt allemaal fantastisch! Je kunt zelfs een bullet-vibrator in een van de tunnels stoppen terwijl je de andere gebruikt, of de twee tunnels afwisselen. Dit is ongetwijfeld een masturbator die je niet snel zal vervelen. 

cut

Iets te veel?

Als je het gevoel hebt dat dit allemaal iets te intens voor je is, bekijk dan de normale Puni Ana DX of zelfs de Puni Ana DX Fuwatoro (zacht).. Deze zijn gemaakt van zachter materiaal en zijn daardoor minder stimulerend.

Schoonmaken

Omdat de tunnels in elkaar overgaan en een opening aan de achterkant hebben is de Puni Ana DX Hard vrij eenvoudig schoon te maken. Spoel de tunnels een paar keer door met water, en knijp vervolgens zoveel mogelijk water uit de tunnel. Duw een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen en klaar is kees! Als je wilt, kun je een beetje onderhoudspoeder aanbrengen op de buitenkant om het speeltje zacht en fris te houden. De plastic binnenverpakking is perfect om de onahip in op te bergen tot de volgende beurt.

Kortom

De prachtig gevormde Puni Ana DX Hard voelt geweldig, en de twee intense tunnels zullen je keer op keer bevredigen. Met zoveel verschillende manieren om te gebruiken, hoogwaardige materiaal, prachtige illustraties en een makkelijk schoon te maken ontwerp is dit een onahole waar je geen nee tegen kunt zeggen!

Eigenschappen

Totale hoogte: 22 cm
Total breedte: 21 cm
Gewicht: 2.2 kg
Materiaal: TPE
Inclusief fles glijmiddel (100 ml)
Inclusief DVD met extra art
Gemaakt door EXE

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 2.200,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 165,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1