This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.

Puni Ana DX Fuwatoro

100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Puni Ana DX Fuwatoro

Puni Ana DX Fuwatoro

De Puni Ana DX Fuwatoro is de zachtere versie van de Puni Ana DX. Het verschil met de gewone Puni Ana DX is behoorlijk te noemen. Deze is echt heel veel zachter!

Het is ‘jiggeling’ zacht, als je een klap op de Puni Ana DX Fuwatoro geeft drilt ze ongeveer 4 seconden na. Ze is ruim over de 2kg, op onze digitale weegschaal woog ze 2205gram.

Het neon oranje van de verpakking springt in het oog. Natuurlijk trok het meisje met haar benen gespreid in de lucht ook onze aandacht.

Puni Ana DX Fuwatoro

De afmeting van de Puni Ana DX Fuwatoro zie je hierboven
Achterop de doos zie een dwarsdoorsnede van de twee tunnels. Wanneer je de doos van de Puni Ana DX Fuwatoro openmaakt vindt je een handige plastic innerly met een deksel, dit is handig om het product weer in op te bergen.

Puni Ana DX Fuwatoro vs Punia Ana DX

Hierboven zie je de dwarsdoorsnede en het verschil van het materiaal tussen de ‘Puni Ana DX’ en de ‘Puni Ana DX Fuwatoro’ als je er met even veel kracht op drukt.

Wanneer je de Puni Ana DX Fuwatoro uit de verpakking haalt kan ze wat vettig aanvoelen, dit verdwijnt na verloop van tijd.

Fuwatoro

Fuwatoro is een Japans word en zou in het Nederlands pluizig betekenen. Fuwatoro, in het Engels Fluffy beschrijft het materiaal goed. In Japan, kan bijvoorbeeld een pluizig konijn, fluffy zijn, maar ook een cake of een wolk.

In de wolken ben je zeker met de Fuwatoro als je van zachte onaholes en heupen houdt. Het materiaal voelt zo extreem zacht dat het soms moeilijk is om haar beet te pakken met één hand.
Het materiaal neemt snel de lichaamswarmte aan, dus als je haar even vingert om haar van glijmiddel te voorzien (lees nat te maken) of een warmer gebruikt, verwelkomt ze jou in een heerlijke tunnel.

Twee tunnels

De Puni Ana DX Fuwatoro heeft twee tunnels. Een vaginale en anale tunnel. De tunnels zijn 21cm lang en lopen dus helemaal door tot het eind van deze heup. Dat je het einde niet kan raken geeft je een gevoel haar harder te willen stoten. En daar leent de Puni Ana DX Fuwatoro zich perfect voor.
Je dringt makkelijk naar binnen als je haar heupen links en rechts naar buiten duwt. Haar buitenste en binnenste schaampillen openen zich voor je…

Grijp haar stretchbare taille vast en laat haar op je penis stuiteren. Of keer haar om en knijp in haar billen met je beide handen terwijl je haar tegen je lichaam laat kletsen!

De vaginale tunnel begint met een patroon van fijne ribbeltjes die je verder de tunnel in trekken. Deze ribbels lopen ongeveer 4,5 cm de tunnel in, daarna voel je stimulerende nopjes. De vaginale tunnel heeft twee verdikkingen die de tunnel golvend maken. De vaginale tunnel voelt lekker aan en zal je veel genot aan beleven.

Two tunnels Puni Ana DX Fuwatoro

De anale tunnel is bedekt met kleine ribbeltjes en heeft veel vernauwingen die als soepele poortjes over je penis heen gaan. Bij veel heupen is de anale tunnel er ‘als extra’ ingemaakt en hoef je daar niet veel van te verwachten. Maar bij de Puni Ana DX Fuwatoro, is ook hieraan veel werk besteed en goed over nagedacht, dat verklaart mede waarom de Puni Ana DX serie zo populair is.

Door het zachte materiaal kan je het langer volhouden dan met een hardere meer stimulerende heup, deze heup is dus ideaal als je vrij snel klaarkomt of gewoon een lekkere lange sessie wil houden met jou favoriete film.

Vacuüm

De tunnels geven een sterk vacuüm, door het zachte materiaal worden de einde van de kanalen dicht gedrukt waardoor je het vacuüm goed voelt. Je kan de sperma uitgang natuurlijk ook dichthouden of afsluiten.

Beide tunnels komen uit aan een uitgang aan de achterkant van de heup. Hierdoor is de Puni Ana DX Fuwatoro makkelijk schoon te maken, je laat er gewoon water doorheen lopen. Het drogen doe je door een microvezel doek of katoenen zakdoek voorzichtig in de kanalen te stoppen. Deze laat je even zitten, zodat het vocht in de doek trekt en vervolgens herhaal je dit proces tot ze goed droog is. Je kunt maïzena of onderhoudspoeder gebruiken om het laatste vocht eruit te halen.

DX Fuwatoro vacuum

Hoewel de tunnels aan de achterkant open zijn geven ze een sterk vacuüm (vooral de vaginale tunnel), door het zachte materiaal worden de einde van de kanalen dicht gedrukt waardoor je het vacuüm goed voelt. Je kan de sperma uitgang natuurlijk ook dichthouden of afsluiten.

Afmetingen:

Afmetingen: 210 x 200 x 100 mm (8.3 x 7.9 x 3.9 ")
Gewicht: 2205 gram
Twee tunnels
Inclusief glijmiddel sample

keep reading

Meer informatie

# of holes 2
Gewicht 2.205,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 220,00 mm
Open/Closed Open
Number of layers 1