This product has been discontinued.

We have discontinued this product permanently. Please find alternative products from below section.
100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Plump Real

Plump Real


Op de verpakkingen van onaholes staan allerlei verschillende meisjes: roze haar, blauw haar, een bril… Maar ze zijn bijna allemaal slank! Als jij een voorkeur hebt voor een voller figuur, met prachtige vrouwelijke rondingen, grote borsten, een zachte buik en prachtige heupen dan is deze toy van Toy’s Heart misschien wel wat voor jou.

Verpakking

Zoals bij alle Toy’s Heart producten ziet de verpakking er geweldig uit: een heerlijk vol meisje in lingerie en lange witte kousen ziet er heel verleidelijk uit! Op de zijkant van de doos zie je een doorsnede van de onahole zodat je goed kan zien welke verschillende texturen er zijn. Als je de doos openmaakt zie je dat de Plump Real zelf ook veilig ingepakt zit in een plastic insert, zodat deze niet kan beschadigen tijdens het vervoer. 

Tunnel

Het eerste wat je zal opvallen als je de Plump Real uit de verpakking haalt is het gewicht. Hoewel je natuurlijk onahips en torso’s hebt die nog veel zwaarder zijn is 450 gram voor een onahole aardig wat!. De wanden van deze onahole zijn dan ook lekker dik, namelijk zo’n 2.5 cm. Hierdoor zul je je eigen vingers niet snel door het materiaal heen kunnen voelen en kun je dus helemaal focussen op de geweldige textuur van de onahole. Het materiaal zelf voelt zacht en kneedbaar en is heerlijk om vast te grijpen.

De afgeronde ingang van de Plump Real zorgt ervoor dat je gemakkelijk naar binnen glijdt, en dankzij de groeven eromheen blijft het glijmiddel waar het hoort. De binnenkant van de Plump Real heeft realistische ribbels, met smallere en wijdere stukken die elkaar afwisselen. Hierna is er een sluk met golvende ribbels van verschillende formaten die heerlijk en realistisch aanvoelen! Helemaal achterin is een wat wijder stuk, een zogenaamde “eindkamer”, met een kleine bobbel er in die voelt alsof je tegen het cervix aankomt. 

Materiaal

Deze onahole is gemaakt van Toy’s Heart’s gepatenteerde Fresh Skin materiaal, een vorm van TPE. Het ruikt een beetje zoet, maar deze geur valt eigenlijk niet op tenzij je de onahole recht onder je neus houdt. Fresh Skin is enorm makkelijk schoon te maken en droogt gemakkelijk, omdat het water afstoot.
Schoonmaken

Natuurlijk beleef je het langste plezier van de Plump Real als je er goed voor zorgt. Om de tunnel schoon te maken spoel je hem simpelweg uit onder de kraan. Knijp er zo veel mogelijk water uit, en duw tot slot een absorberende doek naar binnen om de laatste beetjes water te absorberen.

Kortom, de Plump Real van Toy’s Heart is een lekkere volle onahole gemaakt van premium materiaal die je keer op keer genot zal brengen. Hij is geschikt voor allerlei verschillende maten, en heeft de geweldige stimulatie die we gewend zijn van Toy’s Heart.

Eigenschappen

Gewicht: 475 gram
Lengte: 18 cm
Breedte: 7 cm
Hoogte: 6.5 cm
Materiaal: TPE
Gemaakt in Japan door Toy's Heart

keep reading
loader
Bezig met laden...

Klantenreviews

star
0/5 Based on 0 reviews
 • star star star star star
  100% (1)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
 • star star star star star
  0% (0)
Filter reviews by:
Voor grotere maat
Review by Edje
Ik heb eerder een tenga airtech gehad die niet paste en ik had er merkbaar minder plezier aan dan ik hoopte. Ik ben me een tijdje geleden gaan verdiepen in alternatieven en maten en kwam uiteindelijk op deze uit. De Plump heeft een diepere schacht waar ik goed in pas. Hij is niet heel strak maar heeft als hij past een erg sterk vaccuum wat goed aan voelt. Ik heb hem gekocht in combinatie met de starterskit van motsu, de heater is denk ik niet sterk genoeg om deze grote ona goed te verwarmen (ik probeerde 20 minuten). Misschien is het mijn schuld, ik durf hem niet een hele lange tijd te laten zitten.

Qua gevoel, als de plump past is hij echt super, als hij niet past kan hij te weinig gevoel geven want deze is by design wat ruimer. Ik ben nog vaak overwhelmed (dit is mijn twee masturbator maar mijn eerste, goed passende, ona) omdat hij zo prikkelend is!
Review helpful?

Meer informatie

# of holes 1
Gewicht 475,00 g
Reusable Is reusable
Theme Anime
Tunnel length 150,00 mm
Open/Closed Closed
Number of layers 1

International Reviews

Product
Service
Trotz langer Wartezeit keine Enttäuschung
Gereviewd door Dominic
Ein interessantes Produkt hab es einfach mal aus Neugier bestellt und bin begeistert davon musst etwas warten bis es lieferbar war aber das Warten hat sich gelohnt es macht Spaß so ein Gefühl zu erleben mit dem Produkt also 100% Zufriedenheit
Translate review
Product
Service
Perfect
Gereviewd door zz
An amazing onahole. The feel is very nice and texture is great. Also it's very easy to clean.
Translate review