100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Piston Sleeve #3 Oral

Piston Sleeve #3 Oraal

Wil je nog meer spanning toevoegen aan de KYO Piston? Door te variëren met verschillende sleeves kan je deze verwisselen en een heel ander soort stimulatie krijgen, waardoor je persoonlijke sexmachine nog veelzijdiger wordt. 

Strak en intens

Sleeve #3 heeft een unieke wand. Hij begint vrij dun, net als de andere twee sleeves, maar wordt dan dikker. Dit betekent dat als je naar binnen glijdt, het eerste deel gemakkelijk om je heen rekt, maar dan voel je dat het materiaal minder vergevingsgezind wordt, zich strak om je heen wikkelt en strak knijpt. Natuurlijk is de geweldige strakheid niet het enige wat deze sleeve heeft: de hele lengte van deze tunnel is gevoerd met kleine ribbeltjes. Deze zijn bijna te klein om individueel te voelen, maar als de Piston begint te bewegen voel je de geweldige stimulatie die ze geven. Deze sleeve heeft ook vier bobbels ongeveer een derde van de weg naar binnen, die je penis op en neer zal doen bewegen. 

Makkelijk te verwisselen, gemakkelijk schoon te maken 

sleever

Het vervangen van de piston sleeve is intuïtief en eenvoudig: 

 1. Druk op de knop bij de ingang. De zilveren ring springt open.
 2. Open de bovenkant volledig
 3. Schuif het zwarte plastic dat om de sleeve is gewikkeld naar achteren en laat het slot los. 
 4. Neem de sleeve eruit. 
 5. Stop de nieuwe sleeve erin en zorg ervoor dat de "vleugels" in de gleuven aan de zijkant passen.
 6. Schuif het slot op zijn plaats
 7. Sluit de bovenkant af en druk de zilveren ring weer aan, zorg ervoor dat deze stevig op de voorkant van de sleeve klemt. 

Om de sleeve schoon te maken, spoel je hem goed uit onder de kraan met lauw water en wat milde zeep of speelgoedreiniger. Als hij schoon is, knijp je zoveel mogelijk water eruit. Als laatste stap in het droogproces kan je een zachte, absorberende doek erin steken om de laatste druppels vocht op te nemen. Zodra de sleeve volledig droog is, kan je wat poeder aan de buitenkant aanbrengen om te voorkomen dat er stof en vuil aan blijft kleven.  

Meer variatie nodig? Zeker!

Wil je nog meer manieren om te genieten? Pak alle drie de sleeves en je hebt een nog groter aantal mogelijkheden: 3 snelheden, 6 stimulatiepatronen en 3 verschillende sleeves betekent dat je 54 verschillende opties hebt. 

 • Vaginale sleeve (#1)
  Een dunne, flexibele sleeve met vier geweldige bobbels aan de binnenkant. 
 • Anale sleeve (#2)
  De drie dikke ringen aan de binnenkant van de anale sleeve wikkelen zich rond je als een sluitspier en glijden op en neer over je penis. Opmerking: Deze sleeve is voor gebruik met de KYO Piston, en deze moet je apart kopen.

keep reading

Meer informatie

Gewicht 250,00 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Piston Sleeve #3 Oral
Uw waardering:
camera Upload photo

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.