100% discrete betaling en verzending
Voor 22:00 besteld ? morgen in huis.

Omschrijving / Piston Sleeve #2 Anal

Piston Sleeve #2 Anaal

Kun je niet genoeg krijgen van de KYO Piston? Wij ook niet! Door het gebruik van verschillende sleeves met je sexmachine kan je het soort stimulatie dat je krijgt volledig veranderen. 

Drievoudig ringsysteem

Sleeve #2 uit deze serie is vergelijkbaar met de standaard sleeve #1, maar heeft in plaats van de vier bobbels drie dikke, stimulerende ringen. De rest van de sleeve is bedekt met kleine ribbeltjes die zorgen voor een heerlijke stimulatie. Omdat de sleeve verschillende gebieden heeft, kan je het op verschillende manieren gebruiken. Als je helemaal in de Piston glijdt, voel je de ringen om je schacht heen glijden, terwijl de Piston in zijn verschillende patronen op en neer glijdt. Voor een andere ervaring schuif je slechts gedeeltelijk naar binnen, zodat de ringen over de gevoelige bovenkant van je penis glijden en over het frenulum strelen. Op deze manier kan je jezelf steeds dichter bij het orgasme brengen, zelfs in de traagste stand!

Makkelijk te verwisselen, gemakkelijk schoon te maken 

sleever

Het vervangen van de piston sleeve is intuïtief en eenvoudig: 

 1. Druk op de knop bij de ingang. De zilveren ring springt open.
 2. Open de bovenkant volledig
 3. Schuif het zwarte plastic dat om de sleeve is gewikkeld naar achteren en laat het slot los. 
 4. Neem de sleeve eruit. 
 5. Stop de nieuwe sleeve erin en zorg ervoor dat de "vleugels" in de gleuven aan de zijkant passen.
 6. Schuif het slot op zijn plaats
 7. Sluit de bovenkant af en druk de zilveren ring weer aan, zorg ervoor dat deze stevig op de voorkant van de sleeve klemt. 

Om de sleeve schoon te maken, spoel je hem goed uit onder de kraan met lauw water en wat milde zeep of speelgoedreiniger. Als hij schoon is, knijp je zoveel mogelijk water eruit. Als laatste stap in het droogproces kan je een zachte, absorberende doek erin steken om de laatste druppels vocht op te nemen. Zodra de sleeve volledig droog is, kan je wat poeder aan de buitenkant aanbrengen om te voorkomen dat er stof en vuil aan blijft kleven.  

Meer variatie nodig? Zeker!

Wil je nog meer manieren om te genieten? Pak alle drie de sleeves en je hebt een nog groter aantal mogelijkheden: 3 snelheden, 6 stimulatiepatronen en 3 verschillende sleeves betekent dat je 54 verschillende opties hebt. 

 • Vaginale sleeve (#1)
  Een dunne, flexibele sleeve met vier geweldige bobbels aan de binnenkant. 
 • Orale sleeve (#3)
  Deze heerlijke sleeve heeft dikkere wanden, waardoor hij strak om je heen knijpt. Opmerking: Deze sleeve is voor gebruik met de KYO Piston, en deze moet je apart kopen.

keep reading

Meer informatie

Gewicht 250,00 g
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Piston Sleeve #2 Anal
Uw waardering:
camera Upload photo