Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 100% Discrete betaling en verzending  

OniFella Hole II Ayaka Tomoda

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 49,95

Zet op verlanglijst

  • 100% discrete betaling en verzending
  • Voor 23:00 besteld ? morgen in huis.
  • 30 dagen niet goed geld terug garantie

OniFella Hole II Ayaka Tomoda

Deze mooie onahole heeft alles wat we hopen te vinden in een orale masturbator: een realistische mond en een gedetailleerde, zeer stimulerende tunnel voor een echte deepthroat-ervaring.

Ayaka Tomoda

Op de prachtige glossy doos van K.M.P. staan verschillende afbeeldingen van de bekende Japanse porno-actrice Ayaka Tomodo. Op sommige foto’s staat ze afgebeeld met haar lippen om een penis, op andere weer met haar mond open, klaar om je sperma te ontvangen. Deze beeldschone Adult Videoster heeft een sexy lichaam en een schitterende glimlach, en als je deze onahole gebruikt terwijl je één van haar video’s bekijkt zul je gegarandeerd een geweldige tijd beleven.

De onahole

Deze orale masturbator is gemaakt van hoogwaardig TPE, een materiaal dat zacht aanvoelt, zoals echte huid, en zich snel aan jouw lichaamstemperatuur opwarmt. Als je een levensechte ervaring wilt kun je haar zelfs voorverwarmen met een opwarmer! De roze binnenlaag is iets steviger en geeft de perfecte hoeveelheid stimulatie. Met een gewicht van zo’n 350 gram is dit product klein genoeg om gemakkelijk met één hand te kunnen gebruiken, en dik genoeg om niet je eigen hand te voelen.
De voorkant van de OniFella Hole II Ayaka Tomodo heeft de vorm van een realistische open mond en neus. Haar tong steekt iets uit, en met behulp van wat glijmiddel kun je deze gebruiken om een teasende sensatie te creëren en jezelf op te winden voordat je de onahole gebruikt. Haar tanden zijn gemaakt van hetzelfde zachte TPE-materiaal, dus je hoeft niet bang te zijn dat ze onprettig aanvoelen.
De achterkant van deze tunnel is een eenvoudige cilinder, met een aantal diepe groeven die ervoor zorgen dat je haar makkelijk vast kunt houden en dat ze niet makkelijk uit je hand glijdt.

De tunnel

Zoals eerder is beschreven begint deze onahole eigenlijk al bij de prachtige buitenkant. Breng wat glijmiddel aan voel de lippen van Ayaka Tomoda om je penis sluiten terwijl je naar binnen glijdt. De tong zal je van onderen stimuleren, en tegen het gehemelte zul je de zachte ribbels voelen. Als je je ervaring nog realistischer wilt maken, overweeg dan om een speeksel-glijmiddel te gebruiken zoals de Sweet Lotion van Magic Eyes. 
Als je doorstoot naar de achterkant van de mond kom je via de huig in een strakker gedeelte terecht. Meteen daarna buigt de keel iets omhoog, nog steeds heerlijk strak, en kom je daarna via een andere bocht uit op een gedeelte met stimulerende zuignap-achtige nopjes aan alle kanten.
Helemaal aan het uiteinde van de onahole bevindt zich een kleine ruimte voor een mildere stimulatie van je eikel.

Dankzij het asymmetrische ontwerp van de OniFella Hole II Ayaka Tomodo kun je haar op verschillende manieren draaien om jouw favoriete sensatie te krijgen. Houd haar op één manier vast, of draai haar tijdens het gebruik om de intensiteit te variëren en jezelf op het randje van de climax te houden!

Schoonmaken

Het spreekt voor zich dat je het meeste plezier uit je onahole zult halen als je goed voor haar zorgt. Om de tunnel schoon te maken spoel je haar grondig af onder de kraan. Knijp vervolgens zo veel mogelijk water uit de tunnel, en duw een absorberend doekje naar binnen om de laatste beetjes vocht op te nemen. Om de onahole in optimale staat te houden kun je haar inwrijven met een beetje maïzena, talkpoeder of speciaal onderhoudspoeder.

schoonmaken onahole

Kortom, de OniFella Hole II Ayaka Tomoda is een geweldige onahole als je van orale seks houdt, en de strakke tunnel met stimulerende structuur zal je ongetwijfeld keer op keer genot geven, wanneer jij maar wilt. Je hoeft zeker geen fan van Ayaka Tomodo te zijn om van deze onahole te kunnen genieten!

Eigenschappen

Totale lengte: 15 cm
Totale breedte: 9 cm
Totale hoogte: 6 cm
Tunnel lengte: 12 cm
Gewicht: 350 gram
Materiaal: TPE
Gemaakt door K.M.P.

Extra informatie

Merk Various brands

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: